Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netlovetta

42 bejegyzést írt és 370 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megengedhetetlennek nevezte a 15 fokos lehűlést Giró-Szász András kormányszóvivő, egyben felszólította a volt miniszterelnököt, hogy hozza nyilvánosságra lakása hőmérsékletét. "Tegnap még nyár volt, ma meg hosszúnadrágban fagyoskodnak a biciklisek a Kopaszi gáton - ez…..
netlovetta 2012.05.14 10:44:01
@mnandy: Mosdatni a Girnyószászt?:O:O
Az egri közgyűlés bizottságának javaslata szerint így már a város határában észre lehetne venni, hogy ki a nemkívánatos személy vagy Székhelyi József. A tervezet szerint a város kiadna egy listát ezen személyek neveivel, így amikor esetleg neadjisten ők úgy döntenek, hogy…..
netlovetta 2012.05.12 12:53:59
@iboko-suturi törpezsiráf: Hallanád, az eketévének meccsoda egri betelefonáló-közönsége van, meg se lepődnél... hányinger, és az ember csak reméli, hogy vannak ott "normális" emberek is.
A köztársasági elnöki címmel együtt nemcsak a Sándor-palota és a hivatali apparátus száll át. Áder János beiktatása után Schmitt Pál hivatalos keretek között átnyújtotta a disszertációját, megjelölve benne azokat a részeket amelyekhez Áder Jánosnak, mint saját…..
netlovetta 2012.05.08 08:37:27
@onmagam: őse tuggya;)
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..
netlovetta 2012.01.09 19:19:37
@Saimon48: Beválogatott Orbán a sleppjébe első uralkodása alkalmával "szakembereket" is, ám amikor rádöbbentették már '98-2002 között is, hogy az elgondolásai rosszak, már kötötte is az útilaput a talpukra. A fideszt minden "szakember", aki valamit is adott magára, már a kezdetektől szép fokozatosan elhagyta.

Más. Attól tartok, ennek az országnak eltökélt szándéka, hogy lehúzza magát a klotyón - már elnézést. Elég csak a hozzászólások tarkaságát megfigyelni. Igaz, akad elegendő számú józanul mérlegelő, gondolkodó ember is, de bőven akad a szokásos indulatból véleményező, a tények ismeretének totális hiányából fakadó hozzászóló is. Márpedig ha nem leszünk képesek kompromisszumot kötni egymással, Bajnai miniszterelnök úr (igen, ő ma is megérdemli ezt a titulust!) rettenetes jóslata beigazolódik:
"Az államcsőd rövidtávon a közember, a munkaadó és a munkavállaló, illetve közalkalmazott, a nyugdíjas vagy épp a jövőjét tervező egyetemista számára beláthatatlan, tragikus, gyors összeomlást, az árak elszabadulását, a megtakarítások elolvadását, a munkanélküliség drámai emelkedését; a lecsúszás és a nyomor örvényét jelenti. Hosszú távon pedig az ország tartós leszakadását, mozdulatlanná dermedést és társadalmi destabilizációt: a szélsőségek minden korábbinál nagyobb térnyerését, kezelhetetlen társadalmi feszültségeket."

Helóóóóóóóó ezt akarjátok????
netlovetta 2012.01.09 20:19:22
@74: Már az első mondatod sem igaz: "Tény ugye, hogy az elözö kormányék hagytak egy óriási adósságot, egy zsákutcába haladó rendszert...", úgyhogy ettől kezdve bukik minden, amit írsz.
Egyedül fekszem az ágyamon,Alszik az ország s én folyton csak rád gondolok.Hidegen ragyognak a csillagok,Messze vagy, hogy szeresselek, ó nem tudom!Leveled eltűnt a semmiben,Felszívódnak az ürességben az emlékek.Egy illúzió volt mindenem,Mondd mért fordítottad ellenem???? ( te…..
netlovetta 2012.01.09 06:19:43
Ma álmatlanság van idefelé is (tegnap is az volt), ezért vagyok én az 1ső:

És hisznek neki! Tegnap a fászbúkon egymás szájába adva a frappánsabbnál frappánsabb "érveket" hozták egy közgazdasági elemző (najó, Békesi) válságelemző cikkére:
Az egyik: milyen egy genyó szervezet már az az ájemef, mer eddig még minden országot tönkretett, ahova betette a lábát.
