Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pete_r

0 bejegyzést írt és 156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először vádoltak meg emberöléssel egy kerékpárost az Egyesült Királyságban. Charlie Alliston tavaly februárban ütött el Londonban egy nőt, aki később belehalt fejsérüléseibe. A biciklist most bűnösnek találták, de nem emberölés bűntettében. Charlie Alliston (Fotó: PA)..
pete_r 2017.08.25 19:40:34
@bunyoka: +1
(autósként és gyalogosként, bár ez igazában mindegy.)
Úgy tűnik, a Sony Xperia Z3 pont annyira bírja a vizet, mint a Z2 bírta tavaly, ráadásul a kommentek alapján nem olvasónk az egyetlen áldozat. A fenti videó készítője szintén pórul járt a tesztelésen, de ahogy a beszámoló folytatásában elmondta, a telefon 2 nap fejjel lefelé…..
Végre egy olyan kormánydöntést hozott Orbán Viktor, amivel teljes mértékben egyetértek. Nagyon helyes, hogy az én pénzemből elmagyarázza nekem, miért is jó az, amit eddig csinált és mitől vagyok én olyan nagyon boldog, elégedett és kiegyensúlyozott polgár. De a kivitelezés…..
pete_r 2015.07.11 01:22:11
@kvadrillio: Nos, nem tudom, hogy mi a cikk forrása, de az biztos, hogy aki ezt írta, az sem ezekhez a fegyverrendszerekhez nem ért, sem pedig a NATO-val kapcsolatos nem épp alaposak. Bár a (Szputnyik) hírügynökség neve magában is egyfajta magyarázat...
A lényeg, hogy nagyon úgy tűnik, hogy a cikkek írói ferdítenek és/vagy nem értenek hozzá.
Van abban  valami csudijó, hogy aki CÖF-ösnek áll, az utána magabiztos hülye lesz. Az élet így rettentő egyszerű. CÖF = csacsiság (hogy ennél erősebb szavakat ne használunk, teringette). Az élet így aztán rettentően könnyen kiismerhetővé válik, lépjünk tovább, nincs itt…..
A Moszkva közelébe telepített gigantikus Tesla-toronyról írt cikkünkben megkérdeztük olvasóinkat, mit gondolnak a különös szerkezetről. Csabának egy másik rejtélyes szerkezet és a klímaváltozás jutott eszébe.  Ez az orosz Tesla-torony: Csaba pedig ezt írta: "Küldök…..
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) sem adott választ arra a kérdésre, hogyan is kell értelmezni a Fogócska utcai parkolóban kihelyezett táblát a mozgáskorlátozott személyt szállító járművekre vonatkozóan. Az egyirányú utca elején a merőleges parkoló végén található…..
A fintess guru Update Norbi a Facebook oldalán közzétett, egy autós-kerékpáros véleménye az autósoknak címen írt posztjában jól beolvas a négykerekű benzifalókban terpeszkedő, zabáló, bagózó, bringásokat inzultáló autósoknak, amit változatlan formában adunk közre.…..
pete_r 2014.07.08 21:17:28
@Frank99: OFF Tiltakozom a tücskök nevében! :) ON

Nem fogadok el tanácsot a norbiszabású egyedektől. Az pedig, hogy kioktatja a világot nagy bölcsességében, egyenesen nevetséges.
Megfújatnak a rendőrök, de minek. Nem mindig derül ki, hogy mennyi alkohol van a véredben. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
pete_r 2014.02.07 10:35:58
@lyken: Nem hülye vagyok, hanem rövidlátó. :) Ha vezetek, egyértelmű, hogy nem iszom. Az észrevétel arról szólt, hogy HA a szonda téved, mire kiderül, hogy vétlen vagyok, addigra rég ki is rúgtak. Ez a nem vicces helyzet.
A második világháború végső napjaiban amerikai katonák több száz német hadifoglyot végeztek ki a dachaui koncentrációs tábor felszabadításakor. Nem a megszokott könnyedebb blogbejegyzés, szigorúan csak a történteket leírva.     De ha veszedelem történik:…..
pete_r 2012.11.16 18:43:19
@Muad\\\'Dib: Szívemből szólsz. Sokan követtek el háborús bűnöket, de nem hiszem, hogy a Waffen-SS gyakrabban, mint a többi fél alakulatai. Viszont a győztes oldal egyértelműen jobb helyzetben van, ha el akarja tussolni azokat.
