Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Holabög Rém

0 bejegyzést írt és 739 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Van egy olyan mondás, hogy a Viasat csinálja a legjobb műsorokat, amiket aztán senki se néz. Ilyenkor mindig előkerül a fantasztikus Lúzer FC emléke, és más hasonló produkciók is. Most a Viasat3 egy éneklős műsorral próbálkozik, amiben annyi a csavar, hogy közben jól meg is szívatják a…..
WéZsé Sajtómérgezés 2015.01.16 11:35:09
Napok óta egy újpesti óvodával foglalkozik a sajtó. Rettegnek, rémisztgetnek. Pedig nem is történt semmi. "Mérgezés gyanújával kórházba vittek...", "Mérgezés egy újpesti óvodában", "Négy gyereket vittek kórházba...""Mérgező magokat ehettek..." Naná, hogy mindenki…..
Holabög Rém 2015.01.18 14:17:39
Az első arconpörgős bulikah Bezzeg régen… mondhatnám, de az igazság az, hogy ez a VV úgy kellett már, mint egy falat kenyér. Vagy mint VV Plasztik Dórának egy Tutti Frutti címlap. Igaz, hogy minden széria első hete a legpörgősebb (lásd: a Velociraptor lábkörmökkel megáldott…..
Holabög Rém 2014.11.19 15:23:02
@Warlimont: az egészséges életmód-szakértésed végéről lehagytál egy autentikus szabadonébredők, vagy tudnodkell vagy ilyesmi linket :)
Van még róla kép bőven itt is. Az első adásról itt írtunk. ..
Holabög Rém 2014.11.17 14:24:42
@candusrocks: Ezt a marhaságot meg honnan veszed?
Ha valaki azt mondja nekem, hogy egyszer megérem, hogy felbőszült kisnyugdíjasok üvöltik majd torkaszakadtukból az RTL Klub Nagytétényi úti székháza előtt, hogy Vissza Szulejmánnal! vagy El a kezeket Szulejmánról! akkor kiröhögöm és/vagy bezáratom az illetőt, mert…..
Az utolsó válogatáson megint volt minden, mint a búcsúban, de a hagyományoknak és a kézikönyvnek megfelelően erre az adásra jutott a legtöbb jó hang is Hogy aztán a táborban az idei új szabályok (erről mindjárt egy külön posztban még írunk) mennyire kavarják meg a dolgokat,…..
ekho grafikái Budapest wasteland 2014.07.30 10:48:12
Ha újabb hódfej farigcsálás, akkor újabb kép ;) Ezúttal kicsit másképp alkottam, mint ahogy szoktam, de ne szaladjunk ennyire előre. A Galaktika kiadó pályázatára készült a Budapest wasteland (ha valakinek van használható magyarosított verziója a címre akkor ne tartsa magában,…..
Holabög Rém 2014.07.31 11:28:29
@ekho.: És tényleg! Megvan mind a négy :) Főtitkár vagy! :)
Tegnap megtörtént az idei év első nagy sztárigazolása, és most nem a Gera Zoltán visszatér a Fradiba című történetre gondolok, hanem arra, hogy Ördög Nóra, az RTL Klub egyik arca pár kerülettel arrébb tette át a székhelyét, és mától a TV2-t erősíti. Kicsit megborult a…..
Holabög Rém 2014.07.09 16:06:27
@pikkbubi: Súgok. Belső információk szerint a Class hírblokkjait előbb engedélyeztetni kell "felsőbb" helyeken... állítólag...
Ismét megbizonyosodhattunk Kucsák László "egyenes jelleméről" és "bátorságáról". A választási csalással gyanús körülmények között a parlamentbe jutott fideszes képviselő ezúttal saját párttársával beszélgetett Kunhalmi Ágnes diákigazolványáról, majd gyorsan…..
Gulyás Gergely, a parlament fideszes alelnöke kedd reggel még nagyban szidta a kereskedelmi adókat, délután viszont nem nagyon tudott mit mondani arra, amikor az RTL Klub szembesítette vele: 2011-ben ingyenjeggyel nézte végig élőben az X-Faktor döntőjét. Gulyás az M1 reggeli…..
Holabög Rém 2014.06.11 10:37:25
@FILTOL: Nem meghívták, hanem kunyerált magának ingyenjegyet. Nagyon nem ugyanaz.