Rá a másik: ja, és ott van 37 milliárd devizatartalékunk, abból úúúde sok évig ellenne az ország, minek ide külföldi segíccség?
De jött ám még egy harmadik okos is: jó is, ha kilépünk az EU-ból, már be se kellett volna lépni.
Mondok: jéééééé ennyi közgazdasági géniusz, most Oszkótól kezdve minden mértékadó honi és nemzetközi közgazdász húzzon szégyenében zsákot a fejére. Erre az egyik meglengette a jogászdiplomáját (mimást), a másik széles mellkassal felvállalta jobbikos szimpátiáját, a harmadik meg azt mondta: 3 (!) közgazdasági diplomája van, de nem akarja megmondani, mire bírná használni... Ja nem, ez egy negyedik volt.
És ezeknek még netje is van. De mi van a vidéken élő, 50 ezres nyugdíjból élő (a papának meg 60 van) nénivel, aki már a Gyurcsány-éra (13. havi plusz nyugdíj meg 20%-os ÁFA)alatt is az volt, mégis hogyaszongya az ATV fórumában: "mér köll aztat a szegény Orbán urat bántani, hát nem szégyellik magukat? Hát persze, hogy nincs nekije "mozgástere", mer az a Gyurcsááááány, az úgy eladósította az országot, hogy szörnyű. Bezzeg a Gyurcsánt akkó nem szidták (de szidták - én), de erre a szegíny emberre meg rossz hallgatni, miket mondanak".

Na ezek fognak szavazni az én (azt már lexarom) meg a még itthon élő fiam és esetleges tőle származó unokáim sorsáról az urnáknál akármikor is.:S:(
netlovetta 2012.01.09 06:22:21
@netlovetta: pontosabban első voltam, de ti gyorsabban írtatok:PPPP
netlovetta 2012.01.09 06:25:48
@aritus: De vannak már keretszámok! 100 jogász ingyenes képzése pl. 250 pont min. határ bármilyen egyetemre (mármint fizetősre). Unokaöcsém vegyészmérnökire startol, nála 400 pont az alsóhang.
Az Operaház névadással, Kerényi Imre pedig „Obrán Viktor kijövetele” címmel örökítteti meg olajfestményen a miniszterelnök távozását az Operából.  Ókovács Szilveszter, az Operaház igazgatója, az épület hátsó kijáratát január 4-től „Orbán Viktor…..
netlovetta 2012.01.04 15:55:00
@Lendvai Ildi néni: Már a címen is felnyihogtam. Kösz a koronát, nem, nem a szentet, hanem eme verset, amivel feltetted a cikkre.
netlovetta 2012.01.05 12:42:05
@vencsont: ez nagyon LÁJK
netlovetta 2012.01.05 13:05:36
@wanekus: hát ezzzzzzzzzzzzzzzzz:XDXDXD
A baleset után fellépő ijedtségben pudingjába vágta hüvelykujjának körmét az indiánjelmezben dolgozó nő. A hüllő tulajdonosa kérdésünkre elmondta, hogy bár háziállata mostanában a  megszokottnál több kínait eszik, ez nem indokolja a zavart bélműködést. Ezért…..
netlovetta 2012.01.04 15:47:43
@logikaibukfenc: az anakonda (ÁNTSZ) nem ér el az ingerküszöbéig
Tovább szigorodnak a parlamenti tudósítás szabályai, januártól már a Magyar Közlöny sem számol be az ott elfogadott törvényjavaslatokról.Egyedül Kövér László laptopján lesznek megtalálhatók ezután az Országgyűlésben zajló események, és ott is csak unalmas formában, ezen…..
