Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabe Walker

0 bejegyzést írt és 155 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Generációm, a 40-55 éves korosztály ez. Mire mi oda jutottunk, nagyapáink Capitalyjából csak mutatóban volt meg egy-két példány, a mi meghatározó táblajátékunk a Gazdálkodj Okosan. És úgy néz ki, a játék mondanivalója a mai napig hat. Ennek a generációnak jó néhány tagja…..
Gabe Walker 2014.07.26 17:47:24
@jotunder: Igen szép szellemi maszturbáció sikerült itt szombat délután, külön konyhabútort ér, hogy egy filléres gondolatfolyam kapcsán.

Volt már ennél jobb is a vincent, volt rosszabb is, nem értem a patáliát. Az viszont, hogy a wikipédiából idéztél, felháborító, úri társaságban olyat bizony nem illik, mert a végén az orrodra koppintanak (ráadásul egy forrás nem forrás).

parafrázis, metafrázis (gör. 'körülírás'): valamely mű, szöveg átdolgozása ugyanazon nyelven, vagy más nyelvbeli magyarázata, korstílushoz igazítása vagy más stílusúvá átalakítása
     Dánielfy Zsolt harmadosztályú színész/önkormányzati képviselő nyalta fényesre gazdája seggét nagy nyilvánosság előtt a debreceni kampányzárón. Ahogyan szavazott, úgy bántak vele. Felesége megkapta n-edik büféjét az önkormányzattól. Ő maga érdemkeresztet…..
"A Fidesz-KDNP olyan átütő erejű győzelmet aratott, amelynek jelentőségét ma még fel sem lehet mérni.Magyarország ma a legegységesebb nemzet Európában." - mondta tegnap éjjel Orbán a győzelmi beszédében.Az "átütő erejű győzelem" azt jelentette, hogy elveszítették a 2010-es…..
Gabe Walker 2014.04.07 11:00:44
@Virág et.: Elszámoltatás, elvtársam? És ki kéri számon? Na ne vicceskedjünk!
Vastagbőr Durvul a kampány 2014.03.26 09:35:00
Átadni, átadni, átadni.Szalagot átvágni. Szalagot átvágni. Szalagot átvágni.Jobban teljesít, jobban teljesít, jobban teljesít.Orbán Viktor megnyomja az utolsó 12 napot, ma reggel a 3200. (!) nyerges vontató van soron. ..
Ezzel a 3,5 perces kampányfilmmel jelentkezett a kormányváltós-összefogásos balliberális Szupergroup. Ezek szerint még mindig nem tanulták meg hogyan kell kampányolni, pedig ha jól tudom, több helyen is tanítják...A klip túl hosszú, a főszereplők rettenetes minikával próbálják…..
Gabe Walker 2014.03.18 11:31:55
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Hé, szardarab! Az engedélyem nélkül ne idézz már tőlem!
Ma jelent meg Zuschlag János "Pártházból börtönbe" című könyve, amit Szalai Vivien írt, aki a dubajozásról szóló vagy a Stohl-könyv után megint egy kellően mocskos ügyhöz adta a nevét. A könyvet a Nap Gazdaság Kiadó kft. adja ki, akinek annyira vág a profiljába a politikai…..
Gabe Walker 2014.03.10 12:05:08
@szavazo26: Teljesen mindegy, hogy mit mondasz ennek a szardarabnak. Ha holnaptól Viktor azt ugatná, hogy ő mindig is kommunisa volt és rohadjon el a polgári, konzervatív MSZP, akkor 10 mp alatt már azt látnád tőle, hogy Buta Belpesti Jobberkonzerv Polgárpöcsűek lett a neve és vígan fikázza a konvervatívokat.
Csupán néhány napja jelent meg a Magyar Közlönyben Orbán Viktor sk. aláírásával a kormányrendelet, melynek értelmében a választási plakátok is reklámnak minősülnek, vagyis ez a szabályozás vonatkozik rájuk: "Jogellenes azon reklám célú berendezés a kihelyezés…..
Gabe Walker 2014.02.01 13:25:43
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Remélem, téged is megtalálnak!
Vastagbőr Háromszáz felett 2013.03.13 11:01:00
Kommentár nélkül:"Az ország egyre mélyebb válságban van, 8,5 százalékos a munkanélküliség, 300 forint felé közelít az euró árfolyama. Egy ilyen helyzetben a kormánynak ezekről a súlyos gondokról nem volt semmi mondanivalója, ez bizonyítja azt, hogy alkalmatlanok, és…..
Gabe Walker 2014.01.30 12:18:47
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe:

