Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tron.encom

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horváth Csaba egyetlen nap alatt visszakozott és már be sem akarja terjeszteni azt az indítványt, amely szélesítette volna polgármesteri jogköreit a zuglói ingatlanok ügyében. Tette ezt aznap, amikor Botka László kilépett az MSZP-ből, melynek korábban még miniszterelnök-jelöltje volt, s amikor a…..
Kedves Gergely! Idősebb lévén, most, még beiktatásod előtt gyorsan, engedd meg, hogy tegezzelek! Köszönöm! Néztem a beszéded, melyet a fő-polgármesteri választás során aratott győzelmedet követően tartottál, és valahogy olyan volt, mintha hirtelen felébredtem volna.  Azt nem mondom, hogy hideg…..
tron.encom 2019.10.16 16:18:32
@Sancho12: Engem "a stadionok,uszo vb,teniszstadion" sem zavarnak de azért ettől kicsit több minden épült, bayer írt róla egy nem teljes listát, tudom a 444-en meg az indexen nem jött le szóval ti ilyesmiről nem hallottatok, csak a stadionokról : mandiner.hu/cikk/20190904_bayer_zsolt_tarlos_lista_ha_raertek_vegigolvasni

És ezek mind zömmel magyar alvállakozókon keresztül valósultak meg, egy csomó magyar embernek prosperitást biztosítva, nem francia meg osztrák cégekkel mint ahogy a baloldalon szokás. Ezt a különbséget sem fogjátok fel soha a büdös életbe hogy mit jelent.

Nem mondom hogy nincs mit fejleszteni mert van még bőven, de a BKV is összehasonlíthatatlanul jobb mint demszky alatt volt.
tron.encom 2019.10.16 16:21:49
@visóvölgy: De szar szöveg.
Amit írtam nem propaganda hanem személyes tapasztalat.
tron.encom 2019.10.16 16:23:19
@Sancho12:
"@Nati Walter: NEM LESZ BÉRLETÁREMELÉS."

Ismerjük ezt is.
N E M L E S Z G ÁÁÁ Z Á R E M E L É S ! :-D
Papír alapon jelent meg a Mandiner, és illene köszönteni, de nem megy. Nem, mert a polgári eszme 2.0-ás elárulását sejtem benne, annak meg minek örülni. Korszakos Viktor sietett posztolni, amint lapozgatja, pedig kolbászcsomagolásra kifejezetten alkalmatlan. Ezután a nemzeti szpáhik hanyatt-homlok…..
Orbán Viktor 2010 óta kerül minden olyan sajtófelületet, ahol esetleg rendes kérdéseket tehetnének fel neki, de közben viszonylag gyakran szólal meg olyan portáloknak, újságoknak, amelynek a tulajdonosa kötődik a Fidesz holdudvarához. Ilyen például a korábbi független kisgazda Ómolnár Miklós is, aki…..
30/40 Nyolc év Orbán-hatalom 2018.01.16 23:19:08
Az MSZP pécsi kampányrendezvényén Karácsony Gergely erőteljes kritikákkal illette, hova vezetett közel nyolc évnyi Orbán-uralom. Ezen állításait vizsgálom meg az alábbiakban – és teszek hozzá sajátokat.                 Az Orbán-kormány kilenc százalékra mérsékelte a társasági adó mértékét, amivel a…..
Csányi Sándorról tudódott ki legújabban, hogy megvásárolni készül a horvát GDP 15%-ának megfelelő forgalmat realizáló, de pénzügyi gondban lévő Agrokor csoport egyik tagját, a Bellye mezőgazdasági kombinátot és további együttműködésről tárgyal csoportszinten is. A Jutarni List c. lap úgy tudja, a…..
tron.encom 2017.08.08 12:40:15
@GNDL:
Az én dühöm pontosan jó írányba áll. A "jóságos multik" és a hozzád hasonló internacionalista megmondó embereik irányába akik megmagyarázzák hogy például mekkora jó is nekünk hogy külföldi kézbe került a teljes iparunk, már az a része amit meghagytak maguknak és piac szerzés címszó alatt nem vettek meg bagóért és szántottak be sóval.
És ti jöttök és egyből megmagyarázzátok azt is hogy ha hasonló módon hazai felcseperedő multik próbálnának hasznot húzni a terjeszkedésből az persze megint miért nem jó nekünk, mivel hogy nem a szíveteknek oly kedves liberális elvtársak ülnek a kormány rúdnál.

Két poszttal lejjebb te magad meg is válaszolod a lényeget az EU s támogatásokkal kapcsolatban amire próbáltam célozni :

termelő beruházásra NEM adnak forrásokat.