netlovetta 2012.01.03 18:36:58
Varánusz Fuss, Viktor, fuss! 2012.01.03 05:15:48
"Életem legkínosabb másnapja: fölébredek és nem találom a köztársaságomat."Ez a transzparens felirat fejezte ki legfrappánsabban azt, amit tegnap az Andrássyn fagyoskodva éreztünk. Mennyien voltunk? Fogalmam sincs, és őszintén szólva a pontos szám nem is…..
A szolnoki Tiszavirág Kórház 32 orvosa addig nem gyújt rá, amíg ki nem jelölnek a kórház udvarán dohányzóhelyet. Dr. Gábriel János főorvos-vezette alakulat az éhségsztrájkhoz hasonló megmozdulásba kezdett: nikotinsztrájkot hirdetett, amihez még 31 kollégája csatlakozott. A…..
Többször kellett néhány beállítást felvenni az államfő újévi köszöntőjének rögzítésekor, ugyanis az oldott hangulat több zavaró, de inkább mulatságos gikszert eredményezett."A Pali bá még akkor sem rezzent meg amikor lejelezték neki, hogy a frankón odavágós…..
Könnyű feladattal indítjuk az évet. A cikkben látható keresztrejtvény megfejtésének határideje 2012. december 31., a helyes megfejtők között kisorsoljuk a helytelen megfejtések beküldőit.  ..
netlovetta 2012.01.02 15:40:10
Tisztelt Honfitársaim!Magyarok az országhatárokon belül és szerte a nagyvilágban! Mint a Magyar Köztá, izé, álam, izé ni, szóval, mint Pali, mert ez a biztos, szólok most hozzátok. A szertartásoknak különleges, varázsos erejük van. Ami szokás, ami hagyomány, annak meg kell…..
netlovetta 2012.01.02 12:13:19
@Cirbi: Te mibűűűl gondolod, hogy pitschmali képes értelmezni ezt a szöveget? (Vagy bármilyen szöveget?)
Az év utolsó napján vonni kéne valami mérleget a mögöttünk hagyott 2011-ről.De minek?Az év utolsó munkanapján történtek után ha szétnézünk akkor világos, a bóvligödör legalján ülve két egyszerű szóval lehet jellemezni ezt az évet: totális elkúrás. Gazdaságunknál…..
netlovetta 2011.12.31 16:11:51
@Farkasokkal táncoló: min. a fészbúk tömve lesz videóval. Szerintem az ATV se lesz szégyellős. És ne riogassál előre, mert a kutyom így is erősen tartózkodik az emberi fajtól.
netlovetta 2012.01.01 12:42:20
@allegretto23: Igazad van, és nem is gondoltam komolyan, hogy kiviszem a Kismaszatot, de a kakija bírja a könnygázt, remélem. Ő meg kibír egy kis szeparációs szorongást arra a pár órára - persze ha csak le nem lövik a gazdit, vagy fel nem töltik vele a gyorskocsi utcai koalíciót.
Ez esetben címem:.................... kulcsot a lábtörlő alatt hagyom, és hozzatok cigit, köszi:D
Egy év sem múlhat el anélkül, hogy különféle listákban összegeznénk - sorozatunkban ezért 2011 legfontosabb listáit mutatjuk be. Listázva. 8. A Föld leginkább elhanyagolható világpolitikai eseményei 5. Analfabéta kulturális minisztert neveztek ki Türkmenisztánban. 4. Az IMF…..
Az MTVA előtti demonstrációra válaszul a kormány és az MTVA vezetői bejgli evéssel és töltött káposztázással válaszolnak.„Megpróbálunk annyi kalóriát bevinni, amennyit csak lehet.”- nyilatkozta Girosz-Ász András. „Mandelára mandula.” – sütött el…..
netlovetta 2011.12.29 17:13:52
@Pökhendi Pökös Pajtás: Az urbanlegend azt úgy mondja: lényeg, hogy az óvodások a napon legyenek.
