Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miranda*

62 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendelés külföldről, USA-ból, Kínából, ebay-ről 3.rész (Vámolási folyamat) Az előző 2 blogbejegyzés, amit írtam töretlen népszerűségnek örvend, így itt volt az idő egy újabb rész megírására... Így most ez a poszt, egy "megvámolt" csomag útját - folyamatát fogja hívatott leírni általam! További…..
The hit new drama series returns with the remaining episodes of season two on September 11, 2015. Two weeks later, (September 25, 2015) the series' third season will air instantly right after the season finale of season 2. Amazing! And that is not all! The series premiere will return with a LIVE…..
Direction Studios announced this week that the hit drama will end after its second successful season.The adult comedy that takes place in a brothel and surrounds prostitutes who live a very "funny" life will end on August 29, 2015. Filming of the second season ended on 15 July, 2015. Will you be…..
HBO officially announced to Direction Studios that they would not pick up the Pilot episode's transcript about a post-operated transgender woman named Miranda who teaches in high school while she has to hide her past life in front of everybody. Direction Studios planned to pick up the transcript to…..
The new hit situation comedy titled Hurricane Testicles was ordered in June, in 2014. The Pilot was green-lighted the same day as it was started being filmed. The story envolves around two 19 years old girls who can't get a job so they somehow manage to work at one of theirs father's business what…..
Legközelebb már biztosan pénzt teszek arra, hogy a köztévé Híradójában nem fér bele a legfontosabb (headline) hírek közé, ha valami kormányellenes tüntetés történik. Miközben a Parlament előtt a tüntetők kordonokat bontanak el, addig az MTV Híradójában fontosabbnak…..
Miranda* 2014.11.17 20:51:19
@Nem Penny hajója: Szerintem a kettő egyszerre. Vannak akik megkapják a magas fizujukat és meg tudnak élni belőle. Őket nem érdekli a helyzet - a kormány egyébként is rájuk parancsolt, hogy mit adhatnak le és mit nem. A másikak pedig meg vannak félemlítve, hogy ha krákognának valami elleneset, akkor fel is út le is út.
On 31st of October Direction Studios Television launced a brand new limited drama that had only one season and seven episodes. The series named Damita Jo we already discussed earlier in a post was reached average numbers on Halloween's evening, garnering 5 million viewers in the full rating section,…..
It's been months and months since adult-comedy series, The Funny Life of The Prostutites was put on permanent hiatus due to Direction Studios' tight time schedule and un-finished shooting of the second season.The pause was actually started sometime in late June altough it was only confirmed this…..
There is gonna be a new episode of Mistresses this Saturday night and we asked the writer about the numbers. What numbers does Direction Studios expect this Saturday? "It's gonna go down." Started the writer. "This Saturday there is gonna be All Hallows' Eve so i think that many people will be out…..
This year's Halloween night is going to be crazy. On Friday night DSTV releases a new limited series about two girlfriends who cast a love-bind spell that causes them danger, funny situations and horrifying acts. Yet the karma also comes back around them. OMG!Damita Jo was ordered sometime this…..
Egy gyönyörű könyvet szeretnék ajánlani mindenkinek, akihez eljut ez a bejegyzés. Mostanában nagyon elterjedtek ezek a ,,cigány-kérdések" meg az egyéb cigánysággal foglalkozó dolgok. Többnyire a propaganda is próbálja tömni a szennyet az emberek fejébe, ez utóbbi néha hozzám…..
Looks like Direction Studios returning series Mistresses is just going down and down week by week.Last week Mistresses garnered a total 5,5 rate in full readers; 0,2 in minimal demo readers and 0,7 in the full demo readers section. By now these demo numbers tubled down by 33% counting from last…..
A minap szállok fel a buszra, amelyikkel szokás szerint járok a suliba. Már régóta nem ért efféle atrocitás, de úgy tűnik, hogy az univerzum megint arra sarkalt, hogy teszteltesse velem a tűrőképességem. Szállok fel a buszra és egyből kiszúrom azt a húsz körüli két cigány…..
Legkedvesebb irodalom tanárnőmnek!Letéptem ezt a hangaszálat Már tudhatod az ősz halott E földön többé sose látlak Ó idő szaga hangaszálak És várlak téged tudhatod(Guillaume Apollinaire)..