"tehat ez a sok karogas akkor hangzana helyesen ha 350 lenne az euro... "

Hahahahahahhahaahhahahaa... Ezt írd ki egy táblára és menj el egy devizakárosultak-gyűlésre!
Pakssal kapcsolatban sok minden előkerült már, de szeretném pár szóban összefoglalni a lényeget. 3.000- 4.000 milliárd forintba kerül, ennek 80 %-a, vagyis 2.400 - 3.200 milliárd orosz hitel lesz.Az orosz hitel törlesztését 2023-ban kell elkezdeni, futamideje 30 év.2023-ban a most…..
Gabe Walker 2014.01.20 10:42:48
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Nézzél már utána te bugris, hogy miről szólt az a szavazás pontosan!
A kormány az előző év utolsó napján döntött, hogy emlékművet állít Magyarország 1944. március 19-i német megszállásának, amelyet nemzetbiztonsági szempontból kiemeltté nyilvánított, vagyis többek között nem kell építészeti-műszaki tervtanácsi vélemény,…..
Gabe Walker 2014.01.20 09:17:41
@zero: A kormány csak a B-tervet készíti elő, ha mégsem nyernének, akkor legyen kikkel békésen tüntetni és Túró Rudit vásárolni, amire a nemnácik abszolút alkalmasak.

Igen hiányolom egyébként az emlékműről a szvasztikát is, mint a háború Magyaroszágon elesett indiai származású áldozatainak adózó emléket, mely azonban a birodalmi sas csapásai alatt enyhén megbillenhetne.
Gabe Walker 2014.01.15 11:13:40
@Ubul DrUbulszky: na hiszen, ráadásul megújuló energia...
Elég erősen indul a hét: a Cink megtudta, hogy Magyar Krónika néven kormányújság indul, amibe maga Orbán Viktor is fog publikálni. Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott és Bencsik Gábor főszerkesztő írt felkérő levelet legalább 100 kormányhű szerzőnek (NÉVSOR ITT). Az…..
Valami rossz viccnek gondoltam, mikor olvastam a HVG-n a Református Szeretetszolgálat közleményét, miszerint „Felejthetetlen estét” szerveznek hátrányos helyzetű gyerekeknek Balog Zoltánnal és „más közéleti személyiségekkel”, sajtónyilvánosan egy budapesti…..
2005-ben kezdődött a forgalom megváltoztatása a Baross téren, a Keleti-pályudvar előtt. Akkor azt ígérték, hogy 2006-re kész lesz a tér. (32 nap múlva 2014-et fogunk írni, de a tér még mindig le van zárva.)2005. nyarán az MSZP-SZDSZ városvezetés bejelentette, hogy 2006-ben…..
Gabe Walker 2013.11.15 17:20:09
www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/339410_kozszolgalat

Már a Galamuson is kérdezősködnek. Roppant kínos ez így a kampány kezdetén.
Gabe Walker 2013.11.15 17:50:14
@vakapad: azért vegyük észre, hogy a hírműsorok a kereskedelmi médiában arról adnak hírt, amiről:

1. megkapják, így tudósíthatnak róla, mert pl. nem bízunk az MTI tudósításaiban
2. van hírértéke

2010 előtt ÉVEKIG folyt a csapból is a Szargyártó és Társai kommunikációs ügynökség _napi_ szinten előadott kisoperettje, amiben a következők hangzottak el: "a kormány ellopta, a kormány hazudik, a kormány tönkretesz, a kormány korrupt". Akkor sem volt sehol az MSZP, hogy cáfolja ezeket, beperejle napi szinten a megmondóembereket és helyreigazítást követeljen. Gondolom, akkor is el voltak nyomva, mint manapság (c) by Szanyi kapitány.

Naponta olvasom a hirkereso.hu-n a híreket, a 444-et, az origo-t, hallgatok Info rádiót, Klub rádiót, megnézem az ATV-s vagy RTL-es híreket. Ha ezek közül _egy_ sem véli úgy, hogy említésre méltó hír érkezhetne az MSZP háza tájáról, akkor sajnálom, NEM a hírműsorkokkal és orgánumokkal van a probléma. Török Zsolt persze megmaradt a fejemben a nevetséges "hazugság-folyamatábrájával", ami már a szánalmason is túlment. Ennyire futja?

