Regisztráció Blogot indítok
Adatok
creatura

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Járva az országot újra és újra szembesülök azzal a fantáziátlansággal, ahogy a falvak, városok utcáikat, tereiket elnevezik. Nem a különböző korok ideológiailag diktált elnevezéseire gondolok, hanem azokra, amelyeket a legtöbb településen saját akaratukból adtak az ott…..
BÁV Záloghitel 2013. tavaszi kampány fő eleme: TV-reklám (Kísérőelemek voltak: rádió, sajtó, közterület, online) ..
Feltűnő reklámfelület kialakítása az unalmas dobozos teherautókból ..
Go to Market workshop a munkatársaknaktermékelemzés (funkciók, felhasználói előnyok)ügyfélszegmentálás (hazai, nemzetközi)esettanulmány-minta kidolgozásaversenytárs-elemzési módszertanpiacelemzés (IT-biztonsági kutatási adatok gyűjtése, rendszerezése)sajtófigyelés: releváns…..
A webáruház színvilágát, képi megjelenését segítettünk egyedibbé tenni a szolgáltató szabványos keretei között:Szórólapot készítettünk, amely a webáruházat népszerűsíti, és akciós kupont is kínál:..
www.newnet.hu A Newnet szoftverfejlesztő cég honlapját átszövegeztük az új célcsoporthoz igazítva, valamint SEO-elveknek megfelelően. Megújult a logo is, és elkészült hozzá a kis arculat.   ..
étkezési jegyek (tervezés, nyomda)..
online kommunikáció (honlap v3, facebook-profil, iwiw-profil)..
arculat, szövegírás, honlap és facebook-oldal..
szórólap, POS, étkezési kupon, hűségkártya..
Honlapja a 70. születésnapjára..
honlap, szövegírás, SEO, Facebook-oldal..
Online és offline kommunikáció (honlap v2, eDM, TV-show-megjelenés)..
2008: gerilla-kampány (banner, microsite, magazin-behúzás, "botrány-PR")    2006: nyomtatott reklám, eDM és ajándéktárgy (autó-napvédő)  ..
Createka Design Kft. MagyarOffice 2011.01.02 15:41:00
OpenOffice alapú dobozos irodai szoftvercsalád átfogó marketing és PR feladatai: arculattervezés, termékdesign, termékkihelyezés, offline-kampány (nyomtatott, kültéri), channel-támogatás, online      ..
LogóTermékismertető - enteriőr-design, fotózás, szövegírás..
A Magasyn az IT-szakma meghatározó céges kiadványa volt éveken át. Túlmutatott egy egyszerű cég-híradón, kitekintést nyújtott az ITC szakma egészére, a technológiai trendekre, és a kapcsolódó társadalmi-közéleti kérdésekre is.     Az Optotrans…..
Createka Design Kft. Fortunate 2010.04.20 15:05:00
   A Creatura munkatársainak egyik első munkája a Fortunate logó és termékcsomagolás-terv..