Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koncerttahó

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Schobert Norbi papíron egy szerethető, sőt, tiszteletreméltó figura: sikeres vállalkozó, aki a semmiből épített fel egy saját márkát, saját franchise-t. Arra tette fel az életét, hogy az emberek egészségéért küzdjön, minden terméke erre irányul, edzéseket vezényel le,…..
A Tumblr nevű, különös és tanulságos echo chamber-ben a szokásos napi (hol jogos, hol fárasztóan önismétlő) Magyarország-ostorozásban rendszeresen előjön az a téma, hogy a magyarok mennyire nem beszélnek idegen nyelveket. Most is újra ezen megy a vita, ezúttal a Ténytár által…..
Múlt héten rendezték meg 65. alkalommal az amerikai televíziózás legfontosabb eseményét az Emmy-gálát. A tévésorozatok piacának évek óta tartó felívelése töretlen, mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy a jelöltek és a díjazottak között olyan rendezők és színészek…..
„Megrázó tényeket” készül feltárni az 1945-ben Japánra ledobott atombombákkal kapcsolatban Oliver Stone, aki a jövő hónapban először keresi fel Hirosimát, Nagaszakit és Okinavát – írta a Japan Daily Press. A hollywoodi rendező jelenleg a The Untold History of the United…..
Magyar zenekarok közül talán az Omega volt a legközelebb az áhított világhírhez, ami végül sohasem jött össze nekik. Pedig többször is ott álltak a siker kapujában, de végül csak nem tudtak belépni rajta. Hiába turnézták körbe a világot és lettek népszerűek…..
Smoking Barrels A szinkronról 2013.05.27 00:01:00
Shall we begin? Gondolom nem én voltam az egyetlen nőnemű egyén e kies földtekén, aki többször is csak azért nézte meg a Star Trek trailerét, hogy meghallgassa Benedict Cumberbatch józan észt mocsárba alázó hangján (igen, nekem is bele szokott telni néhány másodpercbe, amíg…..
Egykoron az emberi teljesítőképesség csúcsát jelentette, ha valaki megmászta az Everest csúcsát. Ma már mindez a múlté: csak tavaly több mint félezer ember mondhatta el magáról, hogy feljutott a világ tetejére, a csúcs népszerűségére pedig hatalmas iparág…..
Mert a moziból kijövet húsz percig csak hisztérikus röhögésre tellett tőlem, valamint arra az egy szál mondatra, hogy mi ez a szar? De most komolyan. Esküszöm, számtalan alkalommal néztem már el kisebb-nagyobb logikai bakikat úgy egyáltalán filmben, könyvben, sorozatban, szóval…..
Fotó: estately.com Egy amerikai ingatlanos oldal, az Estatly blogja összeszedett 17 olyan szomszédtípust, akit jobb elkerülni a lakásvásárláskor. A listát erősen befolyásolta, hogy mihez volt épp vicces képük, mi a beszédtéma az USA-ban manapság, meg hogy egyáltalán miből lehet…..
Folytassuk a sort, ugyanis két napja öt idén várható horrort már átnéztük, ez alkalommal pedig szintén 5 produkció kerül górcső alá. Nem is húznám a dolgokat, inkább kattintsatok a továbbra. 6. MamaA Guillermo del Toro nevével fémjelzett Mama azt hiszem sokak várási…..
koncerttahó 2013.01.03 15:16:31
Az ünnepek mindig jó okot adnak arra, hogy egyes zenekarok és előadók totál idiótát csináljanak magukból. Vass Veronika és MC DC azonban egészen új dimenziót nyitott ebben a műfajban a fantasztikus című Bejgli songgal, amihez voltak olyan jó fejek, hogy még egy videót is…..
koncerttahó 2012.12.24 02:16:18
Vastagbőr Öt éves a blog 2012.09.21 13:01:00
Hát igen, megy az idő, nagyon megy ...Ez már az ötödik születésnap ... 1826 nap, 3063 poszt, 29,5 millió oldalletöltés, 5 millió egyedi látogató, rengeteg kommentelő és milliónyi komment.Öt év ... fene sem gondolta 2007. szeptemberében, amikor létrehoztam, hogy ez lesz belőle,…..
koncerttahó 2012.09.25 01:35:02
Meccs előtt ez járt a fejünkben (a közvetítés a képek után indul) Drága orosz barátaink! Évszázadokon keresztül nyomorgattátok a lengyel nemzetet, ha rajtatok múlna, máig lenne közös orosz-német határ, a katyni mészárlást és a különös szmolenszki tragédiát soha nem…..
Azt hiszem nem kell túlságosan hosszan ecsetelni, miért ellenkezik sikoltozva az emberi logikával a repülőgépre szabad ég alatt történő várakozás. Naiv ügyfél és utastársai 30 percig áztak, mielőtt elindultak Stockholmba. Hello Homar, Láttam a három héttel ezelőtti…..
koncerttahó 2012.05.10 16:18:14
A mai napig a top-listát posztjaim a legnépszerűbbek, íme még egy. Az elmúlt 100 évnyi filmművészet már rengeteg olyan legendás színészt termelt, akik nem egy filmben bizonyították, hogy megállják a helyüket a horror világában. Lássuk ezek közül a legjobbakat, félig-meddig…..
- prokee - Nekem ez a TV Macim 2012.04.08 11:10:00
Olvasom, hogy már megint lecserélik: Húsvéthétfőtől új macifigurák fogadják az esti mesék előtt a gyerekeket. Maci tévé címmel nemrég kibővült mesesáv indult az m2 csatornán, az ehhez készült új főcím a TV Macik fél évszázados hagyományába illeszkedik. Legutóbb a…..
"Magyarország és a nemzet egysége érdekében köztársasági elnöki megbízatásomról lemondok." Schmitt Pál Ez olvasható szerda délután óta a Köztársasági Elnöki Hivatal hivatalos honlapján. Továbblépni nem lehet, ez maga a teljes keh.hu. Szerintem nincs ez rendben…..
Shakespeare jobban csinálta A tömeget, a média fogyasztó polgárt befolyásolni akaró szándéknak számos elemét fedezhettük fel a Schmitt elnök lemondása-lemondatása körüli végjátékban. A korábbi hosszú esztendőkben kitűnő eredménnyel működött fideszes média-mérnökök azonban most elszámolták magukat,…..
koncerttahó 2012.04.03 10:29:07
Kate Moss júniusi esküvőjéről készült képeket nézegetve az egész divatvilág zsongott attól, hogy milyen gyönyörű lány Kate Moss féltestvére, Lottie. Azonnal elkezdték a cikkezést arról, hogy mennyire érdemes lenne neki Kate nyomdokaiba lépni és modellként dolgozni, így…..
  A világ legszexibbnek tartott nője ma megboldogult. Halleluja! Arra utalunk, hogy férjhez ment. Amerika ugyanis az őrület határán van illetve volt a mesebeli esküvő miatt hetek óta. A kimondhatatlan vezetéknevű Kim ugyanis a legnagyobb sztár odaát. Ő az, akivel tényleg…..
koncerttahó 2011.08.22 02:44:16
Még januárban Ékes Ilona fideszes képviselőnő levelet írt a fideszes Pintér Sándor belügyminiszternek, többek között jelezve, az új szabálysértési törvény és a BTK között felfedezhető egy kis jogi anomália: "a büntetőtörvénykönyv a 18 év alatti prostituáltat…..
koncerttahó 2011.08.16 14:56:51