Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsigulimo

142 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén 2. alkalommal vettünk részt a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében megrendezett Gyereknapi felvonuláson. Különleges autók hátrányos helyzetű gyerekeket utaztattak Budapesten.   Természetesen itt is a Zsigulimo volt a lurkók kedvence. Autónkat megtekintette Mága Zoltán…..
Nem kevésbé legendás, mint a filmben szereplő Seat 124-es, így szinte magától adódott, hogy Santiago Segura, alias Torrente, magyarországi látogatásán tegyen egy kört a Zsigulimoval. ..
Ismét fotózáson voltunk a Zsigulimóval, Még minig ő a sztár :-) Ezúttal a Budai várat szemeltük ki a fotózás helyszínéül. Ezúton is köszönet a Rozsdakupac Magazin készítőinek! ..
Az év legmelegebb napján indult a XVI. Magyar Borok Útja Rallye, ami egy Zsiguli-limuzinnal, légkondi nélkül már magában bátor cselekedet. Indulásnál újságírók, riporterek hadával kellett megküzdenünk, ami az út folyamán később sem változott. Mindenhol hatalmas érdeklődés…..
LADA Limuzin Esküvő 2011.08.12 23:16:00
Íme néhány kép arról, hogy nem csak éjszakai kocsikázáshoz tökéletes a Zsigulimo! További képek >> ..
LADA Limuzin Képek 2011.08.09 20:12:00
Alábbi postunk folyamatosan frissülni fog itt és a Facebookon, ahova is minden nap 3 új kép fog felkerülni. Érdemes tehát naponta a "További képekre" kattintani új fotókért... További képek >> ..
Fotók: Honéczy Barnabás ..
Sokat gondolkoztam, hogy előző posztomba keverjek-e némi ürömöt. De nem….. Viszont most, megemlítenék valamit, ami még mindig nagy szívfájdalmam. Történetesen azt, hogy a magyar autós újságokba hónapok óta próbálok bekerülni autóimmal, gondolván érdekes ez a köz…..
…legalábbis a külföldi újságokban és internetes portálokon. Mintegy 15-20 országban szerepelt vezető hírként kedvencünk, olyan elit társaságban (szövegkörnyezetben), mint Obama Elnök Úr, vagy éppen Orbán Viktor Miniszterelnök Úr. Nem túlzás állítanunk:…..
LADA Limuzin Háttérmunka 2011.04.12 18:08:00
Valószínűleg sejtitek, hogy a kiállítás nem csak 3 megfeszített napból állt számunkra. Már az előkészületek is sok fejtörést, néha bosszúságot, de leginkább kreativitást igényeltek. Ennek eredményeképpen születtek meg a Zsigulimo-val kapcsolatos szórólapok, amelyeket az…..
Megtörtént a Zsigulimo első kiállításon való bemutatkozása. Mondhatni elsöprő siker volt. Azt eddig is tudtuk, hogy az embereket érdekli, szeretik, kíváncsiak minden apró részletére, de hogy ennyire!!! :-) A szokásos kordonon kívül folyamatosan legalább hárman álltuk…..
LADA Limuzin T2 2011.03.23 20:39:00
A SakálCar 1. sikeres adásán felbuzdulva, beindítottuk a 2. projektet, a T2-t. Ez az átalakítás mondhatom mély nyomot hagyott az építőkben. Most nem az anyagi részére gondolok (ami nem volt), legalábbis az építők ebből nem láttak semmit, hanem a kaotikus tervezésről, a rossz…..
OTT LESZÜNK! Na, ez az az esemény, amit nem lehet kihagyni! Ha nem lennék kiállító, autórajongóként is ott lennék, mert annyira jó! Szerintem közel-távol az egyik legnagyobb és legjobb! Ráadásul fedett helyen... A rendezvény tele lesz külföldi kiállított autóval, a…..
Első körben jól esett, hogy két fronton is támadva, kértek minket, állítsuk ki a Zsigulimót az OT Expón. Egyrészről a Zsigulimo gyári alkatrész beszállítója hívott fel, hogy jó lenne, meg szeretné..., másrészről a blogra érkezett hivatalos felkérés, vegyünk részt a…..