Amiket adnak azt meg jó nagy részben hazaviszik a multikon keresztül.
tron.encom 2017.08.08 13:34:57
@GNDL:
Ó te szent isten (szent evolúció a te kedvedért) még a privatizáción keresztül külföldi kézbe jutatott iparról és infrastruktúráról is van egy mesétek amin keresztül pontosan látjátok hogy igen ezt is orbán és matolcsy intézte, már akkor. Ti tényleg betegek vagytok.

Nincs időm minden hülyeségedet megválaszolni mert veled ellentéteben dolgoznom is kell, de gugli a jó barátod, nézd meg a privatizációs arányokat a különböző kormányok idején. Segítek gyula bá és priv minisztere suchman et. alatt eldőlt minden, akkor döntöttek úgy hogy jó lesz itt nekünk a nyugat gyarmataként tengődni.

"De másrészt meg milyen ipar? "
Nézd meg a lengyeleket például, kibekkelték a szar időket és például neked is majdnem biztos hogy van otthon lengyel tulajdonban lévő lengyel gyárban készült bútorod.
De ez csak egy példa. Persze mindig voltak akik hozzád hasonlóan akkor is arról károgtak hogy csak az a helyes út amit ti mantráztok, más nem létezik csak a szará húgyé privatizáció a művelt nyugati tőkéseknek. Most pedig csakis az ha továbbra is ezek a nyugati tőkések szarják itthon a spanyol viaszt, mert teljesen tőlük függünk, leglábbis ti nagyon szeretnétek ha így lenne.
"Mi az, hogy! Nagyon is!" - vágja rá a DK-s, ha nem akarja, hogy Vágó István személyesen tépje le róla a Gyurcsány-kitűzőt. Az MSZP-s politikus már óvatosabb, hátha beveszik valami kis buliba a fideszesek, ha nem óbégat. (Fél is persze, mert ha nagyon hangoskodik, előkerül egy dosszié gazdasági vagy…..
tron.encom 2017.07.24 11:21:59
@Netuddki.:

Te retardált, te írtad hogy "Fidelitasos hülyegyerek", erre írtam hogy nem vagyok sem fidelitas sem fidesz tag. Vagy a fildelitas is választható párt ? Attól hogy valakire szavazok még nem vagyok a tagja semmilyen pártnak vagy ahhoz kapcsolható szervezetnek.
Olyan sötét vagy a negró világít a szádban.
tron.encom 2017.07.24 11:52:13
@1ghost:
Te ugyanolyan hülye vagy mint az elvtársad. Gondolom együtt jártatok a kisegítőbe.
Az elvtársad által felvetett kontextusból a
"Nem vagyok sem fidelitasos sem fideszes"
válasz értelemszerűen nem arra vonatkozott hogy kire szavazok éppen, mivel a fildelitas nem választható párt, de látom a ti értelmi szinteteken ez felfoghatatlan, kár belétek a karakter.
tron.encom 2017.07.24 12:25:26
@Ballib cenzúrázók réme 25:
Az igazság az hogy néha már szinte sajnálom ezeket a demens vén gyurcsányistákat, mint 1ghost meg ez a netuddki nevű.
Szar lehet agy nélkül élni.
Zuglóban brutális győzelmet aratott a baloldal - nyilatkozta büszkén a kampányban amúgy kisujját sem mozdító polgármesterünk, azaz miniszterelnökjelöltünk. Én úgy fogalmaznék, a baloldal kampánya volt brutális - mondhatni habonyi gátlástalanságú. A cél nem szentesíti az eszközt - senkinek sem.  A…..
tron.encom 2017.05.03 15:04:22
@Tibi !: Azért válaszolok. Bár fogalmam sincs hogy "egy libsiző tolvajfidesz troll szerint" melyik sajtó az elfogulatlan, de szerintem egyik sem.
Sokkal tisztább ha bevallja egy média az aktuális ideológia kötődését mintha függetlennek hazudja magát mint az index, amiről egyébként süt az ideológiai elkötelezettség.
tron.encom 2017.05.03 15:24:29
@Sörös Mérenc: "Az csak a hülye fideszesek fantazmagóriája, hogy az index elfogult. "

Te egyébként olvasod is az indexet ? :)
Ehhez a kijelentéshez valami elképesztő vaknak kell lenni.
Nézz már rá például a blog ketrecbe válogatott cikkekre (ha már innen indultunk), random napon bármikor, hány kormánygyalázó linket és hány ellenérvet találsz. Biztos a véletlen műve. :)

Független. Az hát.
tron.encom 2017.05.03 15:41:45
@Sörös Mérenc: Az index-el ellentétben, sem a Magyar Idők, sem a 888 nem állítja (hazudja) magáról hogy a függetlenség bástyája lenne.

