Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagyvakond

0 bejegyzést írt és 427 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csók! Hát nem is tudom mivel kezdjem. Talán időrendi sorrendben írom, talán így marad ki a legkevesebb. Már reggel 9-re Megérkeztem a Párizs EST állomásra, percre pontosan befutott a vonat, pedig vagy 600 km.-t ment. A vonatozás előnye, hogy egyből a városban vagy, tehàt amint…..
Bienvenue! Basel 2011.11.13 21:52:00
Sziasztok! Ma reggel felcsücsültem a vonatra, ami nagyon kedves és aranyos volt, mert elvitt Baselba. Szerencsére nem egy óriási város, legalábbis ami klasszikus értelemben vett várost illeti, mert az aglomerációja a hármas határ miatt jó nagy, de az említésre méltó óvárosrész…..
Nagyvakond 2011.11.14 12:37:52
Bienvenue! A Garonnetól nyugatra 2011.11.01 16:51:00
Sziasztok!   Két hete hétfőn hajnalban indultunk el Horbourg-Wihrből, Bordeaux alá közel az óceánparthoz. Ez cirka 1000km, amit felváltva vezetve egész kényelmesen meg lehet tenni kb. 10 óra alatt. Nagy élmény volt nézni, hogyan változik a táj, a növényzet, meg a házak, ahogy…..
Bienvenue! Első pár nap 2011.08.28 20:21:00
   Tegnap délelőtt bejártam Colmart, bár azt hiszem a javát még koránt se láttam. Nem leszek valami költői: Baromi szép.A kellemes városnézés után a fiúkkal és Mátéval megebédeltünk a templom egyik kistermében a helyi GYÖMÖSZ tagjaival:)-Mivel Mátéék is…..
Nagyvakond 2011.08.29 12:08:01
Tisztességes kiállításról, különösen, ha autós-motoros témájú rendezvényről van szó, nem hiányozhatnak a formás csajok. Nem állítom, hogy nem tudnék meglenni nélkülük, sőt, van, hogy kimondottan zavarnak a műélvezetben. Még gimnazista koromban szerzett egyik cimborám…..
nemszégyelli Bayer és Grün 2011.02.15 11:35:00
Rendkívül érdekes jelenségeket produkál a Magyar Hírlap két nehézfiúja. Bayer Zsolt és Szentesi Zöldi egyaránt önálló, nehezen értelmezhető manőverbe kezdett. Mai produkciójuk még befogadható: Szentesi Zöldi már-már sztálini hangvételű, kritikátlan dicshimnuszt ír,…..
Az megvan, mikor ülsz az asztalodnál, a tárgyaid rabjaként, a monitor képe beégett a retinádba, szorít a nyakkendő, és azt érzed, hogy valahol nagyon máshol lennél? Még csak fél tizenegy, de nem bírom tovább. Elegem van, le kell lépnem innen.- Te figy, én elhúzok. – vetem…..
Sikerült túlélni a karintiai síelést Bad Kleinkirchheimban, szuper volt, volt hó is, hideg is, meg egy zseniális spa is, de ezekről majd máskor. Zárásként ugyanis volt egy különleges élmény, egy bobozás/szánkózás (Nocky Flitzer), igazából egyik sem teljesen a Turracher…..
Nagyvakond 2010.12.16 17:05:57
@granturizmó!: és @marosiz:
Igen, ez tényleg nagyon zsír! Nyáron én is csúsztam vele!
 Akár koalíciós feszültséghez is vezethet a szombati tisztújítás a KDNP-ben. A kisebbik kormánypártban felerősödtek a Semjén Zsoltot és a Fidesszel való szövetséget bíráló hangok. A kereszténydemokraták belső ellenzékének azonban fel kellene ismernie, hogy pártjuk…..
 Életem legelső napja ez. Itt és most vagyok: kapud átereszt. Cseppjeid simulnak orrom hegyén minden változik, minden a helyén. Partodon állok, takaródon fekszem, Kedves, kedves: ím melléd heveredtem.   Arcod fényében merítkezem, vak voltam, s most szorítod kezem. Nap, hold,…..
Nagyvakond 2010.09.08 09:22:21
  Ismét itt. Itt vannak, az arcok, elnyűttek a helyek, marcangolt karc-harcok. Ragyogjatok csak rám hajnali fények, sehová sem értek. Sehová sem értek, mit értek, semmit sem értek.     Könnyeik csorognak szemeik üvegén, Nincs bennük részvét;sem én csak én. Arcom…..
Nagyvakond 2010.09.03 14:06:59
vimeo.com/3977937

Sz'A'

veled sírok, barátom...
Nagyvakond 2010.09.06 13:47:34
Nagyvakond 2010.09.06 16:18:54
@demonPulvisculus: ez és úgy nem igaz, de szoktam olvasni!