Stílusosan bábokat kapott karácsonyra Lázár János. A két ünnep között egy sajtótájékoztatón már hasznukat is vette. "Ejj, te csúnya gonosz IMF, nem szégyelled magad?" - kiabálta Lázár János hangján a magyar gazdaságot jelképező T-rex a bankcápákat…..
netlovetta 2011.12.29 17:00:18
@a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja: Az a kedvenc szereplőm, többek közt, mert majdnem a legokosabb az egész bagázsban, ő ezért kapja a sallereket. Kuszaszem meg a főnöke meg azért, mert ők a leghülyébbek. Naaaaagy különbség!
Tulajdonképpen röhöghetnénk is. Mert az mindig röhejes, ha az aktuális hatalom ostoba janicsárjai házhoz könyörgik a lófaszt, és amikor megérkezik büszkén mutogatják ország-világnak micsoda hőstettet is vittek ők végbe a beszerzéssel. Röhöghetnénk, ha nem lenne az egész…..
netlovetta 2011.12.28 16:26:33
@a szív fészkei: számból vetted ki a Cirbinek szánt kérdést. Én akkor lettem volna végtelenül meglepve, ha az Alkotmánybíróság bármit is tett volna a zügyben.
Fiam életében először "politikai színezetű" közleményt tett fel a saját fészbúklapjára. Kénytelen volt. Sok minden egyéb mellett manyup-tagságot "árult" anno, bár nem az hozott a legjobban a konyhára, de hát igény volt rá.

2012 stb. majd bizonyos módon befigyel, nem is kell bármit képzelni vagy mondani róla, körülvesznek bennünket a jelek világszerte. Amúgy a Kabbala "számmisztikája" is szól "valamit" erről az évről, csak azt nemigen tudják. Aztán ki mit hisz.
netlovetta 2011.12.28 17:14:30
@Interlock: Persze, de neki, mármint a gyerekemnek - munkájából adódóan - szigorúan tilos (volt!) bármiféle politizálásba fognia. Pénzügyi tanácsadóként pártfüggetlen objektivitást várt el tőle minden német főnöke, ügyfelei és azok, akiket neki kellett a szakmára tanítani, ami teljesen rendben van. Az, hogy mellette mikor mit gondolt magában, más lapra tartozik. Most viszont van saccperkábé vagy 2000 ember, ha nem sokkal több, akik az "elmúttízévben" az ügyfelei voltak.

Nem mellesleg a "barátnő" a 16%-os adóval 20 rugóval keres többet havonta, míg a gyári melósok ugyanott meg majd' ennyivel kevesebbet. Szerencse, hogy jól megy az a cég (még, és reméljük, hogy továbbra is), ezért nem a "nagyúr meg az üszkös jobbkeze" találja ott ki, mivel, meg hogy kéne kompenzálni azokat a szerencsementes melósokat.

Ennek az alkotmánybíróságnak bizony én is szívesen köpnék a sírjára. De nemcsak az alkotmánybíróságéra, hanem hosszan sorolhatnám.
netlovetta 2011.12.28 17:22:59
@felebarát: Ja, befektetésre norvég koronát szokás mondani már jóideje. De azért van egy kis "pluszpánikkeltés" is a dologban - mondja a családi szakértő:DD -, akad még itthon is egy-két megoldás (állítólag) A "hosszútáv" a kulcsszó, bár ez már inkább csak a ma még kiskorúak jövendőbeli nyögdíjára vonatkozik. Ha megérik ugye. Pont ez a legnagyobb szemétség ebben a manyupügyben, mert a pasik statisztikailag meg se érik a korhatárt sehol, de legalább az utódok örökölhették. Százkétezerből jó sok így gondolkodott, azért maradt.