"A blogketrecben ott van rendszeresen a spíler blog."
Hát ez beszarás. :)
Arányok ? Á te tényleg valami fanatikus vagy, kár veled vitázni mert a csillagokat is letagadnád szerintem az égről ha az illene a világképedbe.
Mindenki azt kérdezi: visszamennek-e a lakásárak oda, ahonnan elindultak? Követi-e kijózanodás a döbbenetes árugrást? Olvassa el bejegyzésünket, igyekszünk válaszolni!..
Úgy tűnik, a japánok döntöttek, és elegük lett a randevúzásból, a másik nem meghódításából, és az egyszerűbb utat választják: a barátjukkal házasodnak. Nem csoda, hogy az ázsiai országban az egyik legalacsonyabb a születések aránya az egész világon...
tron.encom 2016.12.12 12:26:20
@thegabcsi:
"amit a kölkök szoktak ilyen idős korban. Ami kurvára nem érdekli őket az a korán meg a mecset látogatás. Na, az ő gyerekeiket meg már még kevésbé fogja vonzani a mogorva nagyfater rigolyája."

Ti libsik tényleg valami elbaszott álomvilágban éltek.
www.youtube.com/watch?v=w0bOi5dF37M

Nem lenne ez baj, ha nem mindannyian fizetnénk európában az agyatlanságotok árát.
tron.encom 2016.12.12 12:54:45
@thegabcsi:
Sajnál téged a halál.
Annyi agyad nincs hogy felfogd hogy egész európát szopatjátok a lázálmaitokkal és ennek a levét nem csak ott isszák majd meg a "művelt nyugaton", amihez mostmár te is büszkén tartozol (mivel már több mint 1 éve mosogatsz stockholmban), és még büszkébben köpködöd a szülőhazád.

Kedvenc kancellár nénitek is elmondta, mielőtt teljesen elment az esze hogy a "multikulti nmegbukott", nem működik az iszlám integrálása európában.
index.hu/kulfold/2010/10/16/merkel_megbukott_a_multikulturalis_modell/
Sorra dőlnek be és szűnnek meg a CBA-k, Coopok és Reálok...
tron.encom 2016.12.06 09:47:11
@Pan Modry:
40 év hátrányból indulunk ember. Gondolkozzatok már mennyi esélyünk van állami dotáció nélkül valaha is versenyképesnek lenni. Mennyi esélye van (lesz) a magyar áruknak polcra kerülni saját ker.lánc nélkül.

Ráadásul nyugaton is tolják a lobbik a saját cégeiket, a finnek is állami dotációval tolták fel a nokiát annak idején, dél koreában dettó a samsung, és számos példa van még. A végén pedig az egész ország jól járt velük.

Semmit nem értetek az egészből. Annyit tudtok hogy "ooorbáááááán", tömény szánalom.
Vannak a magyar internetnek olyan szegletei, ahová csak akkor megy az ember, ha mér eleve kurva szar napja van, mert már úgyis mindegy neki, nem oszt, nem szoroz egy 888-, Ripost- vagy éppen Pesti Srácok-írás. De amikor rálel egy olyan írásra, amit már megcáfoltak kommentben, a neten, MINDENÜTT, és…..
A kétezres évek elején jelentek meg az első robotporszívók, és azonnal milliókat adtak el belőlük. Rengeteg olyan ember volt ugyanis, akit egyrészt lenyűgözött, hogy egy ilyen diszkoszforma izé magától feltakarítja a boltban a 2x2 méteres padlót, és aki benyalta a gyártók szép szavait. Ám a kiváló…..
  Tegnap délután, amikor beléptem a Facebook felületre, meglepetéssel értesültem róla, hogy tagja lettem egy olyan Facebook-csoportnak, amelynek neve „Akik nem félnek kimenni az utcára Orbán diktatúrája ellen”. S bár én egyáltalán nem félek kimenni az utcára, de nem emlékszem rá, hogy…..
tron.encom 2016.09.15 13:42:45
@Ballib cenzúrázók réme 18:
Amikor rájuk szavaz, a libsik szerint ez a világ legbölcsebb népe, amikor nem, akkor meg elmebeteg.
Nem érdemli meg őket ez a buta nép, ezeket a nagyszerű, föld fölöttt járó géniuszokat. :)
tron.encom 2016.09.15 15:13:33
@morph on deer:
"Ezt a kapitalista országokban helyi nagytőkések helyzetbe hozásával teszik."

