Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a mentalista

248 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most pénteken startol, a Hawaii Five-O felvezetésével, este 22.20-tól a Blue Bloods c. sorozat. Tom Selleck főszerepelésével készült rendőr-család dráma jó választás lehet abban a sávban. Sajnos a sorozatról nem tudok nyilatkozni, kimaradt a tavalyi szórásból, elképzelhető,…..
Nem minden sorozatnak kell izgulnia amiatt, hogy kap-e újabb évados berendelést, vagy elvérzik-e. A következő sorozatokból kért be az ABC újabb évadokat (nem meglepő módon, jól szerepelnek): Castle, Cougar Town, Grey's Anatomy, The Middle, Modern Family, Private PracticeÉs szinte…..
Nick Lachey és Vanessa Minnillo (Amerikában igazi Zs-sztárok), akik az életben is egy párt alkotnak, a sorozatban fognak feltűnni. Valószínűleg csak egy epizódos szerepről van szó. Bővebb infóért ide tessék klikkolni. Amúgy jellemzően ismertebb neveket szerepeltetnek a sorozatban…..
Shonda Rhimes (a Grace klinika és a Private Practice készítője) új sorozata holnap premierkedik az ABC műsorán. Nagy meglepetésre nem kell számítani, ez is ’kórházas’ sorozat lesz, csak most nem egy közkórházban vagy egy magánklinikán történnek az események, hanem egy…..
Múlt héten visszatértek kedvenc gonoszaink, akik eddig is nagyon el akarták velünk hitetni, hogy amúgy ők jók, meg békével jöttek a Földre, és ezután is ezen vannak, azt leszámítva, hogy szépen lassan ölik az embereket.No, a sorozat ott folytatódott, ahol abbamaradt, vörösre…..
Ezzel a résszel tért vissza hétfőn a sorozat, szerencsére a főszállal foglalkozik, aminek mi nagyon örülünk. Lesz írás is majd még: ..
Kicsit elmaradtunk, azonban az eddigi évadkritikákat át lehet lapozni újra, de mindenképpen ajánlom a 7.-t, felzárkózásképpen. Ez az évad is kiváló volt, de talán abban maradt el a 6. és 7. évadtól, hogy itt nem volt összefüggő szál. Persze azért igen, de nem úgy, mint a…..
Már volt róla szó, hogy itthon a Tv2 adja a CBS újoncsorozatát. Sőt, már a dátum is ki volt tűzve, tavaly, de akkor műsorstruktúra változtatás miatt (akkor tolták a Megasztárt péntekre) a premier elmaradt.Nos, egészen január 7-ig kellett várnunk, a nap maradt ugyanaz, péntek. És…..
Megvolt a sorozat 2. évadnyitója is és azonnal következett a sokat hájpolt Britney Spears epizód. Az előző évadban volt Madonna rész, nagy sikerrel és nem meglepő módon ez is sikeres volt, nézőszám és minőség tekintetében is.Bónusz hogy jött vendégszereplőnek John Stamos, aki…..
Nos, a kiváló 6. évad után kaptunk egy még jobb évadot, már ha ez lehetséges. Tempósan nyitottunk, kaptunk egy új arcot, Lucas North személyében, akit 8 évig (!!) tartottak fogva Oroszországban (innen is hatalmas csók Richard Armitage-nek). Viszont ha új ember jön a sorozatba az…..
Ez volt a Spooks első olyan évada, ami végig, majdnem, összefüggött. Így a legjobb évad is lett. Komolyan, most Irán volt a rosszfiú, szinte végig, nagyon kevés mellékszál volt az évad során. Minden percét élveztem. Tessék elolvasni az 5. évad kritikáját, hogy hol hagytuk…..
Persze csak annak, aki követi a sorozatot, főleg az új, 9. évadot.Konkrétan én itt röhögök már fél órája... ..
