Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Siker László

6 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasóim minden bizonnyal túl parásnak érezhették a választások idején leírt postjaimat. Többször felhívtam a figyelmet a FIDESZ valószínűsíthető kétes finanszírozására.És most, kérem megtörtént a legrosszabb, ami elképzelhető volt, egyben totálisan lelepleződött az a…..
Csak győzzük követni!A bejegyzést a választás másnapján kezdtem írni. Sem időm, sem kedvem nem volt befejezni a bejegyzést. Találgatásokra adtam a fejem, melyekből sajnos majdnem minden bejött.Töröltem az elekezdett szöveget, mert már nem aktuális.Most azt mondom, hogy az ország…..
Ahogy az m1 kommentátora mondta, "Piros-fehér-zöld zászlók és narancs színű lufik a Vörösmarty téren...". Így igaz. A narancs színű lufi éppen most 68%-os. Nőhet még, de ki is pukkadhat.Vajon mi a jobb az országnak, mi a jobb nekünk: Ha hízik a lufi, vagy ha kipukkad…..
Piroslap Újabb Kubatov-felvétel 2010.04.15 15:34:00
Kósa Lajos háromszor is nemet mondott arra, hogy az aktivistáik listázzák az embereket.  A következő hangfelvételen azonban egyértelműen elkérik a nem szimpatizáns nevét, hogy tudják "ki nem adta le…..
Siker László 2010.04.16 10:01:38
@Piraeus: Természetesen a post eredeti témája "Az újabb Kubatov felvétel" pont olyan röhejes, mint a FIDESZ által kreált MSZP aktivista eltorzított hangja és a félig kitakart képernyő esete...

Ami tagadhatatlan és egyáltalán nem vicces az a felvétel, amin tényleg Kubatov beszé ( www.youtube.com/watch?v=kCMhmdD96wY&feature=player_embedded )l és a Kósa szájából elhangzó hazugságáradat. Meg az, hogy inkább bevállalja a FIDESZ alelnöke, hogy besúgóik vannak, mint azt, hogy adatbázisuk van ( www.youtube.com/watch?v=MrzrAm7sLgo&feature=player_embedded és ez: www.youtube.com/watch?v=rQQlqEd9N7k&feature=player_embedded ).
Siker László 2010.04.16 10:49:19
@Piraeus: Nem az a baj, hogy egyénenként nagyjából mindenki tudja, hogy ki hova voksol?
Az a baj, hogy egy párt alelnöke (épp, most a FIDESZ Kósája, de lehetne más is) bevallja, hogy van 100 ezer emberük, akik mindenkiről tudják, hogy ki-merre?
És mindezt azért mondja, mert ezzel akarja elleplezni, hogy az ellenfelekről listája van.
Melyik a nagyobb baj, ha van egy listám az ellenfelekről, ami törvénytelen (de egy esetleges eljárásban kényszerítenek, hogy ezt megsemmisítsem), vagy az, hogy kiépítek egy hálózatot, akiknek az a dolga, hogy megtudják a környezetük beállítottságát.

A lista törölhet, a hálózat megmarad a választások után is.

És ismerve a helyzetet tagadhatatlan, hogy jelenleg a FIDESZ rendelkezik a legkomolyabb "aktivista" hálózattal. Épp az a párt, amelyik hatalmas erővel készül kormányozni. (hozzáteszem, volt idő, amikor a szadesz-maszop bírt ilyen erővel és az sem tetszett, csak akkor még nem végezték ilyen "profizmussal" a listázást. Sem eszköz, sem akarat nem volt még azidőben)
Siker László 2010.04.16 14:43:09
@Piraeus: Tök jól látod a lényeget!

Magyarország többszázéves idegen elnyomása következtében nagyon erős az emberekben a besúgástól való félelem. Itt soha nem tudhattad, hogy a szomszéd veled van, vagy a hatalommal, mert az idegen elnyomóknak mindig volt hálózatuk.

Egyéni véleményem szerint egyáltalán nem olyan tiszták a pártok, hogy ne élnének egy az ellenfelekről tartott listával. A privatizáció ellenére azért még mindig vannak zsíros állami állások, egyetemi, iskolai pozíciók, államhatlami pozíciók, amelyek kiosztása a pártnak nyújtott teljesítmény elismerésére "valók". Ez is régi beidegződés, jutalmazni kell a jó kádereket.

Szóval én súlyos veszélynek tartom a FIDESZ hálózatát (a többiekét azért nem, mert nincsenek pozícióban).
Amikor a FIDESZ-nek 1994-ben nem sikerült nyernie, világossá vált, hogy az SZDSZ-el osztozva nem marad tömegbázisa a liberális oldalon, továbbá a magyar tőkésréteg kicsi ahhoz, hogy négy pártot eltartson (akkor MDF, MSZP, FIDESZ és SZDSZ).A FIDESZ-nek ezért új támogatók és új…..
Igen, "Kedves barátaim" (hogy klasszikust idézzek)!  A bejegyzésben található két videó egyrészt borzasztó tanulságos, másrészt érdemes figyelni olyan részleteire, amelyek első pillantásra esetleg elkerülik az óvatlan néző figyelmét. Tételezzük fel, hogy a…..
Csak tessék, csak tessék! Csak folyvást, csak folyvást!Megnyílt a BOLHACIRKUSZ! A magyar politikai bolhacirkusz folytatódik. Elkezdődött valamikor réges-régen és még mindig nincs vége. Addig lesz magyarországon bolhacirkusz a politika, amíg a "rendszerváltó" pártok el…..