Regisztráció Blogot indítok
Adatok
connector

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk, Gamintojas olyan levelet írt nekünk, amin egy pár napig ülnünk kellett, hogy meg tudjuk emészteni. Egy cikket is mellékelt a felvetéshez: A rejtett heréjű kansertések ivari szaga. És akkor jöttek azok a mondatok, hogy: "Megfigyeléseink szerint az ivari szag pszichofizikai élményként…..
connector 2020.02.24 12:34:33
@Opportunista mikroba: Iszonyú büdös, mint egy ordas hónaljszag, ammóniával keveredve. Még a sertészsíron is lehet érezni.
connector 2020.02.24 13:25:10
@Csokis: Jaja, értem én, tényleg egyszerűbb.
Az otthon gyűlő fémpénzek a futárok borravalóját biztosítják, de ezen kívül nincs sok hasznuk. Épp így gondolta levélírónk is, aki egy kis tartozás miatt úgy döntött, itt az ideje egyenesen a bankba bevinni őket, ezzel elintézni a befizetést és megszabadulni a fölösleges aprótól is. Jó előre…..
connector 2020.02.07 11:23:40
@Tikakukac: detto:) Ez olyan abszurd, hogy biztosan igaz.
Remek hírünk van: idén újabb szakértő erővel gazdagodott a Homár! Új partnerünknek, a Pénzügyi Navigátornak köszönhetően mostantól a bank- vagy biztosító ügyben hozzánk forduló kedves és naiv ügyfelek pénzügyi fogyasztóvédelmi tanácsot is kapnak. A Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat díjmentes…..
connector 2020.01.28 14:55:07
@user friendly: Talán annyival, hogy hívja fel a számlavezető bankfiókot és próbáljon értelmes megoldást kipréselni belőlük.
connector 2020.01.28 15:11:46
@Terézágyú: Ez se rossz gondolat, érdemes megpróbálni.
Hogy mi a válasz a levél végén feltett kérdésre, hogy érdemes e foglalkozni az üggyel, ha otthagy a buszod a nulla fokban egy pulcsiban? Hát egy óriási kövér igen. Persze ha bizonyítható, hogy a sofőr 15 perces megállót ígért, majd a 12. percben elindult, ugyanis a FlixBus ÁSZF-ben a a következőt…..
connector 2020.01.17 09:23:09
@andras1024: Nálunk osztálykiránduláson azt kérdezte a kísérőtanár, hogy mindenkinek itt van-e a társa, aki mellett ül. Mindenki mondta, hogy igen, úgyhogy azt a két lányt hagytuk a benzinkúton a budiban, akik egymás mellett ültek:)
connector 2020.01.17 10:01:39
@Terézágyú: A hátsó sorban ültek, és előttük volt több üres ülés is, mert nem volt tele a busz. Poszter esetében viszont nem hibáztak az utasok.
Egy modern fotel is lehet rejtett rekeszes, csak ehhez meg kell találni a megoldást, hogy az a rejtett rekesz ne nyíljon ki könnyen. A mai videóban egy mágneses zár biztosítja ezt a feladatot. A fotel elkészítése nem nehéz, a modern hatást a fém lábakkal érhetjük el. Javaslom, hogy addig ne kezdjen…..
via GIPHY Fantasztikus gordiuszi csomó, ami látszólag nem is olyan nagy gond, viszont a következtetés igen. Mi van, ha a levél követelésről szól és végül a végrehajtó is ide jön majd végrehajtani? 2015-ben (!) vásárolt ingatlanomra a mai napig küldözget levelet a Telenor az előző lakónak…..
connector 2019.11.28 11:56:38
@Terézágyú: De hát honnan tudhatnák a telefonszámát, mikor náluk ügyfél:)?
Oké, hogy a homár is ember, de mégsem illet volna többször felröhögni a lenti sztorin, hiszen valójában egy komoly Vízművek általi szívatásról van szó. A lakásvásárlás után kapott 200 ezres számla önmagában súlyos, a többi szerencsétlenkedésről nem is beszélve, de nagyon szerettük olvasónk stílusát,…..
connector 2019.11.11 10:43:02
@spike179: Az előző tulajnak az a köze hozzá, hogy amíg az ő nevén van az óra, addig az ő sara minden, ami történik. Vagy ha nem, akkor is hónapokig tart, amíg kiverekszi az igazát, mert az ő nevén van az óra, ezért őt fogja üldözni a szolgáltató. Ha nincs egyik félről sem akadálya, akkor legegyszerűbb a közösen megtett személyes átíratás a hivatalos leolvasás után, nálunk pl. 3x2 óra alatt lezajlott minden, azóta sincs vita.
Olvasónk Babaváró Hitelt igényelt és egy érdekes fordulatra bukkant. A bankok nem kérhetnek ügyintézési díjat, de a lenti sztori szerint ki lehet úgy hozni a hitel folyósítását, hogy megjelenjenek a külön költségek. Más banknál valaki járt már így? Tapasztalat? Hosszas számolgatás, morfondírozás…..
2019. augusztustól a Vodafone a UPC tulajdonosa, és ennek egy csomó hozadéka van az előfizetőik számára, például az, hogy vége a UPC Mobilnak, viszont a UPC ügyfelek kedvezményes Voda-tarifákat kapnak. Ez eddig jól hangzik. A gyakorlatban viszont úgy tűnik, vannak érdekes részletek emögött, és még…..
