Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scaniás

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén is megrendezésre került a veterántalálkozó Polgáron, az M3 acheoparkban. A számos különlegességet tartogató találkozóról képes beszámolóval tudósítunk. Nehéz megítélni mi volt a kiállítás legnagyobb meglepetése, de a pótkocsit vontató 620-as Ikarus igazi…..
Nemrég kezdték meg a tizenhárom darabos szegedi Ikarus-Škoda  troli flotta gyártását Székesfehérváron.  Az első kocsinak még csak a vázszerkezete állt össze, így mi egyelőre csak a látványtervekre hagyatkozhatunk. A kocsi vázszerkezete erősen emlékeztet a…..
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
Scaniás 2011.10.11 21:50:39
@Nínó Karotta: ééértem, ez zsír...akkor nem szóltam, csak abból indultam ki, hogy elhangzott a műsorban, hogy a "következő 10 héten" gondoltam, akkor ennyi van előre leforgatva. Akkor viszont miért csak 10 hét? :(
Scaniás 2011.10.11 21:55:35
Jaj még valami...valamilyen oknál fogva összekapcsoltam ezt a szösszenetet a Totalcarral. belsoseg.blog.hu/2011/10/08/autot_a_semmibol

Azt hittem erről is szó lesz a műsorban, de nem :( Most akkor ennek a cikknek semmi köze a TC-hoz?
Scaniás 2011.10.12 20:50:23
@Nínó Karotta:
Ahham, így már értem! Én csak azt hittem, hogy a tvben is lesz róla valami összeállítás, nagy lett volna. De akkor a blogot követni fogom, kíváncsi vagyok mi lett a folytatásban azóta!
Omnibusz Újra van Ikarus! 2010.04.14 10:35:00
A mai napon a volt Récsei BKV buszgarázsban a sajtó képviselőinek bemuttaták a Rába és az Ikarus kooprodukciójában készülő alacsonypadlós buszokat. Az előzményekről már részletesen írtunk a Feltámad az Ikarus cikkünkben. A buszokat a Magyar Autóbuszgyártó Kft. gyártja, amit…..