Nem ringatom magam abba a hitbe, hogy csak a német oldalon harcoltak szörnyetegek, a katonák jó része (mindkét oldalon) szörnyűségeket követ el háborúban, még több pedig nem. A holokauszt azért más, mert iparszerű szervezettséggel, és hideg számítással, szinte érzelemmentesen hajtották végre. Ahogyan a Cseka, OGPU, GPU, KGB is hasonlóan járt el. Az is iszonyatos...
Hallottam olyat Fidesz-közeli szürke eminenciástól, hogy miért bántják ezt a Stohlt, amikor olyan rendes magyar ember, úgyhogy a felfüggesztetten sem csodálkoztam volna. Vélemények az azonos című írásunkról...
pete_r 2011.03.31 15:19:43
@Saratoga V6: Gyanítom, pont azért a plusz négy hónap, hogy letöltendő legyen.
pete_r 2011.03.31 15:31:02
@Saratoga V6: Valóban, de remélem, hogy igazad lesz.
A poénkodása a baleset után, meg az egész viselkedése a baleset után gyomorforgató. Én nem enyhíteném a büntetését.
Az alábbi kérdés sokakat érinthet a válási statisztikákat ismerve.Tisztelt Zugügyvéd,felmerült bennem a kérdés:Kell-e tartásdíjat fizetni az extra jövedelemből azoknak az állami nyugdíjba visszatérőknek, aki úgy döntenek, hogy felveszik a magánnyugdíjpénztárban felhalmozott…..
pete_r 2011.02.23 21:31:04
@qwasder: Akkor rosszul tudtam. Laikus véleményvolt, nem tudom, mit mond a jog (bár érdekelne...:) ).
Varánusz Kettőtől nyolc évig 2011.02.21 15:06:00
Sikerült ismét nagy fogást produkálnia a Pintér 'Két Hét' Sándor vaskezével irányított rendőrségnek:"Több mint háromszáz tételből álló fegyvergyűjteményt foglalt le a rendőrség a Salgótarjánhoz közeli Homokterenyén." Hihetetlen nagy fogás, főleg ha…..
pete_r 2011.02.22 10:17:26
@eremita: Hallottam olyan véleményt, hogy az a lövész, aki havonta legalább egy doboz lőszert nem lő el, az önmagára veszélyes elsősorban. Egyetértek vele. A fegyver egy eszköz, amivel bánni kell tudni. Sajnos a fegyveres testületek tagjai sem tudnak. De legalábbis nem eléggé.
pete_r 2011.02.22 11:38:48
@gpetersz: Azért arra kíváncsi vagyok, hoyg milyen jogszabály tiltja az egyenruhák gyűjtését... Azt meg már csak nem hiszik, hogy pár öreg fegyverrel és régi egyenruhával fasiszta hatalomátvételt készített elő...:)
pete_r 2011.02.22 11:39:51
@maybach: Irónia ON.:)
Mindig megoszlanak a vélemények, amikor arról van szó, hogy az egyik autós rendre utasítja a másikat valamilyen módon. András is ekként cselekedett nem olyan régen, nem csodálkoznék rajta, ha gyorsan ki lenne kiáltva közellenségnek meg önkéntes rendőrnek.A szlovák autópályán a…..
Az Alkotmánybíróság ne mondjon véleményt, mert az olyan csúnyán lohasztja a forradalmi hevületet. A melegek lehetôleg ne vonulgassanak, mert az meg az amúgy is lankadó turulkeresztény magyarkodást hûti. A becsületnapolók meg azért ne vonuljanak, mert hátha meg lehet csípni…..
pete_r 2011.02.15 09:38:54
@Nevem Earl: Megvan a dicséret, nem is arról beszéltem/írtam...