Miután nem hosszabbították meg a Klub Rádió frekvenciáját, összeboltolt a Red Angel Topless bárral. A Klub Rádió frekvencia nélkül maradt, de hogy viszonozza a hitet, amit a hallgatók vetettek belé, a vezetőség úgy döntött, Night-club rádióként folytatják. Sokáig…..
netlovetta 2011.12.28 10:18:07
@Sokadik Identitás: Te idejársz fosni? Khm. Fosásra meg szedjél szenet.
Aki tegnap este a bejglikómából éledezve ránézett a Milla faszbúkjára az könnyen úgy járhatott, mint én: előbb meredt szemekkel bámulta, mint busman kislány a zsinórtangát, majd kitört belőle a röhögés. A karácsonyi nagy zabálás idején nekem csak jutott eszembe, így…..
Tovább tart az IMF és a kormány közötti feszült viszony. Nem küldtünk ugyanis a Valutaalapnak seasons greetings kártyát. A nemzetközi diplomáciában is szokásos karácsonyi üdvözlőlapon idén egy új betlehem látható, amelyen az egyházi törvény által elismert egyházak…..
netlovetta 2011.12.27 11:33:21
@Szomjas Gödény: Uramatyám, mindig elképedek, hogy ilyen oldalakra és "eszmékre" igény van. Persze nem itt tartana ez az "érdekes ország", ha nem az egyetlen lenne a világon, ahol ez a mocsok "szalonképes".
Meglepő személycsere Észak-Koreában: a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapot (MTVA) eddig igazgató Böröcz Istvánt választotta propagandaminiszteréül az utód, Kim Dzsong Un.A világ legzártabb diktatúrájának új vezetője elmondta, az győzte meg Böröcz…..
netlovetta 2011.12.27 11:11:20
Orbán Viktor Karácsonyra beborítékolt képeslapot küldött az IMF-nek, benne egy kis „mellékessel”. „Szijjártó Petivel 200 dollárt raktunk a borítékba, reméljük, nem nyúlja le az amerikai posta” – mesélt Orbán Viktor arról a képeslapról, amit a…..
netlovetta 2011.12.27 11:05:17
@Táskás Tóni: A hurkákat a seggünkön mégis mi élvezzük.
Minden évben kritikus pontja az ünnepeknek a szaloncukor megválasztása. Legyen klasszikus? Vagy merész újító? Drága? Vagy olcsó? A HírCsárda segít, persze már későn.Reebok MarcipánvarázsEttől az egyébként sportszermárkától nagyon sokat vártunk, és ezeknek az elvárásoknak…..
Most olvasom milyen szép éjféli misét celebrált Erdő Péter bíboros úr, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke a Bazilikában. Könnyen meglehet, hogy bejgli kómát vagy töltött káposzta mérgezést kaptam, de akkor sem emlékszem az evangélium melyik részéből idézett a…..
netlovetta 2011.12.26 14:14:33
@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.: kurvázzon, leszarom, ez a cölibátusizé, mint az egész katolicizmus meg a baromihosszansorohatnánkmimindenmég úgyis csak az egyik valahanyadik Konstantinápolyi Zsinat-beli találmány. Ahogy a szűznemzés is, bocsánat, ha megsérteném a híveket, persze csinált már ilyet (most gugliztam ki) komodói varánusz meg valamiféle cápa is, úgyhogy ezen az alapon akár, de egyébként erősen kétlem. Mindenesetre a természettel tökéletesen ellenkező alapvetést, mint a szaporodás tilalma valóban nem másnak, mint kifejezetten és egyes-egyedül a katolikus (és semmilyen más egyéb keresztény gyökerű) ortodoxiának köszönhető.
netlovetta 2011.12.26 14:18:02
@rovidesz: erről szól Fabius cikke, plusz egy hozzászólása.
netlovetta 2011.12.26 14:19:50
@Putyilov gyári melós: mert nem azért állnak papnak, te naiv, te:D