Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kulipintyo2

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
kulipintyo2 2010.05.19 13:15:36
Pár perc múlva kezdődik a parlament alakuló ülése. A fontosabb eseményekről és beszédekről folyamatosan frissítve beszámolok az alábbiakban, illetve érdeklődéssel várom az érdemi hozzászólásokat is. (Fotó: Index) Sólyom László megnyitójából nem hiányzott a viszonylag…..
kulipintyo2 2010.05.14 18:47:10
kulipintyo2 2010.05.14 19:06:47
Vajon hogyan fognak bűnhődni ezek a pöfeteg médiarohadékok? Miért gondolja bárki, hogy a nyereségvágyból szándékosan elkövetett szemétségért elég az egyszerű bocsánatkérés?! Pista bácsi 91 esztendős dudás, egy személyben megtestesíti a magyar kulturális hagyatékot. Több…..
kulipintyo2 2010.05.13 13:36:34
www.origo.hu/teve/20100503-elsore-alazott-a-megasztar.html

alázott és megalázott

kíváncsi vagyok csökken-e a nézettség ezek után? ha nem akkor fölösleges itt jártatni a pofánkat

mivel magyarázzák meg maguknak a zsűritagok, hogy amit tesznek az etikus?
  Nem a legvidámabb napjait éli április 11-e óta a Jobbik. A túlpörgetett várakozásoknak köszönhetően az első forduló eredményeit inkább csalódással fogadták a párt politikusai és választói, semmint önfeledt örömmel, s a második fordulóban sem volt sok minden,…..
kulipintyo2 2010.04.30 11:39:28
@yarisugi: "Ha a Maszop rakott volna rendet és az autó gyujtogató pesti csürhe mellett szájon vágta volna a szamurájkardos fuxos vidéki bűnözőket is akkor ma nem lenne Fidesz kétharmad se, a Jobbik pedig csak turistaként nézhetné meg belülről a Parlamentet."

ennyi!

zsidózással csak annyit lehet max összeszedni mint a miép annak idején

ha gyurcsányék (idején a rendőrség) ugyanolyan "határozottan" léptek volna fel minden esetben mint a tüntetők esetében, borsodban biztos,h megtartják az előnyüket. máskérdés, h a tvszékház utáni tüntestések szétverését nem tartom jogosnak

ha 2 roma család egymásnak esik kaszával, kapával akkor kimennek (utána) ,nyugtatgatják őket 1-2 embert bevisznek a többieket meg hazaküldik. mi a kurva isten folyik itt?

az igen tisztelt( de tényleg) zsidó nemzettársainknak meg fel kellene fogni, h amíg - attól tartva, h a cigányokat a rendpártiak a dunába akarják lövetni utána meg ők jönnek - azt szajkózzák, h a fekete fehér, bizony őket is (a kézenfekvő hazugág miatt) ellenségnek fogják tekinteni vidéken
nemtom Wahorn zsidó-e de biztos h inkább liberális volt. leköltözött vidékre, itt az eredmény:
www.hirszerzo.hu/cikk.wahorn_en_is_cigany_vagyok_csak_nem_jarok_lopni.87254.html
kulipintyo2 2010.04.30 13:26:36
@Αρχων:

akik magyar geciznek, köcsög magyaroznak, öld meg a magyaroznak, azok szerinted magyarnak érzik magukat?

azok az erdélyi romák akik kiáltak anno a magyarok mellett azok magyarok, az olaszliszkai söpredék meg... nos télleg, minek nevezzük őket? mer ügye normális roma ember megsértődik ha egy kalap alá vesszük őket. esetleg ha már kitalálták ezt a romázást (20 éve még senki nem hallotta, azt akarták elérni mint az amcsik a black-el aztán az afroval, és lám azt is érték el: most már a roma is lassan szitokszónak számít) nos azt javaslom a romák közül azokat akik közmondásosan cigány módra élnek(amihez hozzátartozik az, h gádzsókat másodrendű emberekként kezeljék) nevezzük cigányoknak. ez persze hamvában holt mivel a roma főnevet a cigány szinonímájaként vezették be a köztudatba az idióták, gratula

zsidók közül csak 2 embert ismerek személyesen, az egyik bölcsészhalgató, a másik bolti eladó. az egyik egy hisztérika a másik kifejezetten kellemes személyiség,
inkább a nagyanyámtól hallottakat idézném:(horthy korszak)
a swarcz (vagy kifene) kőgazdag volt még a törött patkót is felvette az útról, de pl kamat nélkül(érdekes) odaadta a vetőmagot ha nem volt idejében pénz rá, segített mindenkinek aki hozzáfordult.
a másik család kiskereskedő volt,ha nagyanyám a szegény parasztember bement hozzájuk valamiért olyan kiszolgálásban lehetett része mint egy grófnak. azóta sem szolgálták ki nagyanyámat úgy sehol
de olyan is volt aki azt mondta,h berentétől putnokig magyar koponyákkal fogja kirakni a töltést - gondolom ő nem gondolta magát magyarnak - mindenesetre ez volt a kissebbség. legalábbis nagyanyám szerint.
Tegnap már megírtuk, hogy a South Park 200., jubileumi epizódjában mutogatott maciruhás Mohamed próféta kiverte a kollektív muszlim biztosítékot, mert őt aztán ábrázolni nem lehet, sehogyse. Kissé érthetetlen a dolog, hiszen nem Mohamedet mutogatták az egyébként meglehetősen…..
kulipintyo2 2010.04.23 13:49:36
Miután már a létező összes vallásból és vallási vezetőből gúnyt üztek a South Park készítői, az április 14-ei, 200. részben előbb macijelmezbe öltöztették Mohamed prófétát. Matt Stone és Trey Parker nyilván számolt azzal a lehetőséggel, ami szerdán bekövetkezett: egy…..
kulipintyo2 2010.04.22 14:37:11
@ayad: Moszkvában véletlenül éppen muszlim terroristák robbantottak
kulipintyo2 2010.04.22 14:32:33
@tusuanzen: És a nagy büdös liberalizmus hova lett emberek?Az a muzulmánoknak nem jár?

te idiota faszkalap, hogyne járna nekik? legyenek liberálisok nyugodtan

te gyökér
Az ország keleti felében csaknem kétszer annyian szavaztak a Jobbikra, mint a Dunántúlon. Ez a hét megye lehet a kulcsa a Jobbik-rejtélynek. Ahogy várható volt, a Jobbik 16%-a sokkal nagyobb figyelmet kapott a nemzetközi sajtóban, mint a Fidesz 52%-os győzelme. Külföldi…..
kulipintyo2 2010.04.14 22:50:25
@egy maréknyi dollár:
azok a romák akik "úgy élnek mint a cigányok" nem járnak szavazni csak ha viszik őket és belőlük van több sajnos. a többiek a kissebbség kissebbsége
de még ha elmennének szavazni az is csak azt jelentené, hogy ezeken a helyeken a jobbik még így is erősebb

egyébként tényleg sok tisztességes vagy legalábbis beilleszkedett roma van, szerintem több mint gondolnánk, de teljesen mindegy hogy a romáknak csak a fele él cigánymóra vagy a negyede mert ha a 40ezres avason 4ezer közül 1ezer olyan az már pont elég ahhoz hogy az egészet tönkre vágják (csak a hasamra üttöttem ami a számokat illeti)

ráadásul a beilleszkedett romákkal nem lehet erről beszélni!
elmehetnek ők is a picsába!
amíg ők nem ítélik el nyíltan a tesvíreiket ne is számítsanak rá hogy a "rasszizmus" visszaszorul