Egyetértek veled, (a szélsőségeseket illetően is),bocs, ha nem voltam egyértelmű. Csak hozzáfűztem a jobb oldallal kapcsolatos véleményemet. (peace)
pete_r 2011.02.15 09:44:15
@mese-mese-meskete: Ebben egyetértünk.
pete_r 2011.02.15 11:10:50
@IgazMagyar: Csak egy kis kiegészítés: a szovjet veszteségek nem kis részét a harcolók mögött jövő NKVD csapatok okozták. Igen, a sajátjaiknak. A diktatúra diszkrét bája...
Immár nemcsak benyalós riportokban ünnepelteti magát, de árvíznél és iszapkatasztrófánál jótékonykodik, miniszterek körül sündörög és - mily meglepő - érzelmes nemzeti húrokat is egyre gyakrabban megpendít Wáberer György kamionflotta-tulajdonos, a Nemzeti Összefogás…..
pete_r 2010.12.22 19:49:49
@tróger.gyerek: Elhiszem, hogy van gond, azt is, hogy tenni kell, méghozzá gyorsan.
De azt nem, hogy erről kizárólag a közúti szállítás illetve jelen esetben az itt kiemelt Waberers felelne.
Azt meg végképp nem hiszem, hogy az ilyen érzelmi alapon íródott posztok bármiféle megoldásra sarkallnának.
Merthogy most pont erről írtam, ha nem tűnt volna fel. Az értelmes vitát szerettem volna elősegíteni, de a vagdalkozás és vaktában vagdalkozás nem segít.
pete_r 2010.12.22 19:51:45
@pete_r: Bocs az utolsó mondatért, tudom, hülye aki mindent kétszer mond kétszer mond... :)
Helyesen:
"Merthogy most pont erről írtam, ha nem tűnt volna fel. Az értelmes vitát szerettem volna elősegíteni, de a vaktában vagdalkozás nem segít".
Ezen a sztorin igazából nincs mit kommentálni. Az afganisztáni amerikai nagykövet panaszkodik a magyar tartományi újjáépítési csoportra (PRT), hogy csak a túlélésre játszik és nem lép fel a Baglanban elszaporodott ellenállókkal szemben. A távirat szép kereken tartalmazza, hogy…..
pete_r 2010.12.07 19:49:29
@AutosVilli: Való igaz, jó pénzért megy ki a nagyobbik része. De akkor is teszi a dolgát, ha lőnek rá ott kint. Ami azt illeti nekem viszont van olyan ember az ismerettségi körömben, aki parancsra ment ki. Háborús övezetbe, nem üdülni. Ugyanis ha nincs elég önként jelentkező, kijelöléses alapon is kiküldhető a katona. Csak hogy tudd.
pete_r 2010.12.07 20:25:26
@Szivar: Csatlakoznék Vasalt kolléga véleményéhez. Nem ismerem a forrásaidat, nekem az illető személyes ismerősöm.
pete_r 2010.12.07 21:10:33
@Szivar: Elhiszem. Nekem is volt (másik) ismerősöm Cipruson. Oda tényleg túljelentkezés van... Az ugyanis üdülő. :)
Akiről beszéltem, az Nyugat-Szaharában és Szudánban volt. Az utóbbi helyen parancsra. Oda valamiért nem tolongtak...
Magyar katona is kötelezhető külföldi szolgálatra, ugyanis módosították a törvény erre vonatkozó részét évekkel ezelőtt (legalábbis tudomásom szerint). De hidd el lehet presszionálni is valakit, hogy inkább önként jelentkezik...
Az nem is kérdés, hogy a kinn tartózkodás alatt teljesítenie kell a parancsokat. Végülis a katonának mindig, nem...?
A pécsi asszony pornográf képeket készített lányáról, az akkor 15 éves Tímeáról. A bíróság szerint súlyosan szeméremsértő képekről van szó, amelyek alkalmasak a nemi vágy felkeltésére. Ilyen képekre tartott igényt G. Ferenc (33) villánykövesdi pincér, akit ezért hat…..
pete_r 2010.11.29 12:19:04
OFF @Haibane: Ne etesd a trollt... Pont ezt szeretné. ON
Szégyenletes és undorító. Nehéz erre szavakat találni. Inkább nem is keresek.:(
pete_r 2010.11.29 12:20:39
@Lófasz Hadnagy: Én nem tenném. Inkább lecsuknám őket életfogytig, sokszemélyes zárkába, ügyelve rá, hogy mindenki tudja, miért került oda. Hidd el, pár nap múlva már nagyon szeretnék azt a féltengelyt...! :)
pete_r 2010.11.29 12:22:11
@pete_r: kerültek... Bocs.
