Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Léhi

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor vágjunk is bele, kezdetnek egy kis játék és csapat információ. Rengeteg minden változott a játék keretein belül, mind formailag, mind technikailag. Különösebben nem emelnék ki semmit, aki majd játszik rájön ezekre az újításokra. Az biztos, hogy sokkal több interaktív…..
Nagy keresgélés után aláírtam szerződésemet a Spanyol 3. osztályban szereplő Alavés gárdájához!  Szép kis múlttal rendelkeznek! A csapat gazdag, jó játékos keret! Cél: Egy BL-t megnyerő csapat összerakása! Nézzük az első év felkészülését és Igazolási időszakát!…..
Fleetwood Town – BemutatkozásElőszó:Itt az új FM, ideje kezdeni egy új karriert. Szokásomhoz híven a számomrakihívást jelentő alsóbb osztályokból választottam csapatot. Nem volt könnyűdolgom, mert először egy fél-profi csapatot néztem ki magamnak még a demoban,de 1-2 hét…..
Léhi 2010.11.08 16:42:47
Kedves Olvasók, Az új FM megjelenésével, új csapatok lesznek a blogon hamarosan : Léhi : Fleetwood TownBerrick : Ismét BajaA jövő héten kezdünk az első cikkekkel... addig is mindenkinek jó ismerkedést az új játékkal. ..
Léhi 2010.11.05 14:57:47
A tegnapi BL meccs után két olyan játékos aki nagy dolgokra lehet képes az FM2011 - ben.katt a nagyobb képért.  katt a nagyobb képért. ..
Rövid értesítés a Bundesliga II felénél: A csapat összeszedte magát és remek teljesítménnyel a tabella második helyén tanyázunk. katt a nagyobb képért.   A meccseket tekintve , fontos győzelmeket és döntetlent harcoltunk ki idegenben, csak a Hannover 96 utáni 3…..
Csak a csatársor maradt hátra : Pedriell, Schlosser és Müller is távozott a csapattól. Egyikük sem hozta meg az általam remélt eredményt az előző idényben. Helyükre, Batizi - Pócsi és a következő játékosok érkeztek: katt a nagyobb képért.  katt a nagyobb képért.…..
Léhi 2010.10.07 17:53:13
Akkor pár szó a középpályáról : Lukasz Piatek nem akart szerződést hosszabbítani, így őt eladtuk. Távozásával nem maradt számomra megfelelő védekező középpályás. Természetesen a csapatban van nagy tehetségnek számító játékos, de úgy éreztem Kreis és Fieszer nem…..
Új idény, új elvárások és persze jelentős változások álltak be a csapatnál. A tavalyi nyereséges év után, idén majd 2,2 millió font jutott átigazolásokra és a fizetési keret is jelentős erősítést kapott. Mindezekért cserébe a vezetőség, egy jó középmezőnybeli…..
Az első, de nem az utolsó Bundesliga II. szezon végére értünk. Egyrészt örülök mivel a középmezőnyben sikerült megcsípni a 9. helyet, másrészt kicsit elégedetlen vagyok, mivel  a csapatépítés nem sikerült, úgy ahogy szerettem volna. Sok játékosomnak nem ment a…..
Az ismeretlen terep - 3. rész(Év vége)   Itt a szezonvége, nagyon szép idényt zártunk, teljesen elégedett vagyok a csapattal! Tartottuk a jó formánkat, előrébb is léptünk pár helyet (erről majd a ráadás cikkben), végül a 13. helyen zártunk, ami nagyon előkelő, ahhoz…..
Léhi 2010.09.27 17:00:11
Csak pár sor a Barátságos meccsekről, igazán nagy meccset nem játszottunk mivel a csapat átalakulóban van, inkább csak szinten tartásnak voltak ezek a meccsek az erőnléti edzések mellett.  katt a nagyobb képért. A csapat két használható csatára :  katt a nagyobb…..
