Regisztráció Blogot indítok
Adatok
újhadik

379 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hadik Kávéház heti menüjét, illetve a legfrissebb híreinket mostantól a Facebook oldalunkon tesszük közzé. Kérjük csatlakozzanak az oldalhoz! Akinek nincs Facebook regisztrációja, azok számára is láthatóak a tartalmak. Hadik Kávéház a FacebookonHadik heti menü..
Hétfő Brokkolikrémleves reszelt sajttal Sertéskaraj Holstein módra petrezselymes burgonyával és csemege uborkával Kedd Meggyleves Gyros tál Szerda Grízgaluska leves Csirkemájas rizottó Csütörtök Tarhonyaleves Zöldborsófőzelék 7 perces tojással Péntek Póréhagyma…..
  A tárlaton március 15-e fontos szereplőivel találkozhat a kávéházba térő vendég. Elsősorban persze Petőfivel és nemzedéktársaival akik „feltalálták” a kávéházi politizálást, akik akkor tettek fontos politikai fórummá egy vendéglői márványasztalt, amikor…..
Március 4-én és 25-én Dr. Jazz azaz Dr. Tóth Gábor veszi birtokba a Hadik pianínóját. Március 18-án 19:00-tól  Rózsa György gitárművész játszik főleg saját szerzeményeket és modern felfogásban előadott híres jazz sztenderdeket...
Hétfő Paradicsomleves betűtésztával Bácskai rizses hús savanyúsággal Kedd Lebbencsleves Zöldbabfőzelék fasírttal Szerda Csontleves eperlevél tésztával Roston sült csirkemellfilé sült zöldségekkel és bazsalikomos pestóval Csütörtök Legényfogó…..
  A Madarak a Városban kiállítás kapcsán az Újbuda TV készített interjút a kiállítókkal.A kiállítás március 2-ig megtekinthető a Hadik Kávéházban!Szeretettel várunk minden érdeklődőt!..
Zalán Tibor: Papírváros – egy lassudad regény, három, letarolva című könyv bemutatója.A szerzőt Csikós Attila drámaíró és Horváth Bence szerkesztő vonja kérdőre. Időpont: 2014.március 10. 18:00 Helyszín: Hadik Kávéház..
A Hadik Irodalmi Szalon minden évben a havi rendszerességű összművészeti estjei mellett rendre befogadott rendezvényeknek is szorít helyet programsorozatában. Olyan estek ezek, a Hadik Irodalmi Szalon Különszám estjei, melyek koncepcióban passzolnak a Szalon rendezvényeinek sorába, s…..
A Hadik Irodalmi Szalon fennállása óta igyekszik a kortárs irodalmi, művészeti élet történéseire, új kötetekre, pályaindulásokra, s egyben szomorú eseményekre is reagálni. Január 31-én, alig pár nappal ezelőtt hunyt el a magyar filmtörténet egyik legjelentősebb…..
Február 4-én 19:00-tól  Dr. Jazz azaz Dr. Tóth Gábor veszi birtokba a Hadik pianínóját. Február 18-án 19:00-tól  Rózsa György gitárművész játszik főleg saját szerzeményeket és modern felfogásban előadott híres jazz sztenderdeket...
Szilasi László: A harmadik híd A hajdani kanadai emigráns, a Németországból hazatért nyomozó és az itthon maradt utcazenész éli és meséli az életét ebben az egyetlen napnyi regényben. A cselekmény helyszíne Szeged napfényes városa, annak már-már kultikus színhelyei, a…..
Erdős Virág, Rutkai Bori és Kollár-Klemencz László estjeProfán zsoltár est - a 2014-es évet egy igazi szenzációval kezdjük: a kortárs irodalmi, zenei és képzőművészeti élet kiválóságait invitáljuk vendégnek a Hadik Kávéház foteljeibe, hogy egy különleges esttel indítsuk…..
A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) 2014-ben ünnepli megalakulásának 40. évfordulóját. Ennek apropóján kerül megrendezésre a "Madarak a városban" elnevezésű eseménysorozat, melynek része a Hadik Kávéházba szervezett madárfestmény kiállítás is.A…..
Pálinkás Mariann Szín mezők című kiállítását Pálinkás Szilvia művészettörténész nyitotta meg 2013. november 6-án. Az alábbiakban az élőszóban elhangzott kiállítás-megnyitó szerkesztett változatot közöljük: Szeretettel köszöntök én is mindenkit, aki volt olyan…..
Hadik Kávéház 2013.12.17 11:41:58
Hadik Kávéház 2013.12.11 22:46:55
Kávéházunkban december 12-én 15:00 és 18:00 között zártkörű rendezvény lesz. Megértésüket köszönjük!..
  Vendégek:  Hozleiter Fanny - Mosolyka Küllői Péter (Bátor Tábor) Snow Andrea (Csemete Alapítvány)"Nem az a legfontosabb az életben, hogy élünk, hanem a változás, amit mások életében létrehoztunk, azzal ahogyan mi magunk élünk." - (Madiba)Az ünnep közeledtével…..
A KULTI legújabb adásában Pálinkás Mariann tájképeit mutatják be, melyeket a Hadik Kávéház galériája állított ki. ..
December 3-án, kedden 19 órától Dan Bennett angol származású zongoraművész veszi birtokba a Hadik pianínóját melankolikus hangzás- és dallamvilágával. December 10-én, kedden 19 órától a Dr. Jazzből ismert Dr. Tóth Gábor főorvos-zongorista játszik a Kávéházunkban.…..
Hadik Kávéház 2013.11.30 20:15:46
Kávéházunkban december 1-én 18:00 és 22:00 között zártkörű rendezvény lesz.Megértésüket köszönjük!..