Holabög Rém 2014.06.11 10:42:15
@level 1: A T-Mobiletól??? PONT a T-Mobile-tól? Na ne viccelgessél :)
A beépített ügynök Simon halál nagy nyugalommal bazmegolt élő adásban. Az RTL szerkesztői ráküldhették volna a TEK-et gyógyegér Simonra, de valszeg akkor is csak fejhangon sipákolva kurvaanyázott volna, azzal is bebiztosítva plusz pár óra NMHH-s adásszüneti cenzort. Ő is…..
Akitől elvették az árusítás jogát, annak kell reklámoznia az oldalában nyílt "Nemzeti Dohányboltot"? Mint azt tudjuk, gondoskodó derék kormányunk mindenkitől elvette  a dohánytermék árusítási jogát, mondván "szokjon le a magyar a cigiről". Persze  tisztában van…..
Holabög Rém 2013.12.17 11:43:53
33 millió 600 ezer forintba is kerülhetett az Önkormányzat által ingyenes előadásnak meghirdetett Bogármese című előadás a kerületben. Darabonként tizenkétezer forintos áron számolta el a kétezer nyolcszáz XVIII. kerületi kisdiák számára két hónapja bemutatott…..
Holabög Rém 2013.11.28 11:55:56
Vajon a matt, vagy a fényes papír illik a Breitling karórához? Vajon milyen hosszú cikket lehet elolvasni egy spaban a stresszűző arcpakolásra várva? Mi a kínosabb: ha Dundika, vagy ha Mark Zuckerberg egész alakos címlapfotója van kicsapva a tárgyalóasztalra? És egyébként is vannak…..
Holabög Rém 2013.11.11 17:44:44
Ismét botrányosra sikerült a Városgazda Zrt által végzett járdafelújítás. A helyzet külön pikantériája, hogy a munkálatokról az önkormányzati média sikersztori építésébe kezdett, azonban hamar kiderült, nagy bakot lőtt. Az Önkormányzat médiája címlapon számolt be…..
A tavalyi évhez hasonlóan ismét botrányba fulladt az önkormányzat által szervezett krumpli osztás. Az elmúlt évi sok esetben rohadt, Szlovákiából származó burgonya után most Kárpátalján vásárolt az önkormányzat. Ezúttal a szervezéssel adódtak komoly gondok. Szakadó eső,…..
Ezek az igazán boldog pillanatok egy rovatgazda életében: semmi utánjárás, semmi keresgélés. Ti külditek nekem az anyagot, én meg csak bemásolgatom ide, mindnyájunk nagyobb örömére. Mert valóban: van-e nagyobb boldogság, mint rábukkanni azokra az igazi műpártolókra, mint…..
Kakasné Pethő Ágota részére Tisztelt Hölgyem!Meglepetéssel olvastam  nyílt levelét egy napokban feltárt súlyos környezetszennyezéssel kapcsolatban. Öntől,mint környezetvédőtől én azt várnám, hogy  tiltakozik a környezet súlyos károsítása ellen! Nem ezt teszi,…..
Ahhoz képest, amit tegnap reggel Sebestyén Balázs előadott a Class FM Morning Show című műsorában, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma,…..
Holabög Rém 2013.09.27 13:01:02
@Fekete Mamba: Nem lehet, hogy azért amiért Éden Hotelt is néz pl? Hivatalból baszki, mert ez a dolga!
Különben hogy születhetnének ilyen posztok, amikhez a hozzád hasonló csodálatos ítélőképességgel rendelkező hüllők fikakommenteket írhatnak? :)
Bár a diákoknak csak jövő héten kezdődik a tanítás, a pedagógusok már ezen a héten értekezletekre járnak az iskolákba. Több forrásunk is meglepő, megdöbbentő információkról számolt be. Ezekből szemezgetünk. A cikkünket próbáljuk frissíteni ahogy további információkat…..
Subba Sírsz: Erzsébet tiltakozik! 2013.08.28 10:08:47
"Magyarország legnagyobb humusztálja a NAGYALFÖLD".  ..
Holabög Rém 2013.08.28 11:21:09
@lickmyhorse: Persze, hogy magyar név. Árpád korából származik. Nem igaz, hosoha nem hallottad még Álmos, Előd, On, Kond, Tas, Huba és Trungel nevét!!!
Mutatom az eredetit FLM vs Righeira 2011.05.20 17:25:00
Holabög Rém 2013.08.25 10:35:47