"Bullshit, szivi!
Az igazi kapitalista országokban abból lesz nagytőkés, aki ért hozzá, nem abból, akit épp nagyvonalúan megjutalmaz a Capo di tutti capi - a közvagyonból!"

Nagyon hiányosak az ismereteid "szivi" arról hogy a sikeres vállalkozások zöme milyen állami szubvenciókkal jött létre, illetve működik mai napig. Igazából ti úgy nyelitek a liberális mantrát a világgazdaságban lévő egyenlő küzdelemről mint kacsa a nokedlit. Nem is maradna ebben az országban írmagja sem a hazai tulajdonú iparnak és mezőgazdaságnak ha mégegyszer a baloldal hatalomra kerülne. Bár már így is sikerült a zömét elherdálnotok, Suchmannal kezdve.

Egy példát azért említek, van az az apró cég amit samsungnak hívnak, talán te is hallottál már róla (de utána kereshetsz az LG nek vagy akár a Nokia nak is hogy mennyit kaptak a közvagyonból a Capo di tutti capi tól). Persze ahhoz rövidlátóak vagytok vagy buták hogy belássátok hogy hosszútávon ez az ország közösségének érdeke, nem pedig eladni mindent a multiknak.

pixinfo.com/cikkek/tortenelem-samsung/

"A hatvanas években nagy összegű állami támogatást kap a Samsung, mivel az akkori politika célja, hogy a hazai nagyvállalkozásokat ösztönözze a külföldiekkel szemben. Ezt olyan szorgalmasan folytatták, hogy több ország, köztük Japán ipari termékeit ki is tiltották a koreai piacról. Az állam kiemelt figyelmet szentel a koreai elektronikai ipar felvirágoztatásának is. Ennek a törekvésnek az egyik élvezője a Samsung, melynek révén 1969-re megalakulhat a Samsung Electronics."
tron.encom 2016.09.15 16:10:35
@morph on deer:
"Mert ugye ott volt az a fránya félmondat, amelyik egyértelművé tette, hogy a "hanyatló" nyugati világban sikeresen működő kapitalistákról van szó, mire te válaszolsz egy távolkeleti multinacionális céggel, és hivatkozol további multicégekre!"

Hogy mi van ?

"Ezt a kapitalista országokban helyi nagytőkések helyzetbe hozásával teszik."
"Bullshit, szivi!
Az igazi kapitalista országokban abból lesz nagytőkés, aki ért hozzá, nem abból, akit épp nagyvonalúan megjutalmaz a Capo di tutti capi - a közvagyonból!"

Hol van itt nyugat ? Kapitalista országokról beszéltem és te erre reagáltál. És most azzal jössz hogy később odavetetted hogy te tulajdonképpen csak a napnyugati kapitalista országokról beszélsz, mert ott aztán nincs és nem is volt állami szubvenció soha. Nokia megvan ? Finnország az már nyugat ?
A lényeg az hogy akik kimaradtak annó a gyarmatosításból és annak tőkefelhalmozásából, csak akkor tudnak felzárkózni ha segítik a helyi cégeket, és ez független attól hogy a földgolyón hol vannak. Mi a f@szt nem lehet ezen érteni ?
Istenem, tényleg nem tudom néha eldönteni hogy ennyire buták vagytok vagy csak eljátsszátok. És akkor jönnek a szokásos hülye lózungok az orbáni iránymutatásról. Szánalmas komolyan.
A magyar miniszterelnök legalább annyira szeret kerítést, mint kisvasutat építeni. Mindkettő idejétmúlt vállalkozás, ám jelen helyzetben jó ötletnek tűnik határzárral és játékvasúttal nosztalgiát ébreszteni az emberekben. Orbán Viktor legutóbbi bejelentése nem ért váratlanul bennünket, ugyanis több…..
tron.encom 2016.08.31 14:37:57
@hagyma:
"raadasul homar"
Homár muszlim két jó barát. :)
A muszlimok is nagyon szeretik őket .... halára kövezni.
tron.encom 2016.08.31 15:52:18
@atpijkamo116:
"Hogy elfogadjuk-e az isteni adományként ide jönni akaró munkásokat, befogadjuk, marasztaljuk, integráljuk őket"

Te vagy egy fideszes troll vagy aki ennyi tömény hülyeséggel próbálja lejáratni a másik oldalt és buzdítani a NEM szavazatra (ez estben hatásos a tevékenységed), vagy csak egy szimpla agyhalott.