A lakástűz csúnya és veszélyes dolog, jobb azt megelőzni, ez egyértelmű. Itt van például a Gorenje mikrója, ami annyira vigyáz ránk, hogy ha túl meleg lenne a grillező alatt (3 és fél perc), gyorsan kikapcsol. Inkább legyen teljesen nyers az a steak, mint hogy baj legyen, nem igaz? (A képünk…..
via GIPHY Ismeritek azt az ősrégi, ám soha meg nem unható oldalt, ahol bármilyen videó alá bekeverhető a Benny Hill Show klasszikus témája? Na, ez a Benny Hillifier jutott eszembe erről a Praktikeres áruátvételről, bár ez már önmagában, zene nélkül is olyan, mint egy közepes bohózat.…..
Olvasónk problémája elsőre nehezen volt érthető, mert egy láthatóan tejföl feliratú fotót mellékelve morgolódott azon, hogy tejföl helyett pirosat joghurttal vágta tönkre a családi ebédet, de ezt a zaklatottsága számlájára írtuk. Problémája ugyanis azonnal érthetőbbé…..
connector 2019.06.28 12:37:35
@a lekvár neve puffin: Szegény kutya:(
"Azt sajnáljuk, hogy nem olvastuk el a többi 200 kommentet a foglalás előtt!"  Na kérem, ez itt a lényeg. Jön a nyár, végre itt van a szabadság, ne tessék már olyan helyen elkölteni a véres verejtékkel megkeresett pénzt, ahol nincsenek visszajelzések. Ahol meg vannak, olvassuk már…..
Egészen szokatlan ügyet dobott ki mára a Homár postaládája, aminek kapcsán megtudhatjuk, hogy tényleg létezik örökrózsa, nem csak a minden családban létező Karcsi bácsi viccel ezzel minden egyes alkalommal a mama nippes vitrinjében kiállított porcelánrózsa-gyűjteményre bökve.…..
connector 2019.04.29 15:07:15
@Eugene Horse: Aki több száz km-re lakik.
Biztos veled is előfordult már, hogy kínosan bámultad a sarokban a pókot a liftben, amikor belépett valaki más is és együtt utaztatok a kiválasztott emelet felé. Szabadulj meg a kínos csendtől és vedd kezedbe az irányítást! Tedd néhány szóval kellemesebbé azt a pár pillanatot!..
Milyen jó, hogy már ilyen hamar kaphatsz pénzt a terhességed elején! Jól fog jönni a babaholmik vásárlásához, a babaszoba vagy babasarok berendezéséhez. Vajon mi ez és mennyit jelent pénzben?..
Az online bevásárlás az egyik legnagyobb vívmány a konzumálás történetében. Nincs tülekedés, nincs hétvégi feszkó, nincs impulzusvásárlás és ráadásul a cipekedést is meg lehet úszni, ami ugye egy család havi bevásárlásánál már jelentős anyagmozgatással járó feladat. Ha utóbbi nem része egyes…..
connector 2019.01.23 21:26:52
@csulla: Nem szabályellenes. Ha betöltötte a gyerek a 3. életévét óvodába kell járnia. Ha felvették az óvodába, akkor küldheti a szülő olyankor is, ha összevont csoport van. Hogy a szülő közben mit csinál, az magánügy. Szóval nem szabályellenes legfeljebb nem tetszik az óvónéniknek. Ami szintén magánügy.
Még egy részleges lakásfelújítási projekt is irtó idő-, energia-, pénz- és idegölő elfoglaltság, különösen manapság, amikor a munkaerőhiány az amúgy sem a legkiszámíthatóbb szolgáltatásairól elhíresült építőiparban olyan elképesztő sztorikat eredményez, mint amiket az Index gyűjtött össze tavasszal.…..
connector 2018.11.22 13:57:22
@FDToth: Már szivtam amiatt, hogy nőtt az áfa ami brutto ajánlatnál vitte a nyereséget (kezdő vállalkozói hülyeségem volt)
„Na, neee!”, gondolom, „Huszonöt perccel előbb érkeztem és még ez is!” Barátommal megbeszéltük, hogy beülünk valahova beszélgetni egy kicsit, és az imént hívott, hogy negyven percet késik. Egy kávézóban ülök, zsúfolásig tele van, az asztalkák pedig túl közel vannak…..
connector 2018.09.13 11:42:46
@A Vén HurkaTöltő:

Az, hogy retkes a sütő és a vízforraló talán a hallgatók hibája. Mi anno kitakarítottuk magunk után a konyhát annak ellenére, hogy volt takarítószolgálat is. De a hivatalos takkerok nem álltak ott 0-24-ben, hogy feltöröljék a kicsöppenő pörköltszaftot. Alap volt, hogy senki nem hagy maga után rumlit.
Na nem mintha annyira vártam volna, de azt mondták a többiek, hogy addig nem is vagyok igazi mentős, amíg fel nem jelent egy beteg vagy hozzátartozó. Jelentem, akkor most már igazi mentős vagyok! De hogy is történt mindez?..
connector 2018.08.06 11:39:33
@axolotl77: Hát igen, ez komoly probléma szokott lenni. Mint amikor sikerül végre besuvasztaniuk az öreget a kórházba, azt feltételezve, hogy ott úgyis meghal, aztán meg mégis hazaküldik, amikor fixálták az àllapotát.
Vannak az életben olyan döntések, melyeket a kötelességtudat diktál, érezhetünk felelősséget mások, akár ismeretlen emberek sorsa iránt, sőt vannak helyzetek, amikor a kényszer az úr. Ugyanakkor vannak dolgok, melyeket csakis önként tehetünk meg, adhatunk oda, vagy vállalhatunk fel érzelmekkel és…..
Ez, kérem! EZ! Amikor nem a protokoll baromság megy, hanem tényleg érdekes, testhezálló ajándékot kap az ember fia. Vagy az ember elnöke. Az indonéz elnök, Joko “Jokowi” Widodonak az országba látogató dán miniszterelnök, Lars Lokke Rasmussen a Metallica újrakiadott Master Of Puppetsének limitált,…..
connector 2017.11.30 14:08:02