Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gregco

48 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ARANYKÖPÉSEK 2011 01.-03. HÓ (A tovább mögött)               Ityu: -Ilyenkor a viccközpontotokban van az anyag? -Koetuktukált -Mindenki köpött nekem eggyet! -De nem így köpöl! -Így nem lehet élni a világban, hogy nem lehet köpni!  Greg:…..
BÉKAFÜTTY NEWS Boli kari! :D 2010.12.24 12:00:13
Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!..
BÉKAFÜTTY-ALL IN Boli kari! :D 2010.12.24 11:59:36
Boldog karácsonyt az összes békafütty lakónak :D Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!..
BÉKAFÜTTY NEWS Józsa és a banda 2010.10.21 17:03:00
Békafütty nyúz: A fantasztikus fogyás. Így lehetne jellemezni azt ami Józsa véghez vitt az utóbbi hónapban. A tarjáni szívtipró mindenféle mozgás nélkül, egyedül a szellemi affinitására támaszkodva 16 kilót fogyott. Mint utóbb kiderült, a kis hóvirág szeretne belépni a…..
Békafütty nyúz: A végső kudarc. A békafütty alakulat elbukta, az utolsó csatát, mely a dobogós helyezésről döntött. Tegnap délután fájó, 3-0ás vereséggel búcsúztak a fiúk a kispályás honvéd bajnokságtól. A meccset szinte helyzet nélkül lehozó Fenyves Balázst…..
Békafütty nyúz: Kínos vereség. 2-1 re kikapott a csapat.Tegnap délután újra pályára lépett a Fenyves Balázs vezette kispályás alakulat. Balázs úgy küzdött mint egy oroszlán, a pofája is akkora volt mint egy oroszláné, és játéktudása is egy tohonya nagymacskáéhoz…..
BÉKAFÜTTY NEWS Nem Lesz Vigasz? 2010.10.21 16:51:00
Békafütty nyúz: Csalódásokkal teli este igaz krónikája: Egy este, hat nő-hat kosár. Azt hiszem ez minden ember életkedvét elvenné, de nem Fenyves Balázsét. Ő még mindig hisz magában, és a kis mikrocerkájában. Történt ugyanis h szakított az álompár, Józsa és…..
BÉKAFÜTTY NEWS FenyvEsküvő 2010.09.28 19:54:52
Békafütty nyúz: Józsa az elszegényedett maffia vezér. A Salgótarjáni alvilág meghatározó eleme, az utóbbi időben a Békafütty söröző jóindulatú vendégeiből él. Meg nem erősített információk szerint miután elvált férjétől Balázskától, az kisemmizte, és egy…..
Békafütty nyúz: Ma este a békafütty sörözőben barátnő toborzó est lesz. A sztárfocista aki nem rég tért haza Angliából(Frenk) úgy döntött feladja 5hónapos cölibátusát és újra a tettek mezejére lép. A jóképű barcikai világjáró, csinos hölgyeket vár az este…..
Békafütty nyúz: Az este folyamán Fenyves Balázs, baráttoborzó habpartyt rendez. Sajnos szerkesztőségünk nem hivatalos a patakparti-pettingpartira de kérünk minden jóérzésű embert, vegyen részt a rendezvényen mert szegény Balázs igazán magányos. A házigazda állja az…..
BÉKAFÜTTY NEWS Csatárcsere 2010.09.19 16:35:00
Békafütty nyúz: Ma Fél7től kispályás bajnoki a Békafütty csapatának részvételével. A hónap híre, h a csapatba visszatért a kivételes képességű csatár, Frenk, aki így kiszoríthatja csapatból a nagypofájú de tehetségtelen Fenyves Balázst. Frenk Angliából tér haza egy…..
Békafütty nyúz: Bomba hír a söröző berkein belül. Előkerült egy Gvantanamoi ki-mit-tudon Józsa elveszett ikertestvére. A hölgy még 15éves korában tűnt el amikor is a helyijárati busz helyett egy amerikai fegyencjáratra szállt fel véletlenül. Aztán a semmiből került elő…..
