Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tecumseh

0 bejegyzést írt és 267 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ANNENN Megtaláltam az igazit... 2011.10.31 09:00:00
Meglehetősen sokáig tartott míg rátaláltam, de végül összehozott minket a sors. Először a Marie Claire Fashion Daysen pillantottam meg, azóta nem tudom kiverni a fejemből. A leendő új "társam" amibe pakolok, nem más lesz, mint a NUBU új kollekciójának lent látható…..
Szia Tibi!Sokat olvasom a blogotokat és nagyon tetszik. Jómagam is szoktam néha írni. Ezt a munkámat csak azért küldöm el, mert egy csomó ismerősöm mondta, hogy ezeket a gondolatokat nektek kéne publikálni. Úgyhogy teszek egy próbát.Olvassátok el, és ha gondoljátok, tegyétek fel.…..
Tecumseh 2011.01.11 10:07:17
@Szocio Pata (kikvogymukblog): Te baromira félre akarod érteni amit írtam:-) Érzékenyen érintett? Amúgy nincs szükség szívlapátra, ez a típus képes az önmegsemmisítésre. csak hagyni kell kibontakozni :-)
Tecumseh 2011.01.11 10:31:57
@Szocio Pata (kikvogymukblog): szabóárpi önkényesen rángatta bele a felsorolt neveket. Ilyen erővel bárki más is megemlítésre kerülhetett volna Fidel Castrótól Kovács Dezső villanyszerelő kisiparosig. Az ő személye viszont a beírás alapján szerintem továbbra is az első kategóriát gazdagítja. Viszont ha a blogszerző most olvasgatja a hozzászólásokat, tuti elgondolkodik egy különálló kategórián, kifejezetten csak neked :-)
Tecumseh 2011.01.11 10:58:29
@Szocio Pata (kikvogymukblog): "(egyébként nem titkolom magam IRL, a blogomon kiderül.)"..beleolvastam:-))) Csak rontott a dolgon :-) Amúgy szerintem továbbra is szenzációs ez a kategorizálás..és jó eséllyel a magyar müvészcelebek jó 95 % beleférne az első kettőbe. Sorolhatnék példákat, neveket, mesélhetnék történeteket, hogy miért ez a véleményem, de nem teszem, mert minek... És ugye nekik is vannak személyiségi jogaik ...
Szegény Mongolian BBQ múltkor kapott az arcába, pedig kizárt, hogy embert egyenek a felszolgálók. Szilvinek nagyságrendekkel pozitívabb tapasztalata volt velük:A Márvány utcai Mongolian BBQ-t szeretném kicsit megvédeni. Én 3-4 alkalommal voltam már ott, utoljára tegnap (11.21.) este.…..
Tecumseh 2010.12.01 07:14:22
Minden magyar ember tudja, hogy a kéményseprő név a bojtosúszós halhoz vagy a parkolóőrhöz hasonló ősmaradvány. Azok az emberek, akik ezt a nevet viselik, természetesen nemhogy nem szoktak kéményt seperni, de nyilván réges régen akkor is képtelenek lennének ilyesmire, ha nagyon…..
Tecumseh 2010.06.23 20:45:38
@pjotrkolja: Mint írtam, nem érdekes. A személyed is másodlagos, sőt, igazából nem is számít, ahogy a rólad szóló 2 e-mail sem. Hogy hol dolgozol, melyik cégnél, és mit, az legyen kizárólag a te problémád, magánügyed, nem érdekel. Amúgy meg kinek nem inge, ne vegye magára. Ennyi... Ez a fórum nem erről szól. A többi hozzászóló véleménye jobban érdekel, így ha lehet, inkább legyen az övék a terep.
Vannak olyan dolgok, amiket mindenki tud, de soha senki nem tesz ellenük semmit, és nem is beszél róla szinte soha. Ilyen például az, hogy a magyar kéményseprők nem néznek bele a kéménybe, hanem csak elkérnek egy szerény összeget, és aláírnak. Azaz nyilván létezik olyan…..
Tecumseh 2010.02.10 20:30:01
@Silenzio: Mert ha esetleg a most használatos fütéssel/melegvizellátással valami történne, akkor megvan a lehetőséged átállni egy másik rendszerre, pl fatüzelésre...
Tecumseh 2010.02.10 20:43:48
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..