54 et sikerült 2 millióból. Érted ?

"A Német Munkaügyi Hivatal szerint jelenleg 300 000 menekült keres állást. A DAX-konzorcium Németország 30 legfontosabb vállalatát tömöríti egybe, köztük olyan cégeket mint az Adidas, BMW, Deutsche Bank, Henkel, Lufthansa, Siemens vagy a Volkswagen. Tevékenységi körük igen széles, ezért tényleg rengeteg különböző pozícióra pályázhatnának a migránsok. Összesen négymillió munkalehetőség vár rájuk! A statisztikák alapján azonban 54 menekültnek sikerült elhelyezkednie eddig a kétmillióból."
Törzsutasbérlet-szerűségét akciózza épp a Wizz, ennek apropóján megnéztük, hogy a sok szir-szar kiegészítő közül, amit megpróbálnak a jegyáron túl az utasra tukmálni az ultra fapadosok, van-e olyan, amit nem is akkora baromság megvenni. Van, de nem mindenkinek.  Új irány az ultra fapadosok…..
Szabó Vivien Neked mi jut eszedbe először Svédországgal kapcsolatban? Fenyvesekből előbukkanó bárgyú rénszarvasok? Volvo kombival közlekedő családok? Szőke szingli csajok, szakállas félistenek? Igen-igen, egészen jó helyen jársz! Mielőtt ide költöztem én is pont ilyen kategóriák mentén…..
"Annyira örülök a létezéseteknek, tündérországomban még népszavazást is rendezek a kedvetekért. Ha nem lennétek komoly bajba kerülne az általam képviselt hatalom ebben az országban. Túl sokan foglalkoznának a mindennapi élet nehézségeivel, az alacsony bérekkel, az általam kigondolt oktatási rendszer…..
Dermesztő írás jelent meg kedden a magyarnarancs.hu-n. A „ligetvédő” rasztafári, Komáromy Gergely (művésznevén Gregory G Ras, édesjóistenem) körbenyalogatásának dokumentuma több szempontból is fájdalmas. A műfajilag behatárolhatatlan betűhalmazban, amelyet a Narancs interjúnak titulál, ilyen…..
  Bevett szokásom, hogy blogbejegyzéseimet tematikus blogokba rendezem, mert az írásaim gondolatisága egymásra épül. Így könnyebb az írásaim történeti áttekintése, és a logikájuk is jobban követhető. És nem utolsó sorban könnyebb hivatkozni az előzményekre is. Jelen esetben is ez a helyzet. A…..
tron.encom 2016.05.30 15:45:39
@nu pagagyí:

"- agyoncentralizálnak mindent, hogy minden embert ellenőrizni tudjanak,
- a más véleményen levők automatikusan ellenségek, mert csak a vezér véleménye az egyetlen igazság,
- az emberek nem egyenlőek, kiválasztottakra és szolganépre oszthatók.,
- boldogulni csak rendszernek tett hitvallás útján lehet, a kussolás is kevés."

Szépen pontokba szedve le is írtad hogyan működik a cikkben vázolt, és általad tagadott liberálfasizmus.
Minden pontja illik a mai világ, mainstream, uralkodó, "liberális" elitjének törekvésére.
Csak pár apró példa : facebook, német média egyoldalúsága, liberálistól eltérő vélemények elhallgatása és üldözése, áttörhetetlen társadalmi hierarchia és egyre mélyülő jövedelemi külünbségek (kiválasztottak vs szolganép) ...
  Az idei Super Bowl előtti nap adta ki Beyoncé az azóta híressé és hírhedté is vált Formation című számát. Nagy port kavart, hiszen nyíltan mutat be létező és nagyon is aktuális társadalmi problémákat, a Super Bowl félidejében tartott performansszal pedig tovább fokozta az…..
Vendégszerzőnk, Szabó Gergely, a Pénzriport szerzőjének írása Azzal szeretném kezdeni, hogy saját oldalam, a Pénzriport sem a jegybanktól, sem más külső forrásból soha semmilyen támogatásban nem részesült. Szakmai nézeteink is részben eltérők: míg a jegybank a múlttal folytonosságot vállaló, jövőre…..
tron.encom 2016.05.06 13:38:32
@high up!:
"Bóvlisztán az Bóvlisztán, egy kanyival nem lett itt jobb semmi."

Aha, ja ...

www.portfolio.hu/befektetes/alapkezelok/elajultak_magyarorszagtol_kulfoldon.231158.html