Békafütty Nyúz: Alpin-Békafütty 1-2. Hatalmas futball rangadó Egerben. Újra indult a kispályás bajnokság. Habár az országot elérte a hideg front, a csapatot ismét átjárta a melegség, köszönhetően a Fenyő-Józsa-Hege triónak. A mérkőzés szokásoknak megfelelően Fenyves…..
Békafütty nyúz: Múlt hétvégén hatalmas partyt rendeztek a Békafütty sörözőben. Természetesen szerkesztőségünk egyik képviselője is hivatalos volt az eseményre, amire két francia híresség is meghívót kapott, emelve az est fényét. A korsók és feles poharak megtöltése,…..
BÉKAFÜTTY NEWS Bírói ítélet 2010.08.29 15:42:00
Békafütty nyúz: A békafütty söröző mindennapjainak részesei olyan nagy sztárok mint a játékvezetői szakmai méltán nagyra tartott tehetsége, és a barátok közt valóság sóban szereplő Berényi klán fiatal tagja, Berényi Ákos is. Az egri főiskola növendéke, amellett h…..
Békafütty nyúz: Életmentő műtéten fog átesni a söröző meleg ikonja Fenyves Balázs. Mint ah azt mindenki jól tudja, a kicsi hóvirág Balázska nyelve igen sokrétű feladatra homologizáltatott, többek között bármelyik fenékbe képes behatolni 10méteres körzeten belül, ha az…..
BÉKAFÜTTY NEWS Ez Ultra meleg 2010.08.29 15:38:00
Békafütty nyúz: Hihetetlen hír. Megalakul a világ első meleg ultra csoportja. Tegnap este történelmi találkozó színhelye volt a Békafütty söröző. Eger híres meleg ultrái gyűltek össze, azért h létrejöjjön a "Békafütty ultras pompon Eger" meleg szurkolói…..
Békafütty pletykák: Tegnap esti órákban óriási beismerő vallomásnak lehettem szem és fültanúja. Történt ugyanis, hogy a Fantasztikus 4-es (Kisbene, Rudi, Dobi és jómagam) a Békafütty World Tour pókerversenyen vettek részt. Dobi nagyszerű játékkal az elképesztő 4. helyen…..
Békafütty beszámoló: Ma este folyamán egy póker torna zajlott le a söröző falai közt. A versenyt Kisbene-Rudy páros rendezte, mint kiderült hátsó szándékkal. Ah mindenki jól tudja, a két hölgy képtelen az alkohol mámoros érzése nélkül létezni, és élni, ám ez a káros…..
Békafütty nyúz: Az utolsó roham: így lehetne jellemezni a ma este történéseit a békafütty sörözőben. A szórakozóhely tejhatalmú ura,véreskezű uralkodója, Ervin, úgy döntött tesz egy utolsó kétségbeesett próbálkozást, h a kis hóvirágból, Fenyves B-ből, egy hithű…..
BÉKAFÜTTY NEWS LÁJK bátön 2010.08.08 17:25:00
Örömmel tudatom minden kedves rajóngóval, hogy végre betette lábát a lájkgomb szeretett blogunkra is! Hiába fel kell vennünk a versenyt az elittel! Nyomkodjátok bőszen!!! :DDD   ..
Békafütty beszámoló: Ah már olvashattátok tegnap este zajlott le a két hóvirág(Fenyves-Józsa) eljegyzési bulija. Oly sok érdekes momentuma volt az éjszakának, h nehéz belekezdeni és ecsetelni ezen pillanatokat. Először egy sajnálatos eseményt emelnék ki. A megjelent…..
BÉKAFÜTTY NEWS VIP-lista 2010.08.08 17:15:00
Békafütty nyúz: Tegnap este a békafütty söröző adott helyet a két hóvirág Fenyves és Józsa eljegyzési partyjának. A nagy visszhangot keltő eseményen minden neves helyi sztár részt vett, többek között a páros gyermekét a szíve alatt hordó Fekete Kriszta, és meghívót…..
Békafütty nyúz: Makai élete párjával egy Roma melletti romatáborba szöktek a megvető szemek elől. Mint mindenki tudja Péter nemrég tért haza Kanadából a gyógykezelés sikeres befejezése után, de rögtön megszöktette őt a családja elől, a karcagi véreb. Hege már nem…..