Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cscs21

98 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy meglepetés nem érhetett senkit, hisz már tudtuk, hogy a CW nem fog berendelni 10+ sorozatot erre az idényre. Három drámával és három reality-vel bővül a 2011/2012-es szezon sorozatlistája. Itt is akad pár érdekesség, például az, hogy a CBS Ringer nevű pilotját a CW rendelte…..
Az NBC sem fukarkodott az új sorozatok berendelésével. Egy tucat sorozatot rendeltek be, azaz 6 drámát és 6 komédiát. Viszont az el kell mondani, hogy a berendelt 12 pilotból 7-et csak midseasonben fogunk majd látni. Keserédes dolog a +13 részes 5. Chuck évad berendelése. Egyrészről…..
Nézzünk szét a CBS háza táján is. Az új idényre a csatorna 4 komédiát (csak azért, hogy ne használjak mindig ‘sitcomot’) és 2 drámát rendelt be, ami egyáltalán nem sok. Persze nem is az a lényeg, hogy sokat vagy keveset, hanem hogy minősége legyen azoknak, amelyeket…..
A FOX ősszel 2 drámát, 2 sitcomot, 2 animációt és egy reality-t vonultat fel. A reality az nem más mint a The X-Factor amerikai kiadása. A Terra Nova a House-t vezeti fel hétfőn, míg a másik dráma sorozatot csak midseasonben fogjuk látni. Ezen kívül a New Girl című sitcom a Glee…..
Megtartották a csatornák a 2011-es Upfronts-ot. Mondhatjuk, hogy nagyon színes szezon elé nézünk, hiszen sorozatban nem lesz hiány. Összesen 42 új sorozat érkezik, majd meglátjuk, hogy hány marad meg az idény végére illetve hány kap berendelést egy újabb évadra. Kezdjük is…..
Ma debütál az Ezel, bosszú mindhalálig című török sorozat 16:25 perckor, dupla epizóddal az RTL Klub-on. Holnap, azaz vasárnap szintén 16:25 perckor dupla epizódot láthatnak a nézők. Továbbá hétfőtől minden hétköznap 17:25 perctől nézhetik azok, akiket rabul ejtettek a…..
Az előző rövid elmélkedés után nézzük, hogy mi is lesz a 2x04-ben. ..
Hát igen, Anglia már csak ilyen. A Misfitsel ismét megmutatták, hogy tudnak ők készíteni nagyon jó sorozatot a Skins után is. Ezzel csak egy gond van. Mindössze annyi, hogy jelen esetben az évadot csak 6 hétig, azaz 6 rész erejéig élvezhetjük, ugyanis ennyi egy évad. Már le is…..
Az USA Network egy ügyvédnős sorozattal rukkol elő 2011 januárjában. A sorozat eredetileg Facing Kate címmel futott, de aztán a csatorna úgy döntött, hogy mégis csak jobb lesz neki a Fairly Legal. Szerintem nagyot nem fog ütni (olyan Covert Affairs szintre gondolok a nézettséget…..
Egyik kedvenc színésznőmről van szó. Gondolom, nem csak nekem tűnik fel Sarah Walker ügynök szépsége. A színésznő a francia Dirrty Glam divatmagazin novemberi számában pózol. Uraim, lehet csodálni a fotósorozatot. ..
Facebookon tüntetnek a nézők Stohl szerepeltetése ellen, azt kérik az RTL-től, hogy vegyék le őt a képernyőről. A tegnap indult csoport a bejegyzés írásakor már 841 embert számlál és ez a szám folyamatosan növekszik. A következőt írják: „Akinek nem tetszik, hogy egy…..
cscs21 2010.11.21 19:31:11
@Sanyi28: Teljes mértékben egyetértek ezzel a hozzászólással.
Máris itt van egy előzetes a második évad első részéhez...
Barney beszólt Castle-nek, hogy öltözzön ki? ..
Superman is back! Ez tehát az utolsó évad, amit vélhetően majd megkönnyeznek a rajongók is. Ma tehát Smallville 10x01. ..
She is not crazy! Ma este érkezik a harmadik évad első része. ..
Igaz, hogy egy napon (vagyis ma) térnek vissza, ám sok közük nincs egymáshoz. De azért meg lehet nézni az előzeteseiket az új évadokhoz. A The Mentalist 3x01 előzetes és a Bones évad előzetesek a tovább mögött várják nézőiket. ..
Szegényes a felhozatal Criminal Minds promók terén. Egyet találtam, jó minőségben amit most lehet csekkolni a hatodik évad premierje előtt...
A Fox két újoncáról van szó és mindkettő sitcom, szóval ezen kívül sok hozzáfűzni valóm nincs. ..
Az egyik tavalyi kedvencemről van szó, de ennek is kicsit elhanyagoltuk a promózását. A második évados promó képeken kívül nem nagyon foglalkoztunk vele. Most megtesszük. A bűvös tovább mögött még sok-sok előzetes. ..
Na igen, ezen a héten kezdődik a java része a sorozatoknak és ember legyen a talpán, aki minden kezdést figyelemmel követ ezen a héten. Kritikákat, pilot-szemléket sajnos mi sem tudunk írni mindenről (idő hiányában), de szívesen fogadjuk, ha valaki szeretne írni kedvence…..
Nagyon kezd idegesíteni a CBS régiózára. Konkrétan alig lehet találni előzetest a sorozataikhoz, mindig több perc amíg előkerül egy más videó megosztóról az előzetes. Ezt mondjuk zárójelnek szántam. A HIMYM a 6. évaddal tér vissza, aminek az előzetesét megnézhetitek a tovább…..
Vajon miért nem került ki a blogra egy darab rendes előzetes sem? Nem tudom, mind egy most pótoljuk szépen. Tessék parancsolni, az új sorozat (ami egy remake) szép, kerek előzetesei. Már várjuk az első részt... ..
A várva várt Supernatural előzetesek! A CW ha későn is de beindította a sorozat promógépezetét. Szeptember 23-én indul is a 6. évad, ráhangolódás képpen nézzétek meg a tovább mögött rejlő előzeteseket. ..
Az új szezon második hetébe léptünk. Napról napra térnek vissza a sorozatok új részekkel. A hetet a 90210 és Gossip Girl páros kezdi és az új sorozat, a Boardwalk Empire zárja (amit mellesleg a hazai HBO OnDemand előzfizetéssel rendelkező nézők egy nappal az amerikai premier után…..
Na ne már... Most tényleg neki kell fogjak It's Always Sunny in Philadelphia-t darálni az új idény kezdetekor? Megnéztem a hatodik évad előzeteseit és hangosan felnevettem néhányon, úgy, hogy még egy részt sem láttam a sorozatból. Gyors ütemben fel kell vezetnem ezt a sorozatot a…..