EMBEREK!!! Hungária körúton dugóban araszolunk a Lágymányosi híd felé, semmi különös, Zsigulimo elől, mögötte a Lincoln limuzin, majd T4-esemmel zárom a sort. Nagy bambulásom közepette arra lettem figyelmes, hogy a Zsigulimo előtt álló autók egyikének kivágódik az ajtaja,…..
LADA Limuzin Totalcar Stúdió 2011.03.05 11:08:00
Miután a TV2 beszüntette a TotalCar szombat déli adásait, volt még egy gyenge próbálkozás az autós műsor további életben tartására. Igaz, hogy átkerült egy másik idősávba (késő este), de legalább kaptak egy szép nagy stúdiót. Természetesen mi is ott voltunk az első…..
LADA Limuzin Vírusfilm 2011.02.21 19:11:00
Vírusfilm A Friesland Foods - Túró Rudi forgalmazója - kereste meg a TotalCaros fiúkat, hogy készítsenek egy Vírusfilmet. Mivel más nem volt kéznél, így ismét mi kerültünk "képbe". A feladat egy retro zsiga elkészítése volt, de nem csak úgy, hanem némi csavarral a…..
LADA Limuzin Ez csak játék 2011.02.15 19:49:00
Sziasztok!!! Sajnos a T2 kisfilmjét még nem tudtuk átkonvertálni, ezért készültem néhány képpel és némi szöveggel a semmire nem használható autóimról. Mintahogy ezt már észrevettétek "fiatalkorom" nagy részét hóbortos autók, kísérleti járművek készítésével…..
LADA Limuzin BARBIE ZIL 2011.02.07 18:31:00
Szóval a Zil..... A legemlékezetesebb számomra, azon kívül, hogy azóta itt áll az udvaromon egy hat tonnás teherautó, hogy először veszekedtem Winkler Robival élesben Történt ugyanis, hogy a Coolaverdás "üzletből" kifolyólag már én is bekerültem az átalakítós műsor…..
Operatőr barátommal, Szabival próbálkozunk a Zsigulimo minél hatásosabb (nem átlagos) megjelenítésével. Kinek hogy tetszik ez az irányvonal? ZIL-es blog + film már konyhakész, hét elején felkerül. Rögtön utána az a bizonyos T2 (a nagy mellényúlás). Itt is lesz film,…..
Szilveszteri blogom után elgondolkoztam, hogy is kezdődött vírusfertőzöttségem az autóiparral. Talán akkor, amikor a Szentmihályi úti autókereskedésben (a híd alatt) 15 évvel ezelőtt megláttam a rút kiskacsát, a Buggyt. Vagy amikor kb. 3 évesen, szétugráltatva a Velencei Tó…..
LADA Limuzin HOLTIDŐ 2011.01.21 11:37:00
Mivel még annyira nem indultak be a dolgok, mint szeretném, mesélek Nektek egy történetet, Gyerekek! A történet a hiszékeny "Golyóstoll"-ról szól és a csodatevő szerszámkészlettel rendelkező Kulaverdáról. Egyszer volt, hol nem volt egy televíziós csatorna, amelynél fejükbe…..
LADA Limuzin Blog-év vége 1. 2010.12.31 20:56:00
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet! Itt az év vége, mindenki ünnepel, értékeli az évet, fogadkozik, mi minden lesz másképp vagy éppen visszaemlékezik a múltra. Valami hasonlót szeretnék én is, távol tartva magam a sikeres, befutott projektektől, a csillogó…..
   vagy nézd meg a kapitalista Youtube-on. Kommentek meg a Belsőség blogon olvashatsz..
Belsőség Az enyém a leghosszabb 2010.12.08 08:11:00
  ..
zsigulimo 2010.12.08 13:33:46
@IGe: picasaweb.google.com/tomper/ZsigulimoElsoNap#
Itt megnézheted a kiindulási alapot, ha ráismersz írj :)