Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Womi

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma, november 13-án lett megtartva a 3. Stickman találkozó Miskolcon. Eredetileg 13 főt vártunk, de végül csak hatan jöttek el: 8th4, Bennnii, Bilux, Miki (Bilux haverja, ő nem játszik), Hector és Womi.A Hősök terén volt a gyülekező délután 3 órakor, innen mentünk át a…..
Az előbbi ojjektumok.ini-s cikk csak az épületek behelyezéséről szól, ebben a cikkben a teleportokról, és kommentek kezeléséről lesz szó. Először is vegyük át a teleportokat: Maga a teleport a játékost áthelyezi egy másik helyre, fölösleges séta, vagy kocsikázás nélkül.…..
A sorozat mai részében egy új lehetőséggel, egy szöveges fájl módosításával fogunk megismerkedni. Ebben a fájlban tárolódik egy épület helye, mérete, és még sok más. Ez a fájl a data mappában van, mint ahol a legtöbb fájl, ojjektumok.ini néven. Egy szöveges fájl,…..
'Sora3100' valami érdekeset talált a Newgrounds fórumán. Egy vállalkozó kedvű programozó fogta magát és nekiállt a Big Rigs-et szép lassan kijavítani azzá, aminek (gondolom) eredetileg szánták (Pár dolgon azért változtatott, pl a kocsikon). Mivel tudjuk, hogy milyen a Big…..