Az utóbbi időben már mesterségesen visszatartottam a motoros sztorikat, annyi ilyet kapunk, én meg azért mégsem akarom rájuk kihegyezni a posztokat. Aztán ma reggel rájöttem, hogy két hete nem volt már olyan történet, aminek van motoros szereplője. Mindezt nyár közepén, úgyhogy…..
Tecumseh 2009.07.28 14:02:05
@tocibacsi: A sorok közti előrehaladás sok tölünk nyugatra fekvő országban szabályos, benne foglaltatik a Kreszben - de természetesen vannak szabályai. Az első, és legfontosabb, hogy csak, és kizárolag álló autóknál kivitelezhető.
Itt egyelőre még nem engedélyezett, bár sok esetben a rendőrautó is félrehúzódik, engedi haladni a motorost. De a motoros részéről minden esetben illik ezt legalább egy fejbólintással megköszönni... Hozzáállás kérdése az egész. Van motoros, aki kihívja maga ellen a sorsot, és van autós, akinek mindegy hogy hogyan közlekedsz, csak potenciális célpont maradsz.
Tecumseh 2009.07.28 14:19:36
@tocibacsi: Illik megköszönni :-) Volt egy haver, aki úgy csajozott, hogy vett pár szál rózsát, és a körúton néha a lámpánál beadott egy-egy szálat a formásabb női pilótáknak:-) Igen-igen jó arányban bejött neki...:-))

Amúgy meg, bár a szabályok nemigen engedik meg, de ilyen esetekben igen hasznos, sőt, életmentő lehet egy hangos kipufogó :-) Lehet, hogy néha zavaró, de legalább hallani, ha motoros közeledik:-)
Tecumseh 2009.07.28 14:24:59
@tocibacsi: Tényleg:-) Első döbbenet, amikor megáll az autó mellett egy hosszúhajú, nagydarab motoros egy nagyvas nyergében:-) aztán meg a rózsa, ami végképp összekuszálja a képet :-) A lányok meg, ugye, szeretik a rosszfiúkat...:-)))
Elfogadhatatlannak mondta ki pénteki állásfoglalásában Jóri András adatvédelmi biztos, hogy a rendőrség hónapokig ül a lefoglalt számítógépeken, így az érintettek az ügy által nem érintett személyes információikhoz sem juthatnak hozzá. A hír hatására érzelmek - úgymint…..
Tecumseh 2009.04.03 20:26:25
@Jehuda: Szerintem azt az elkobzott vagyont te már régesrég kamatos kamattal együtt visszakaptad, sőt... Az meg, hogy mi történt a nagyszüleiddel, az sajnálatos, sőt, tragédia, de nem tudom milyen közöm van nekem hozzá? Gondolod, hogy hamut kéne szornom a fejemre? Ha nem szereted itt, nem tetszik ez a közeg, a magyar nép, van ezernyi más választási lehetőséged, élj vele. De ne szíts gyűlöletet,és ne provokálj itt, jó? Amúgy meg péntek van, és már jó régen lement a nap, ugyhogy asszem, egy ideig nemigen számíthatunk a válaszodra :-)

Az adatbázis meg úgy baromság, ahogy van. Lehet, hogy poénnak indult, de egy siralmas lett. Erre mondják, hogy remélhetőleg komoly, mert viccnek igen rossz lenne. TGM-nek ennyi kijárt érte, sőt.
Az ilyen 26 éves férfiakat kellene egy lapáttal a hátsó kertben agyonverni. Ilyen beképzelt, okoskodó majmok ellen jött létre a blog, hogy mindenki kimondja, amit ki kell. Igen, szakítunk, ennyi. Miért kell okoskodni? Sziasztok! Csak egy levélváltást szeretnék Veletek megosztani…..
Tecumseh 2009.03.31 16:16:25
@FlyByWire: Igazad lehet :-)) lehet, hogy én is irok pár posztot, hol női, hol férfioldalról ráközelítve, aztán röhögök a markomba:-)) Na, azt magyarázza majd meg a "moha" :-)))
Tecumseh 2009.03.31 16:18:28
@VRbagoly: nem hiszem, hogy szopásról akárcsak egy szó is esett volna a posztban:-))) Azért ez , hogy ilyeneket vélsz kiolvasni ebből, inkább rád nézve égő kicsit, nem? Freud tuti, hogy csodákat tudna kihozni a hozzászólásaidból:-)))))) Te kis szexcentrikus:-)))
A netes társkeresők lényege az alkalmi kúrás, semmi más. Ne ott keressétek az álom pasit, könyörgöm. Sziasztok! Szeretnék megosztani veletek egy teljesen friss történetet, vagy nevezzük szakításnak. 3hete nagyon unatkoztam és regisztráltam egy társkereső, beszélgetős,…..