"veled sírok, barátom..."
Miközben a blogon épp arról jelent meg egy írásom, hogy Budapesten sem áll meg az élet hétvégén, és ahelyett, hogy az M7-es dugóiban töltenénk a vasárnapot, a fővárosban is találhatunk éppen elég szórakozást, és álnok módon az M7-esen araszolgattam a barátnőmmel.…..
Az eddigi beszámolókból már kiderült, hogy a magas hőmérséklet szinte kötelező tartozéka  a Százasnak, de nem mindig van így. Az ilyen ritka esetekben derül ki sokak számára, hogy a rekordhőségnél talán csak egy rosszabb van: a sáros-esős Kinizsi. Aki nem hiszi, olvasson tovább...
Legjobb indulattal is max 500 ember lézengett az idei Kenderpikniken vasárnap a Margitszigeten. A Kendermag Egyesület még mindig 60 milliárd forintra becsüli az évente kieső adóbevételeket, amit az állam a fűkereskedelem meg nem adóztatásával a maffiának juttat. Persze ennél…..
Szilvásy Györgyöt vagy Novák Elődöt akarjuk-e a nemzetbiztonsági bizottság élére? Miért nem rögtön Budaházyt? Na és ki legyen a külügyi bizottság vezetője, Kovács László vagy Balczó Zoltán? Ugyan Szilvásy nem került be a parlamentbe, nem is beszélve Budaházyról, aki még…..
Subba Ingyen Csabi 2010.05.04 15:10:00
Kis emlékkép: Horváth Csaba, aki a II. kerület polgármestereként is szerette a jó humort. Köszi Zog..
Nagyvakond 2010.05.05 10:57:37
"Az én jóslataim szerint a pedofil-ügy folyománya a következő lesz: a katolicizmus kiszorul Európából." (Bánki Éva)"Fizikai nonszensz egészséges fiatalemberekről feltételezni, hogy életük végéig nem nyúlnak nőhöz. Külön kellene már választani a…..
Levélírónk véletlenül bukkant egy újságban egy fényképre, ami kolléganőjét ábrázolja a családjával. Legnagyobb megdöbbenésére az ifjú férj tavaly érettségizett és az említett kolléganő volt az osztályfőnöke.Kedves Ellenőrző!Baráti társasággal kirándultunk a…..
Az SZDSZ megszűnése óta láthatjuk azt, hogy konzervatív politikusok egyre több liberális szokást vesznek át. Egy nem rég a Youtubera feltöltött, majd hozzánk eljuttat videóból, kiderül, hogy Meggyes Tamás, Esztergom fideszes polgármestere bizony nem veti meg az élet illegális…..
Korunk kétségkívül egyik legnagyobb hatású zenekara a Pink Floyd, sokak szerint életművük csúcsát A fal című konceptlemez/rockopera jelenti (nekem a Meddle/Dark Side/Wish-trió jobban bejön, de legyen ez az én bajom), az a darab, amit Roger Waters, a zenekar egykori bőgőse most…..
A tragédiát követő magyar reakciók ismét megmutatták, hogy a közös érzelmi bázis igenis létezik. Ennek segítségével mindig ki tudtunk jutni a kapcsolati hullámvölgyekből. Így lesz ez most is.   Újabb írásunk a lengyel tragédiáról: A lengyel egy igazi nemzet Ma…..
A januárban született gorillakölyök után az orangutánoknál is gyermekáldás volt a Fővárosi Állat- és Növénykertben, írja az állatkert közleménye. A kölyök április negyedikén született, egyelőre azonban még nem sokat lehet látni belőle. A gondozók azt mindenesetre már…..
Nagyvakond 2010.04.09 17:08:56
Saját szerzeményem, A kommentelő után folytassuk Márk írásával az aktív olvasókról.  A MODOROS HOZZÁSZÓLÓKorábban már szó esett a modoros bloggerről, most jöjjenek a modoros hozzászólók. Mert önmagában már az is modoros, hogy a hozzászólót…..
Szinglinek lenni szar, az ember egyedül otthon, szipogva simogatja a macskáját, és arra vár, hogy mikor kezdődik már el az ingyenpornó valamelyik adón, hogy izé, könnyíthessen magán - legalábbis ez az a kép, amit itten sugall nekünk a Viasat3 legújabb műsora, a Téged akarlak!…..