Igazi BKV-s horrorkomédia közepébe került Zoli. Éppen a friss büntetését fizette be, amikor kiderült, hogy a nyilvántartás szerint még 2006-ból van egy ki nem perkált bírsága, így 2000 helyett hirtelen 26 ezret követeltek tőle. Zoli tudta, hogy akkor nem büntették meg, így…..
Elég nagy jóindulat kell ahhoz, hogy elismerjem Kozi igazát abban, hogy a lenti képen látható tábla ki volt takarva, nagyon olyan szögből kell nézni, de még úgy is látszik. Lehet, hogy hülyén helyezték el, de nem vagyok benne biztos, hogy jól jár azzal, hogy a feljelentést…..
Aktivista Rock'n'Pol Elegem van 2010.11.04 10:00:00
"Ha a fidesz szerint rendben van hogy komolyan vehetetlen alakok irányítják az országot, én sem fogom komolyan venni őket. Ha szerintük helyénvaló, hogy pártirányítással bábintézményeket üzemeltetnek, ezekre én is pártszervezetként fogok tekinteni. Ha szerintük az új…..
Az elmúlt húsz év sok tekintetben a demokrácia és a jogállam paródiája volt. A Fidesz arra tett ígéretet, hogy ennek véget vet. Mégis ezt a mentalitást folytatják. A Fidesz erőből kormányoz. Ahogy korábbi cikkünkben kifejtettük, az Alkotmánybíróság jogkörének csorbítása…..
pete_r 2010.11.04 15:26:19
@hubble7: Ha a kormány fékjeit eltüntetik, akkor amit lehet, megteszik. Ha mindent megtehetnek, meg is fogják tenni. Fékek nélkül még azt is, ami neked esetleg már nagyon nem fog tetszeni. Akkor gondolkozz el azon, mit írtál ide. (Félreértés ne essék, nem csak a jelenlegi kormányra gondolok...)
pete_r 2010.11.04 18:07:35
@vakcsibe: A nép akarata nem egyenlő egy párt akaratával, bármennyire is kétharmados többséget szerzett a parlamentben. Főleg úgy nem, hogy ész nélkül robog a maga által kijelölt irányba, figyelmen kívül hagyva a demokrácia alapvető szabályait. Ennek a belátásához nem kell akadémikusnak lenni.
Már csak azért sem jó ez az út, mert a kapkodásnak sohasem volt jó vége. Az elmúlt időszakra pedig nem lehet azt mondani, hogy kiérlelt és megfontolt törvényalkotás, de akár megfontolt (vagy bármilyen érdemi) kommunikáció zajlott volna.
Subba Balhé van 2010.10.30 12:51:00
Törés zuzás alakult ki egy McDonaldsban, mert valaki nehezményezte, hogy a kislánya előtt csúnyán beszélnek egy összekavart menü miatt. Azt nem lehet tudni, hogy miért vett részt mindenki a harcban, és kibogozhatatlan is, de hogy nehezebben fogja elfelejteni a kislány ezt, mint azt a…..
pete_r 2010.11.02 10:43:31
@mohusssska: "Hülye angolok, angol hülyék...!" :D
Igen, néha rajtuk múlik a pénzünk Ma a palament eltörli a kontrollt a kormány felett. Elveszi az Alkotmánybíróságtól azokat a jogköröket, amikben megakadályozhatnák a Fidesz alkotmányellenes gazdasági döntéseit.Miért gond ez? Egyrészt, mert ez nem demokratikus lépés.…..
pete_r 2010.11.02 09:22:36
@Lehetetlen hogy mas legyen: Sajnos nem a rossz döntések meghozatala itt a baj. Aki dolgozik, az hibázhat. Szerintem inkább a rossz döntésekhez való ragaszkodás a demokratikus ellenőrző mechanizmusok lebontása árán is. Ez utóbbi nem demokratikus, bármennyire is demokratikusan lettek megválasztva.