Március óta nem született új bejegyzés. Okkal hagytam itt az oldalt, mindazonáltal okkal is tértem most vissza. Nagyon sokat gondolkoztam. Azon, hogy töröljem-e a blogot, hogy maradjon-e elérhető, hogy letiltsak-e belőle néhány korábbi bejegyzést.. vagy hogy egyáltalán mi legyen a…..
Úgy érzem, hogy életem egyik legérzékenyebb, legérzelmesebb és legdrámaibb posztját fogom megosztani ma este.Nem is tudom, hogy hányszor kezdtek el potyogni a könnyeim miközben leírtam a lentebb olvasható sorokat, amelyek nem rég történtek meg velem, amelyeknek nemrég kellett, hogy…..
Bekaptam egy golyót a frontvonalon, és elsősegély dobozra volt szükségem.Régen éreztem már ilyet. Azt hiszem azóta nem volt ilyen mióta utoljára kirohantam a parkba és egy fa tövében ülve zokogtam. Fura volt újra érezni a fájdalmat, azt hogy most azonnal mennem kell, mert…..
Csodálatos kék ég volt a mai őszi napon. Október vénasszonyainak nyara igazán kitett magáért. Gyönyörű volt a tiszta kék ég.. kellemes szellő.. cirógatva a napsütés által.. szárnyalni a biciklivel bármely tudatmódisító szer használata nélkül.. figyelni a gyönyörű…..
A ma esti interjúban egy igazi művészlélekkel beszélgetek akit kicsit kifaggatok, akibe kicsit beleturkálok és ő korlátok és feszélyezettség nélkül válszol bármire is mindenre amit csak megkérdezek tőle.Ismerkedjetek meg Danival aki lelkének kitárása mellett még egy csodálatos…..
Folytatódik az interjútortúra. A második részben egy feltörekvő lemezlovassal beszélgettem. De beszéljen helyettem inkább a riport. Kellemes olvasgatást mindenkinek.Magyarország mely felén élsz? Hol élsz?Budapesttől nem messze egy kisvárosban, Pécelen.· Mi az amit szeretsz itt?Azt…..
Gondoltam egy kicsit felfrissítem a blogot néhány interjúval amit szabadidőmben készítettem. Eredetileg más terveim lettek volna velük, de végül egy ilyen kis interjútortúraként kötöttek ki. Remélem, hogy egy kicsit másokból is adhat át az oldal hisz annyi gyönyörű ember van…..
Nemezisemmel is sikerült valahogy megtartanom a tisztes távolságot annyira, hogy most már egyáltalán nem zavar a jelenléte. Nagyon sajnálom őt, hogy ennyire menthetetlen szegény - legalábbis az utolsó eset alatt ez teljesen bebizonyosodott bennem - ezt a nőt legszívesebben bezárnám…..
Fuss, Miranda fuss!Este jöttem haza a busszal. Olyan szerencsém volt, hogy leghátul az öt üléses ötösülés teljesen üres volt. Befészkeltem magam, s közben oldalra dőltem. Jobb kezemmel átkaroltam az ülést, ballal a telefonomat fogtam, s közben zenét hallgattam. Ahogy az ablakon…..
,,-Anyu?! Mi az a normális?-Haha. Az csak egy mosási program a mosógépen, drágám."A cím merő irónia, s humor. Humor, szeretlek téged.Életem legrosszabb és legjobb ugyanakkor legérdekesebb napja volt ez a mai...Pff... nem is tudom, hogy miért mi történt, hogy mit miért cselekedtem,…..
Miranda* 2013.06.22 00:03:34
@tucat: latod, mar megint igazad van
Miranda* 2013.05.10 13:27:35
@tucat: Tudom, és igazad van. A férfiaknak általában mindig igazuk van. De az egész akkor és ott fájt és kész. Mindenesetre én köszönöm, hogy ezt tette velem, mert már tudom milyen érzés és, ha valakivel így állok majd én nem fogom ezt tenni vele. Ez egy újabb lecke volt és - bár elég abszurd - ezért köszönettel tartozom neki.

Ui.: nem gondolod, hogy ez egy kicsit igazságtalan, hogy te figyelsz engem én meg nem figyelhetlek téged...? :)
Őszintén kell írni, mindig azt mondják. A legjobb szerep az amiben önmagadat alakítod.Mostanában elszállt velem a ló. Elkezdtem olyan dolgokkal foglalkozni amikhez semmi közöm nincs. Ki mit csinál?! Mikor mit csinál?! Mi közöm van nekem ehhez. Ugyanakkor nemezisem sikeresen kiaknázta…..