Regisztráció Blogot indítok
Adatok
connector

0 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       A pasi nem tud leszakadni arról a gondolatról, hogy a lánynak valaki más legyen a párja. Ezt ő sem érti igazán, hiszen közös megegyezéssel váltak meg egymástól. Az viszont bántja, hogy a lány minden korábbi érzelmét tagadja.                                  Fedezd fel és…..
                       „Ő eljátszadozott a gondolattal, hogy mi lett volna, ha marad a régi kapcsolatában? Mivel a másiknak sem volt ellenvetése, pár tali után velem szakított” - Ha ártalmatlan hazugságot tervezünk, alapvető, hogy közös ismerőst ne vonjunk bele, mert el fogja szólni magát. Viszont…..
                       „Az anyját nem tartom anyatípusnak. Az apja már nem él velük. Az anyja flegma és nemtörődöm, befelé forduló” – A sztoriban forgó pasinak nem sok nője volt eddig, és már Levélírónknál is rezeg a léc, mert nem biztos, hogy szeretne beépülni egy olyan családba, ahol szemet…..
connector 2024.01.26 13:49:56
                       „A szakítást is úgy intéztem, hogy ő bejelentette, én meg vállat vontam és mondtam, ott az ajtó. Ő sírt, én meg ridegnek mutattam magam, az is voltam akkor” – Posztolónk arra kíváncsi, hogy egy ilyen jelenet után melyik nő adna neki még egy esélyt? A múltját is feltárja…..
connector 2024.01.09 12:38:22
@Sztravinszka: +1 szavazat erre az álláspontra
                       Az anyuka aggódik a 29 éves fia miatt, aki még otthon él vele. Azért szeretné, ha lenne tartós valakije, mert ha megszokja a magányos életmódot, nem lesz normális kapcsolata, ahol továbbfejlődve megtanulhatná az együttélés alapjait.                                …..
                       „Ha valakin márkás ruhát lát, megkérdezi, mennyi volt, majd azt mondja, hogy ennyit ő nem adna érte, de azért irigyeli, hogy van, aki képes rá” – A barátnő hamar kiszed bárkiből minden személyes infót, ami az anyagi helyzetére vonatkozik, párja ennek okát abban látja, hogy…..
connector 2023.05.22 12:09:54
@God Harald: Munkás a gyártósoron vagy call centerben dolgozik.
                        Ha a párod sok felesleges cuccot rendel a netről meggondolatlanul, de te spórolósabb vagy, az még egy leküzdhető probléma. Még az is szerencsés, ha magától belátja, hogy minderre házasságot alapozni nem egy jó ötlet. De vajon mi egy párkapcsolat minimum szintje az elvárások…..
                       „Elmondta, hogy semmi ambíciója nincs, azt is megkérdezte, hogyan gyúrjon méltóságra” – A volt barátnő újra felbukkan és olyan témákat tol az azóta már foglalt Levélírónknak, amiket kapcsolatuk alatt sohasem érintett. Azt állítja, ő olyan, hogy képes exekhez is visszatérni,…..
                       Az még valahol elnézhető, amikor a pasi már izgalmasabbnak tartja a pornófogyasztást, mint időnként a párját, de az már nagyon gáz, ha megértést követelve azzal jön, hogy minden pasi ilyen, nincs mit tenni. Levélírónk nem ismeri az összes módszert, amivel valaki a szerelmét…..
                       „Régebben az egyéniségeket keresték, ők voltak előnyben, ők voltak a ritka és értékes kivételek, de ma már csak azok keresik őket, akik magukat nem tartják annak” – Az igazi egyéniség nem trendkövető, és ismerkedéskor tisztában van vele, hogy se a magas IQ, se egy manipulált…..
connector 2023.01.16 12:05:16
@Real_Time: A CSP kommentelő férfiak szerint az álomnő kora huszonéves, stabil mentális és anyagi szempontból, okos, gondoskodó és szűz.