November 16-án mutatkozik be a TBS új sorozata, ami csak címében egyezik meg Ben Affleck 1996-os filmjével, hálistennek, tegyük hozzá menten. Az egyórás vígjáték pár elsőéves egyetemistáról szól a nyolcvanas években, és ugyan a szereplők között csak egy ismertebb név, Tim…..
a mentalista 2010.10.20 14:45:14
Véget ért az AMC Rubicon című sorozatának első évada, ami színvonalában legalább olyan magas szintű volt, mint a Mad Men vagy a Breaking Bad, habár akcióban és humorban mindkettőtől elmaradt. Nem is baj ez, persze, miért is lenne, én imádom az olyan lassú, komótosan hömpölygő…..
Sajnos kicsit megcsúsztunk (megint), de most írjuk, keddenként (már tegnap is) újra kórházsorozatokkal lepte meg nézőit az RTL Klub. Nekem már régóta ha kedd, akkor kórházsorozat (kivéve persze amikor a Mentalista megy, ugye) és annak is örülök, hogy nem teszik be ezeket a doktor…..
Sorozatoskodjunk! Lights out promó 2010.10.19 13:06:00
Januárban érkezik az F/X műsorára a sorozat, és a bemutató alapján érdemes lesz legalább a pilotnak esélyt adni. Az adó amúgy is jó dolgokat szokott szállítani, gondoljunk csak például a Justified-ra. Itthon a TV6-on tudnám elképzelni, de persze ne szaladjunk előre, előbb a…..
Az 5. évadzáróról írtunk, és casting híreket is közzétettünk a nyáron, nem is fokozhatnánk tovább az izgalmakat: elindult a sorozat 6. évada.Ez az a nyomozós sorozat ami nagyon mélyre leviszi az egész témát, profilozások során megismerjük a gyilkosok és szociopaták…..
Thomas Gibson a TV Squadnak adott interjút, ő játssza Aaron Hotchner ügynököt a Magyarországon egyébként Gyilkos elmék néven futó sorozatban. A sorozat az 5. évad brutális zárásáról már írtunk, és azóta elindult az új évad is (amit nekünk még pótolni kell). Ismeretes, hogy…..
Mondjuk a sorozat önmagában is aranyat ér, ugye. Minden nap este 20:00-kor van adásban, és a 3. évadhoz egy nagyon vicces promót készítettek a Tv6-nál. Tessék, íme: ..
Írtunk már róla és itthon az AXN kezdte el vetíteni az első évadot. Timothy Olyphant sorozatát imádjuk és februárban jön a második évad. Van hozzá már promó is: ..
Nos, írtunk már a sorozatról, a záró részről is, és vártuk, hogy újra képernyőre kerüljön. A Fox üdvöskéje továbbra is remek számokat hoz, A-listás színészek kopogtatnak egy-egy cameo erejéig, illetve zenészek azért, hogy az Ő számaikat dolgozzák fel a sorozatban.…..
A 4. évadban eléggé megszívatták az írók Adam Cartert, és persze azért a többieket sem kímélték, itt lehet elolvasni a kritikát újra. Nos, ez az évad is odacsapott rendesen, dupla évadnyitóban megismerhettük az új karaktert, Ros Myerst, aki kőkemény nő és persze megint…..
Ezt most nagyon lájkoljuk, ti is tegyétek: ..
Most, hogy a Strike back lepihent, kell valami ami pótolja, amennyire csak lehet. A keresési feltétel az volt, hogy hasonlóan akciósorozat legyen, no meg ügynökös és társai. És akkor rátaláltam a Spooks-ra, ami hasonló az SB-hez. Bónusz, hogy a 7. évadtól lesz benne Richard Armitage…..
a mentalista 2010.10.07 10:54:53
@_DelMare_:
nagyon jó, érdemes :) Kint most megy a 9. évad, az is jó.

Mellé még ajánlanám a Strike back című sorozatot, keress rá, írtunk arról is :)
Kritikát már írtunk a csonka első évadról.Mindössze 3 részes volt és a 2. évad sem lesz több. Megint egy ügyet fognak megoldani a három rész alatt, és ha hinni lehet a tv.com-nak, és miért ne lehetne, akkor izgalmas részeknek nézünk elébe.Sajnos a Spooks s09-el van egy napon a…..