Lehet, hogy megérett az MSZP a pusztulásra, ha úgy gondolja, hogy elég az, ha hátratett kézzel ül és néha beböfögi, hogy "ha utálod Orbánt, akkor szavazz ránk". Lópici a fosójukba, ha ennyit érek a szemükben.
Úgy hiányzott ez a baloldali performansz a jobboldalnak mint a falat kenyér. Sajtótájékoztató sajtótájékoztató hátán, boldog-boldogtalan nyilatkozik, elhatárolódik, szörnyülködik, meresztik a szemeiket a döbbenettől, kibaszott színjáték az egész, miközben belefojtanák…..
Vastagbőr Bizonyságlevél 2013.07.08 14:42:00
Hende Csaba honvédelmi miniszter ezt írja a Facebbookon:"Szombathely 16,3 milliárd forintos adósságának 65 százalékát vállalja át az állam az önkormányzati adósságrendezési program keretében. Ez azt jelenti, hogy Szombathely városa összességében több mint 13 milliárd…..
Gabe Walker 2013.07.10 08:39:06
@tdk.112: A Vastagbőr ahol tudta, savazta a szocikat anno, most meg azzal vádolod, hogy a szekerüket tolja? Ejsze, pont rajtuk számon kérni ezt elég hitvány gondolkodásra vall. A Nemzeti Ügyek Kormánya önmagában nézve tolvaj és dilettáns, nem kell hasonlítani semmihez.
Elkészült a Fideszes válasz az Európai Uniónak, amitől feltehetőleg Brüsszeltől Strasbourgig összefossák a bokájukat. Komolyan nem értem, miért kell magunkat jobban égetni, mindenki tudja, hogy Orbán a hazai közönségnek beszélt az Európa Parlamentben, nem véletlenül adta…..
Avagy minden idők egyik leghülyébb nevű módosítója, aminek a háttere sem piskóta. 2013. április 22.: Banai Péter Benő, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára az mfor.hu kérdésére elmondta, "a pénzügyi tranzakciós illeték alapja jelentős szezonalitást mutat…..
Gabe Walker 2013.06.27 12:14:07
@Enrico72: Te nagyon-nagyon buta ember vagy.
Subba Szemét bobos 2013.06.06 11:45:00
Egyből a mezőkövesdi tornádós videó arany mondata ugrott be erről a fasziról: "E geci, hogy jön!" ..
hacsaknem Talán van remény 2013.03.16 15:57:19
Lassan és tagoltan mondom, hogy értsd, Viktor! Alulmaradtál. Mindenben. Pintérrel, katasztrófavédelemmel (szerencsétlen megfogalmazás: elhárítás helyett mi védjük a katasztrófát) gusztustalan tehetetlenséggel és arrogáns cinizmussal együtt. De szerencsére tegnap óta tudjuk, hogy…..
Gabe Walker 2013.03.18 09:34:13
@Donoter: Ejsze, azt mondd már meg akkor, hogy vajon milyen ballib kritikát kellett volna írnia az elmúlt két nap lebőgése kapcsán a poszt írójának? Vagy a kritika csak akkor kritika, ha minden irányba oszt? Ez a kritikán aluli teljesítmény a hivatalos szervek részéről és az azt követő röhejes magyarázkodás és önfényezés ÖNMAGÁBAN felháborító és baszok arra, hogy mit csinált vagy nem csinált Gyurcsány, Mesterházy vagy bármelyik karaktergyilkolt baloldali valamikor. Engem nem melegített az autópályán a tudat, hogy mennyire elkúrták ám azok 2006-ban.
"Hetven éve, 1943. január 12-én kezdődött a doni katasztrófa. Idegen földön, idegen érdekekért négyszer annyi ember veszett el, mint a mohácsi csatában." (Heti Válasz)   Tilinkós, horthymikiszobros  jó reggelt kívánunk!  Milyen érdekekért a kicsoda-micsoda?…..
Gabe Walker 2013.01.12 23:10:56
@ikaljan: "Most komolyan... a szerőznek mi baja van az "idegen érdek" kifejezéssel?" mit nem lehet ezen érteni? Legyőzni mentünk a szovjeteket a náci Németország oldalán, saját érdekből.
Gabe Walker 2013.01.13 13:38:46
@conmorientes: Muci, iróniáról hallottál már? "Most komolyan?"
Kocsmablog Oláh Annamari 2013.01.10 13:45:00
Adunk a kocsmáknak egy pofont! 10 állandó kérdés, 10 válasz. Ismert arcok nyilatkoznak. Név: Oláh Annamária Születésnap: 1987. március 6. Foglalkozás: énekesnő, zeneszerző Mottó: nincsmottóm > Szegeden született és nőtt fel. Első dalát - ami egy katona dal -…..