                       „Felhívott magához. Nemet mondtam. Ismerem őt és tudom, hogy a küszöbe átlépését követően fél órán belül az ágyába dumálna” – Elítélendő, ha egy elhanyagolt, családos nő egy kis kalandra és gyengédségre vágyik? Ha a múltból felbukkan egy ex, érdemes élni a lehetőséggel, ha…..
                       „Sokan választanak úgy párt, hogy 100%-os átláthatóságot követelnek. Az már súlyosabb eset, ha valaki azt se veszi észre, mikor hazudik” – Különböző szintjei vannak a hazugságoknak egy párkapcsolatban, és addig egészséges a dolog, amíg valaki képes különválasztani az…..
connector 2022.12.19 18:51:19
@Lorrh: Nekem is kár volt.
                       „A korábbi lányokkal is úgy volt, hogy előre megbeszéltük a laza viszonyt, de a végén ők állítottak be engem hibásnak, majd jól kiosztottak” - A pasi eddig csak alkalmi kapcsolatokban gondolkodott, ám az aktuális lánnyal már hetedik hónapja tart a dolog, és arra kíváncsi,…..
connector 2022.12.15 13:04:42
@Palazeti: Pontosan. Átlagferi örül, ha nőhöz jut, nem még ő válogat.
                       A barátnő szívesen összeköltözne a pasijával, mindössze egy dolgot szeretne megúszni, nevezetesen azt, hogy az életük fele arra menjen el, hogy a barátja összes rokonát végig látogassák. Kinek a feladata új barátokat szerezni?                                   Fedezd fel…..
connector 2022.12.06 13:59:34
@Frh: Persze, egyrészt a hitelt csak úgy adják a nagy semmire, másrészt meg is érné felvenni, hogy egy év múlva azon vekegjen, hogy szakítana, de ott a hitel.
                       „Abban én nem akarok részt venni, hogy 4-5 srácot tart maga mellett és majd a végén választ, mint egy vetélkedőnél” – Mik a hűtlenség jelei? Félünk a hűségünktől, vagy egyes nők félnek a saját hűtlenségüktől? Két hét után milyen ajándék jár egy nőnek? Levélírónk még mindig az…..
connector 2022.11.23 15:55:46
@Real_Time: Nem is azzal kell felkelteni az érdeklődést. Jó, hogy nem azzal akar hódítani, hogy minden nap tiszta alsót húz és megmossa a fogát, vagy más teljesen alap dologgal.
connector 2022.11.23 20:35:57
@Real_Time: El is olvashattad volna. Arról szól, hogy csak házasok vehetik fel a babavárót.
connector 2022.11.23 20:40:09
@Real_Time: Nézz meg egy másik kaklulátort pl. az Erste oldalán.
                       Amikor párod fura kérdései miatt gyanakodni kezdesz, és mindezt még éjszakai álmaid is megerősítik, az összeköltözést talán nem is kell annyira erőltetni. És ha ez mindkét félnek megfelelő így, túlagyalni sem kell.                                  Fedezd fel és…..
connector 2022.10.24 12:08:06
@Sztravinszka: Ott a pont. Mögöttes ok: irigység, mert hogy lehet az, hogy valaki szép és egyéniség is?!
connector 2022.10.24 13:48:20
@body_andras: Ez pech. Az "egyéniség = ronda vagy középszerű nő" meg szimpla hülyeség.
connector 2022.11.07 09:01:55
@Reactor: Az igazság nem vicces.
                        Levélírónk barátján a volt neje olyan alapos munkát végzett, hogy még a válás után is mély tisztelettel beszél egy olyan nőről, aki lerabolta. A jelenlegi barátnő nem kíván a beidomított szolgalelkűségével visszaélni, sőt, egyenrangú partnert szeretne, ezért próbálja most…..
connector 2022.10.27 13:30:24
@connector: Minél kisebb a nők hátránya a munkaerőpiacon a gyermekszülések miatt , annál kisebb a férfi-női keresetk közötti különbség.
connector 2022.10.28 10:20:05
@Sadist: Azért, mert a azonos munkakörben azonos teljesítményért ugyanaz a bér jár(na).
connector 2022.10.31 15:09:31
@Sadist: Még egyszer: AZONOS MUNKAKÖRBEN
                       Ha minden kapcsolatnál a hetedik év a vízválasztó, akkor a harmadik év talán a rigolyák és fura szokások megjelenésének és elviselésének leckéjét hordozhatja. Posztolónk barátja nyár óta a pozitív gondolkodás szemellenzős szellemében él, ami lassan mindenkit kiborít a…..
