Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D, aki vagyok...

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Flying Dutchman Holland szupersuna 2010.06.20 08:23:00
Tegnapi győzelmével az Oranje elsőként biztosította helyét a nyolcaddöntőben, ennek örömére bemutatunk nektek egy gyönyörű holland hölgyet, akit Doutzen Kroesnak hívnak. A szupermodell 1985. január 23-án született . Karrierje egy nyári táborozáson kezdődött, mikor arról…..
D, aki vagyok... 2010.06.20 11:22:57
Oké-oké. Tegnap foglalkoztunk a legrosszabb Nirvana-feldolgozással, de az alábbi videó minden címet elnyerne a legrosszabb feldolgozás kategóriájában. Mégis valahogy imádnivaló a videó, a szintifutam és az egész jelenség, a színpad előtt elsétáló kutyával együtt. Örök…..
„Menj már el hozzá, próbáld ki! Nagyon klassz keze van, utána kicsit fáj, de két nap múlva, mintha kicseréltek volna.” – ezekkel a szavakkal ajánlottak valakit, aki gyógymasszőr. – „Ja, és ne lepődj meg, bugyira le kell vetkőzni!” – jött…..
Mit kell elkövetnie a serdületlen vásárlónak ahhoz, hogy a biztonsági őr agyatlan kurvának nevezze? Mindezt egy akciós napon, amikor nyilván hatalmas a tömeg és sor áll a próbfülkéknél is? Nem kell sok: a két fiatal lányka együtt vonult be a fülkébe, ezzel érdemelve ki a…..