Tecumseh 2009.03.31 11:22:16
@Frigyesur: azért kellett egy kis idő, mig értelemezted a hosszi idővel ezelőtt beirtakat:-)) visszavonom a külsődre irtakat, agyilag rozantabb vagy:-)))
Tecumseh 2009.03.31 11:29:19
@Frigyesur: Most erre mit mondjak? Ha nem tetszik, add vissza a kölcsönlaptopot, és tünés melózni :-))
Tecumseh 2009.03.31 11:33:01
@acidheart: Akinél minden rendben van, az nem írogat a szakítóblogra szerintem :-)) Ide csak olyanok járnak, akiket máshonnan már kiútáltak a folyamatos panaszáradat miatt:-)))
n e m h i s z e m e l, h o g y v a l a k i d e s z z e r t e t é s r ó z s á t v i s z a z e l s ő r a n d i r a . De az év önámítás is itt olvasható: "nem volt egy Brad Pitt, de gondoltam csalnak a képek." Már irtam ide egy történetet,ez a "szakítás" úgy egy…..
Tecumseh 2009.03.30 15:46:59
@primula: az eset után viszont mindenképpen beazonosíthatóvá válik:-))))))) Ezekre az esetekre pl ilyen nick-et kellene választani, hogy " Büdöske" :-)))))
Tecumseh 2009.03.30 15:48:11
@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Igen...van egyfajta megmagyarázhatatlan vonzalom. illetve, vagy van, van nincs :-) Van olyna nő, aki egész elfogadhatóan néz ki, de akkor se kellene, ha tálcán tolja oda a muffját, meg van, akiért akár harcolni is érdemes..:-))
Tecumseh 2009.03.30 15:51:06
@Lui_78 (egy se kurva mind királylány):Inkább lemondasz bárkiről, csak ne legyen macerás a hozzáférés?:-)))
Tehát van két rossz dolog: a netes társkeresés során és a munkahelyi konyhában megismert fiú. Az eredmény lényegtelen, mert a fiúk bénák. Netes társkeresőm nézegettem körbe, mert egy ideje nem volt olyan, akivel komolyabbra akartam volna fűzni, kalandot pedig nem kívántam.…..
Tecumseh 2009.03.30 13:49:43
@zebulon (harcilepke): nem az lwhite-ot szóltam le, ne értsd félre:-) Lehet, hogy a pasi volt a bamba, de hadd mentsük igy utolag is a szerencsétlen flótást :-) Azért én se a paprikáskrumplira szavaznék, azt hiszem:-)) persze, csak miután letöröltem a röhögés miatt potyogó könnyeimet :-)))
Tecumseh 2009.03.30 13:51:57
@lwhite: Jól tetted:-) Utálom a megszokást, pontosan ezek azok a pillanatok, amelyek szebbé teszik az életet:-)) Meg fogyókúrának se rossz, asszem:-))))))))))))
Tecumseh 2009.03.30 13:52:52
@lwhite: Lehetett volna rosszabb is, ha ő vár téged ugyanabban a virágmintás köténykében, holmi odaégett hagymásrostélyos társaságában:-)))))))))))))
Van ilyen.A kép innenSziasztok Sorstársak!Csak egy röpke dobás története.Anno, kb 1 éve ismerkedtem meg egy közösségi portálon egy sráccal.Tök jó fej volt.Levelezgettünk egy ideig (napi több tonna emil a randi egyeztetéséig).Randi : Hősök tere, görkori.Életemben először volt…..
Tecumseh 2009.03.27 21:14:36
@flymazs: Komplett örültek:-) az énekes srác már alapban ugy indult, hogy lányt vártak, fiu jött, igy a szülök megállapodtak egy köztes névben: Daniell. Daniell Hallcomb :-))
Tecumseh 2009.03.27 21:18:42
@flymazs: Öcsém is nagy Panterás...Mondjuk, ők játsszák is a számaikat :-)