                       „Néhány nőnek elég egy idétlen becenév és pár olcsó bók, hogy egy előnytelen és jövőtlen kapcsolatba belerángassák” – Nem szép dolog más kapcsolatába beleavatkozni, de egy figyelmes barát aggódik, ha tudja, hogy a másik mennyire befolyásolható. Ezért jön jól néha valaki, aki…..
                       „Még semmi nincs köztünk, de már arról vitázunk, mit nem engedne meg a párjának” – A levelezés nem megy jó irányba, mert a negyvenes nő egyik elvárása az, hogy a leendő pasija ne adjon magára, és ne úgy viselkedjen, mint aki folyton randira megy, hanem inkább úgy, mint az…..
                       Így 40 felé Levélírónk nem akarja megcsalni párját, hiszen mintakapcsolatban van vele, mégis, amikor az utcán összeakad a pillantása egy nővel, előjön belőle a húszéves kujon, és ha szingli lenne, simán leszólítaná. Párkapcsolati kultúránk és a libidónk nem öregszik velünk?  …..
connector 2022.10.11 13:29:42
connector 2022.10.11 15:46:40
@body_andras: A nap meglepetése, hogy minden szavaddal egyetértek.
                       Posztolónk régebben még azt hitte, hogy 38 évesen már családja lesz, ehelyett még mindig keresgél, mint egy 21 éves. Nem érti, mi a baj, mert amint ő érzelmet nyilvánít, a csajok eltűnnek. Az érzelmek zavaró tényezők lettek a párkapcsolatoknál?                          …..
connector 2022.09.23 12:41:57
@Cpt. Flint: "Csak azt hisszük, hogy a régi erkölcsök/szabályok mind elavultak és felülírhatók, legalábbis a nagy gender-woke-lmbtqxyz-peta-metoo-blm-stb. szcenárió ezt sulykolja."
Nem sulykolja ezt senki, egyszerűen megváltoztak az igények és a lehetőségek. A hagyományos felállás (férfi egyedül tartja el a családot, nő otthon van a gyerekekkel és vezeti a háztartást) már nem élhető. Az új felállásokból viszont legtöbben csak az előnyöket akarják: a nők, hogy legyen közös a gyerek-háztartás, viszont ahhoz rendes állás is kellene, nemcsak valami imitáció, a férfi, hogy a nő ne tartassa el magát, viszont ahhoz nekik is ki kellene venniük a részüket a gyerek-háztartás teendőiből.
                       Levélírónkat eddig teljesen másféle férfiak vonzották, inkább a határozott, irányító típusok, akikkel mindig egyszerű a képlet, nincs túl sok lelkizés, vagy bonyodalom. Most azonban esélyt adott egy feminin, romantikus típusú pasinak, aki az élete legnehezebb időszakában…..
connector 2022.09.20 10:10:50
                       Lehet úgy együtt maradni valakivel, hogy tudod, ő mást szeretne? Posztolónk soraiból süt a negatív válasz erre a kérdésre, mégis tesz nálunk egy kört. Egy biztos: nem érdemes olyan pasival folytatni, aki mindent korlátozásként fog fel a kapcsolatban.                    …..
connector 2022.09.11 10:13:00
@Sadist: Aki nem tud magának megcsinálni egy szendvicset, az életképtelen, kár szaporodnia.
connector 2022.09.12 10:08:52
@Real_Time: A nőknek is kell költeniük a megjelenésükre, hogy felkeltsék és fenntartsák az érdeklődést. Szívesen.
connector 2022.09.14 09:16:51
@Sadist: Akkor olyat kell keresni, aki ennyit fordít a kinézetére.