Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szobaisten

44 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szobaisten meglátása Villogós 2011.10.24 10:18:00
Írják, hogy a Sándor-palotában nincs az a fasz alakú lámpa, amiről fake terjengett a neten (index.hu/tech/hoax/2011/10/21/kamu_a_sandor-palota_peniszcsillarja/). Ez azért megnyugtató.Viszont továbbra is villog egy fasz(i) odafent. Igaz, becsületére legyen mondva, legendásan áll, nem…..
szobaisten meglátása Kreatívak 2011.10.20 10:21:00
Egyre gyanúsabb, hogy kétféle kreatív csoport működik a háttérben a kormány munkáját segítendő - aligha találhatnék más ésszerű magyarázatot az elmúlt másfél év eseményeinek láncolatára. Az egyik csoport aprólékosan elemzi az indítványokat, illetve a honatyák körében…..
szobaisten meglátása Tapsikoltak 2011.09.13 10:22:00
 Azt hiszem, ez a legborzasztóbb momentuma eddig az egész cirkusznak:"Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztését a kétharmados többség megtapsolta a döntés után." (NOL).Ez a nevetséges tapsolás elárulja a vádlók valódi szándékát, mint ahogy azt is jól…..
szobaisten meglátása Ma reggel 2011.08.19 20:05:00
Találtam még három szál csírát a mosogató lefolyójában. Alig kandikáltak ki belőle, de kihúzva őket kiderült, nem is olyan kicsik. Az egyik több mint tíz centi hosszú volt ránézésre is.A konyhaszekrényt kinyitottam ma reggel, abban meg ételmolyok repkedtek. Mindjárt ki is…..
szobaisten 2011.08.20 09:59:27
@Csiken Disztroly: Értékelem a kommentedből kiérezhető konstruktív szándékot. Kérlek, te is érdeklődésem jeleként fogadd kérdésem: a poszt kontextusában ezzel igazából mi a faszt akartál mondani? :)
szobaisten meglátása Taplózás 2011.07.28 12:19:00
Már megint ez a fránya Deutsch. Káromkodik itt összevissza európai parlamenti képviselő létére, az imént még a félelmetes amerikaiakat is lefaszozta, vagy mi. Ez van kérem, minden kormány olyan arcokat produkál, amilyenekről úgy véli, szükséges a megfelelő kommunikációs…..
szobaisten meglátása Buborékok 2011.07.26 19:35:00
BuborékokOlyan ez a nyár, mint a szerelem,elszáll, szétpattan minden pillanat.Lebegek egy törékeny magányban,s tetőfokára hág a hangulat:kipukkad fukar szád buborékja(… túlzás, de szép, hogy egymásba fúltan…) –gyerekként még pirulva nevettem,ha véletlen…..
Elvoltam bő hétig, hazatérve felfedeztem, hogy indulásom előtt a mosogató lefolyójába szorulhatott a magvas kenyér egy magja, ugyanis a szűrőn át nyolc centis csíra ágaskodott ki, szép zöld levelekkel a végén.No de nem erről akarok írni, hanem, hogy mielőtt ellettem volna egy…..
szobaisten meglátása Hordó 2011.07.17 17:33:00
A veszprémi vár templomának egy tárgya...
Vannak dolgok, amikkel egy férfiúnak (és magamat jobbára idesorolom) nem feltétlenül jó, ha behatóbban foglalkozik. Ilyen példul a női divat. Na jó, ez a megállapítás manapság, a metroszexualitás előretörésével meglehetősen konzervatívnak hangzik. De azért mégis.…..
szobaisten meglátása Busy 2011.07.08 23:42:00
Na, szóval (ez is melyen modoros már, így kezdeni egy posztot, na, szóval - mintha a magam kis sikeres stand-upját nyomnám itt, az olvasóközönség áhított Nagy Endréjeként újpéteresen villantanám az új tutit, és persze az én mondjuk napi 0,02 olvasó per nap léptékű…..
Összeállt a kép, mi is lehetett a talán egyetlen értelme Bakáts kolbászlopásának. Tegnap Kiscsillagot hallgattam, és a Jó napot c. számuknál figyelmes lettem az alábbi részletre: "Ugye a nagykabátbaNem látszik a kolbász"Valami csodálatos állapotban, mert másra…..
