Regisztráció Blogot indítok
Adatok
webkukkolo

8 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy jó titkárnő négy dolgot tud biztosan: kávét főzni, telefont kezelni és szólni, mikor mit kell tenni. Ha nincs titkárnőnk, vagy úgy gondoljuk, szeretnénk ezek közül minél többet automatizálni, akkor egy CRM rendszerre máris szükségünk lehet. A MiniCRM-ről szóló…..
Magyaridióta Csalásszerűség 2011.05.25 13:58:00
Az ember azt gondolná, hogy díjbekérővel ügyeskedni, azaz egy számlának látszó díjbekérő bizonylattal megpróbálni kicsalni a címzettől a pénzt, már rég nem divat. Igaz, az ember azt is gondolná, hogy egy bizonylat vagy díjbekérő vagy számla, de semmi esetre sem díjbekérő…..
Marketingfaszom Mi jöhet még?? 2010.10.01 06:10:00
Ahogy még a blog indulásakor írtam (marketingmedve, marketingjézuska, marketingpünkösd, marketingfaszom), elég valami jó szót beírni a marketing szó mögé és kész a siker. Esetleg a marketing szó elé is beteheted a legtökéletesebb szavadat. Utána már csak annyi a munkád, hogy…..
A hónap printhirdetése egyértelműen a Mr. Sale férfiruházati bolt Blikkben megjelent anyaga, mely azt a pillanatot ábrázolja, amikor egy reménybeli vásárló megkapja ajándékba a saját eltávolított lábát, masnival átkötve. A férfi szemmel láthatólag, bár kicsit meglepődött,…..
webkukkolo 2010.08.24 12:02:13
Ma kiélesedett a korábban már beharangozott új fícsöre az iWiW-nek, az Események. A funkció nagyjából ugyanazt tudja, mint a Facebook Events. Létrehozhatunk eseményeket, azokat bepakolhatjuk kategóriákba. Lehet publikus vagy privát. Majd szépen meghívhatjuk az ismerőseinket az…..
Azt gondolom, 2010 legnagyobb kérdése a közösségi média esetében, hogy megéri-e foglalkozni vele. Mondhatnánk azt, hogy érzésre igen, hiszen brandet épít, meg eredeti felhasználó felhalmozás történik, és így tovább. Ha ügyfél meggyőző bullshit kell, egy jó marketingesnek…..
Miközben itt a belterjes hazai online marketing megmondói körben tocsogunk, és kurvára elégedettek vagyunk magunkkal, hiszen egy szárnyaló iparág folyamatosan fejlődő területén dolgozunk, és olyan okosak vagyunk, hogy a notebookjaink lassan a kisugárzásunktól is működnek áram…..
webkukkolo 2010.06.07 16:40:52
Ha nem tudod mi az a linképítés! Ha nem tudod hogyan fogj bele, akkor érdemes elolvasnod ezt a tényfeltáró cikket! A cikk a tapasztalat szerzeménye, az élet munkásságának varázslatos előrelépése... Kattints és lépj egyet a marketing erdő közepe felé!..
Bolyongva a Facebookon észrevettem, hogy a Social media oldalt sokan ajánlják. Megnéztem hát, hogy miről is van szó. Nos, a varaljay.com címen elérhető weboldalról, amely mintha családi vállalkozás lenne. Olvasgatva a cikkeket, a közösségi marketing magyar szent grálja lehet az…..
Még a Tesco is támogatja a kormány tervét. Önköltségi ár alatt nem lehet majd alkoholt kapni... Mi lesz szegényekkel? Ha szavazni szeretnél és újabb érdekességre vágysz: klikk!..
Miből lesz a cserebogár? Miből lesz kimagasló trend? Döntsd el egyszerűen... Váraljay Zsuzsi fátyol lebbentő cikkje a trendépítés mesterfogásairól. Egy kattintás és a tiéd!..
webkukkoló Akadémia és tudomány 2010.05.21 00:14:00
Egy inspiráló, lelkesítő, igazán profi esemény. Egy gyöngyszem a konferenciák sűrűjében, ahol nem mindegy, hogy mivel mész haza. Nem mindegy az előadóknak és nem mindegy a szervezőnek. Garantált eredmény minden fronton... Az Akadémia!..
Mekkora jelentősége van a kézfogásnak? Képes egy ilyen szimbólumra építeni sikeres dolgot bárki is? Vajon te hajlandó vagy a kézfogásra? Egy beszámoló egy értékes napról. Légy a részese te is!..
Tényleg milliárdok úsznak a vásárlók zsebébe, vagy ez megint egy marketing fogás? Lehetséges, hogy 2 in 1, azaz nyer-nyer alapú az üzlet és mindenki jól jár? Egy lépés előre és te is beléphetsz a nyertesek klubjába, akár vállalkozó vagy, akár csak olyan valaki aki szeret jól…..
webkukkoló Megújulva 2010 2010.05.14 00:06:00
Razzia és egyéb izgalmak után megváltozik az ember? Ha az ember nem is, akkor képes egy hónap padló után gőzerővel újrakezdeni az online jelenlétet? A sok esemény után képes még társra lelni? Erre és még más kérdésekre választ kaphatsz legújabb ömlengésemből.…..