Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iigee

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imre Gábor kadét doberdói naplója – 1. rész Az olasz front megnyílásának 100. évfordulóján új sorozatot indítunk útjára. Imre Gábor kadét naplója az Isonzónál 1915 májusában kirobbanó harcok kezdetétől 1915 augusztusáig, a 2. isonzói csatában történt…..
Komjáthy István    Indafotó: http://indafoto.hu/komikite  Kedvelt képei Honlap: http://komikite.hu http://kitesport.hu Rendhagyó interjú következik Komjáthy István "komi"-val, aki sárkányról készít fotókat, emellett sárkányokat is varr, szeretik őt a…..
Szombaton délután egy csapat lelkes fotós és nem kevésbé lelkes nemfotós verődött össze a Rómaifürdő megállóhelynél, ahonnan rövidesen a part felé vettük az irányt. Szerencsére a napközben a városra telepedett szürke felhők pont a tali kezdetén szakadoztak fel és finom…..
iigee 2012.04.22 13:05:21
  Fél tízenkettőre értem Cserkeszőlőre, fényképezőgéppel felfegyverkezve elindultam gyalog a települést és környékét felfedezni, napsütésben tíz fok körüli hőmérsékletben. Itt meg jegyezném: nem a település érdekelt, mert sablon mintára épült lakóházak tucatjai…..
  Elszászer Dániel   Indafotó: http://indafoto.hu/edaniel  Blog:           http://edaniel85.blogspot.de/                       Kedvelt képei Civilben” mivel foglalkozol?…..
    Emlékezetes sztorija szerintem mindenkinek sok van. Egyet kiemelnék: Sopronban a Deák téren tulipánokat szerettem volna fotózni. Remek környék volt, rengeteg csodaszép virágágyásban, színpompás tulipánok ragyogtak a tavaszi napsütésben. Benike mellettem bicajozott,…..
iigee 2012.03.08 13:50:24
:D
Indafotóblog Indafotósok - Pingu 2012.02.23 10:00:00
  Koncsár Irma   Indafotó: http://indafoto.hu/pingu  Blog:           http://bolygopingvin.blogspot.com                        Kedvelt képei Civilben” mivel foglalkozol? Egy…..
  Pölcz Klaudia   Indafotó: http://indafoto.hu/kisklau  Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1288833767 Kedvelt képei   Civilben” mivel foglalkozol? Egy bankban dolgozom. Hitel kontrolling-munkatárs a hivatalos megnevezése a munkakörömnek. Ha…..
  Merl Antal György Indafotó: http://indafoto.hu/lamerle   Blog:         http://lamerleelremal.blogspot.com/ Kedvelt képei Civilben” mivel foglalkozol? Gondnokként dolgozom Újpesten egy társasházban.   Mi volt az első saját…..
2011-ben a legtöbbször - összesen 48-szor - lamerle szerepelt! Az Érdekes képek az a maximum 63 fotó, amit naponta választunk ki automatikusan a közelmúltban feltöltött képeitek közül. Ebbe bekerülni kiváltság, mert akkor elég sokan eljutnak a fotóidhoz, érdemes ezért…..
iigee 2012.01.26 12:00:33
Erre tessék kattintani a giccses felhőkért, világszínvonalon úszó hattyúkért és vlm Tibor portréjáért! (fotó: DeCcArD) Egyhíjánhuszan voltunk a friss szombat délutáni időben, jó volt veletek újra találkozni!..
iigee 2012.01.09 11:41:13
iigeephotoblog.blogspot.com/

Mi meg a szervezést!
  Édes drága fotósok! Dani (Edaniel85) fotósétát szervez a Velencei tóhoz. Időpont 2012. január 7.-e. Várunk mindenkit, akik eddig is velünk tartottak, és azokat is, akik csak vágyódtak a társaságunkba. Akik vonattal jönnek: Pingu, Lugosi Dani, vlm, Manóvezér, Krusa-Mikru,…..
iigee 2012.01.09 08:17:15
iigeephotoblog.blogspot.com/

Egyféle bászámoló a fenti linken.
 Sokan és régóta kértétek már ezt a listázási funkciót, mától elérhető az összes indafotós profilján a "Kedvelt képei" funkció ami a fotós legtöbbet kedvencelt képeit mutatja meg, csökkenő sorrendben.   Megnézheted a saját képeid esetében épp úgy, mint más képeinek…..
iigee 2011.12.07 20:40:49
A túra szuperül sikerült, köszönjük mindenkinek a részvételt, vlm-nek a szervezést és a játékokat, a napnak azt, hogy sütött, a buszsofőrnek pedig, hogy felvett az út szélén is. A fotóséta gyűjteménye: Indafotóséta Dobogókőn Ez egy emlékeztető, október 22-én…..
A múltkori recept nagyon simaügynek tűnt. Főzni állítólag egyszerűbb, mint agyat műteni. Biztos egy sima vakbélműtét is nagyobb falat lehet a karcagi kórházban.  Megint elfelejtettem valamit, most éppen az olivaolajat. Mint az amerikai filmekben a hszonnegyedik órában, állok…..
iigee 2011.09.17 10:29:35
:-)
Csütörtökön a szerkesztőség bűzlő feje elindul az önkormányzati kisbusszal Erdélybe. Nagyon pontosan Oklándba, Cserépfalu testvérfalujába. Az önkormányzat által összeállított népies és urbán különítmény tagjaként megnézi, hogy arrafelé hogyan mennek az EU-s projektek,…..
Alkalmi alkotás az amatőr festőművésztől. Volt szerencsém tegnap Nyíracsádon járni, ahol megtekinthettem az önkormányzati fenntartású Malom Galéria kiállításait, így az egyik időszaki tárlatot, Dr. Dóbus György amatőr festőművész igen gazdag felhozatalú tárlatát. A…..
iigee 2011.03.27 12:31:38
Újabb válasz a Berezdtetőt Féltők Társaságának, újra a TÉNYEK: Cserépfaluért felelősen gondolkodó és cselekvő polgármesterként mindent elkövetek, hogy a rosszindulatú, félrevezető félremagyarázá sok ellenére is Cserépfalu mértéktartó lakossága kellőképpen…..
Módosult a Helyi Építési Szabályzat! Hat igennel és kettő tartózkodással megszavazta koraeste a képviselő-testület, de a Berezdtetős pont kikerült a módosításból, ezért örülünk. Nem lesz építkezés a tetőn. Még nem. Reméljük sose. Részletek holnap, beszéltem Polgi…..
GazPömpöllér & co Breaking 2010.05.22 23:10:55
Ezt most már tényleg muszáj beírnom, különben magamnak sem fogok hinni nyannyer koromban, amikor majd mesélem, a kettő éves gyerekem ugyanis tegnap fogta magát, kicipelte a nővére zsiráfmintás pótkerekes biciklijét az utcára, felmászott rá, és elkerekezett a bús francba, én meg…..
iigee 2010.06.18 09:25:38
A jól értesültek már álmukból felébredve is egyből nyomják, hogy a Csobánkafórum.hu és a cserépfalu blog, az M3-as autópályán blogtestvértelepülési szerződést kötött 2010 április 19-én. A kapcsolat öles léptekkel halad előre, a facebook oldalon történelemkönyvbe…..
iigee 2010.06.02 08:10:53
@pistola: Te már tag voltál azelőtt is:-)