Megint a megintcsakok és negyvenfokosok kovalens kötésében. Urbánul valami parasztira. Világ cifrája, ahogy Móricz írja. Vágyódva, hogy csak úgy önmagáért, és ne kelljen. Nyikhajok irigyelt potenciája. Ahogy gizdán hajolva, s megvan. De csak simán, aztán inkább lassan,…..
Volt alkalmam megtekinteni Mundruczóék legújabb dobását, még a hazai bemutató napján. Kivittek minket egy hejre emeletes busszal a halálfaszára, odafele, mivel még nem ültem turistatranszporton, mondtam haveromnak, fel a nyitott emeletre, kiderült, hogy hűvös szélben ez lehangoló,…..
A szegényebbek még szegényebbek, a gazdagok még gazdagabbak legyenek, ez tűnik ki a jelenlegi kormány intézkedéseiből, ugye. Mostanában is jönnek az egyre rémisztőbb hírek (pl. itt).Megfejtettem a furmányos koncepciót. A kilátástalan helyzetbe került szegény réteg idővel,…..
Hogy van ez? Kihirdetik, kifüggesztik a (fülke)forradalmi szózatot, a NYENYI-t, majd egy év múlva lecserélik a Preambulumra? Mondván, eleve valami ilyesmit akartak? Vajon annak idején a márciusi ifjak mennyire lettek volna hitelesek, ha előbb egy kormányprogramnyi szájtépéssel nyitnak,…..
Ma reggel az öltözőszekrény lakatját nyitva remegett a kezem. Az örökké felmosott, nyirkos fitnesz-öltöző korábban mindig hűvösnek tűnt, ma viszont nem fáztam, csak remegtem. Észrevette ezt squash-partnerem is, és ez feltehetőleg elégedettséggel töltötte el. Tény, hogy az…..
szobaisten meglátása Pro domo 2011.04.08 12:59:00
Minden messzeséget felülmúló távolságot készülök megjárni, mikor eljutni határozok az apátiának ama szélsőséges állapotába, amelyben a legcsekélyebb tikkelést sem gerjeszti bennem a lehúzatlanul hagyott pisi a férfivécében. De amíg e mentális Caminón haladok, számtalan…..
szobaisten meglátása Szenvedés 2011.03.04 14:58:00
Az iPad-Szájer-Alkotmány hármas szellemi erőszaktétele eltörpül a ma reggel lecsiszolt három fogam okozta fájdalom mellett...
Egyetlen nyom Volt egyszer egy nyúlfarknyi viszonyom, forró csokira ejtett tejszínhab, mérföldkövek pár méteren belül: havazó vallomás, fülledt kínpad - szivarnyi sincs szinopszisa ennyi. Barchóbajáték, jött, ahogy múlik, rákérdezés után búcsútea - recsegésig…..
Itt egy ajánló. Hasznos azoknak, akik szeretnek játszani a Civilization táblás társasjátékkal. Lehet magyarul is nyomni. Letölt, nyomtat, vagdos, oszt, jónapot. ..
Ez is olyan családbarát ötlet, hogy bevezetik a hamburgeradót. A kicsi, amikor csokit akar enni, a kamasz a hamburgerével, a beszólós, beleszarós serdülő a gyorséttermezésével, kólázásával mind-mind remek bevételi forrás az államnak, persze megint a gyerekes családok terhére.…..
szobaisten meglátása Gyerekes 2011.02.01 10:45:00
Történt, hogy a XI. kerületben felajánlották a kisgyermekes családoknak, ne vigyék bölcsibe a gyerekeket, hanem tartsák otthon, és az önkormányzat fizet havi 60 ezer forintot. Ez még olcsóbb neki, mint egy gyerek bölcsibe járatását finanszírozni. Persze voltak kritériumok,…..
  Január 22-én lezajlott a központi középiskolai felvételik első köre a hagyományos négyosztályos gimnáziumokba, szakközépiskolákba. A diákok magyar nyelvtanból és matematikából adhattak számot tudásukról, illetve talán helyesebb, ha úgy fogalmazunk, a…..
#blackoutforhungary { width: 600px; height: 400px; margin: 0; background: black; color: white; position: absolute; padding-top: 5em; text-align: center; font-family: Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif; z-index: 2147483647; } #blackoutforhungary div { text-align:…..