 Az idény kezdetét néhány barátságos meccs vezette be. Igazából sok meccsre nem volt időnk, mert kezdődött a Magyar Szuper Kupa és a BL selejtező is. Jobbára kisebb csapatot ellen játszottunk, egyedül a Reading elleni rendszeres edzőmeccs volt kihívás a…..
Léhi 2010.08.26 20:46:12
The Saint's Idény kezdete   Az idényt idén is a keret frissítésével kezdtem. Eladtam 3-4 tavalyi húzóembert, akik szerintem idén már nem segítettek volna, szerencsére, igen jó áron eltudtam adni őket. Ami meglepett, hogy a vezetőség alapból elvárja a rájátszás…..
A bajnoki rajt még nem kezdődött el, mégis 4 edzőmeccs után, lejátszottunk pár UEFA meccset és persze megvolt a Magyar Szuper Kupa is. Az edzőmeccsekről csak annyit, hogy a tavalyi vereség után, ismét meghívtuk játszani, a Reading csapatát, a meccs a mi 2-1 es győzelmünkkel…..
A legutóbbi szezon érdekességei-statisztikái Pár a csapattal és játékosokkal kapcsolatos dolgot osztanék meg veletek ráadásként. Kezdjük, mondjuk Az év menedzsere szavazással:     katt a nagyobb képért.   Természetesen a Bolton-nal bajnoki címet…..
Léhi 2010.07.27 18:45:32
The Saint's : Szezon fele. A barátságos meccsek után nekiláttam a bajnokságnak, amit elég szépen kezdtünk, szép eredményeket hoztunk a csapatnak.   katt a nagyobb képért.   Jonjo Shelvey volt egyértelműen a húzóemberünk, 17 évesen hihetetlenül…..
    Sziasztok!   Vége a szezon első felének a spanyol 2.osztályban. A szekér nagyon döcögősen indult, igazából borzasztóan. De a csapatnak sikerült „megemberelnie” magát. Az alsó házból a szezon felére egészen a második helyre tornásztuk fel magunkat. A…..
Léhi 2010.07.12 17:45:58
   Elérkezett a december és a Seria B szezonja az idény felénél tart. Mondhatni szép teljesítménnyel a tabella közepén helyezkedik el a kieső helyre jósolt csapatunk. katt a nagyobb képért.   A csapat viszonylag jól tartja magát, bár a kezdeti lendületből…..
Bye-bye Championship – Az idénynek vége Féltávnál fejeztem be a legutóbbi cikket, hát akkor nézzük mi történt a második félévben. Nem akarok túl sokat írni, mert ide már van képem. Tömören tartottuk a magunkhoz képest jó formánkat és a lépést a Bolton-nal és a…..
Léhi 2010.07.07 18:08:02
  Kedves Olvasók ! Új ember , új bajnokság. Gery is csatlakozott a csapathoz. Jelenleg Ő lett az utolsó szerzőtárs, amennyiben mégis csatlakozna valaki úgy a legfrissebb posztokban kommntben jelezze.   De most lássuk Gery posztját:  Sziasztok, Gery vagyok . A…..
  Bye-bye Championship – Az idény első fele Ez egy rövidebb cikk lesz sajnos, mert a féltávos tabelláról nem tudtam képet csinálni. Ellenben többet fogok írni!:) Kezdjük az elején, a csapat első két meccsén döntetlen játszottam a QPR és a Cardiff ellen,…..
Léhi 2010.07.06 16:53:26
  Bye-Bye Championship – Az új szezon Újabb szezon kezdődött el és a vezetőségnél nem akartam túl magasra tenni a lécet, így csak a helyezésünk megszilárdítását tűztem ki célul. Gondoltam, egy újabb 10. hely környéke tökéletes lesz, háát meglepődés…..
Léhi 2010.07.03 09:12:22
  Előszezon, bevezető: Az előszezon igazolásokkal indult, ahol úgy érzem, sikerült megerősíteni a keretet ahhoz hogy meglegyen a feljutás. A fő célom egy erős kapus és egy megbízható szélső igazolása volt, mindkettő szerintem minőségileg kiemelkedhet a csapatból.  …..
Léhi 2010.07.02 08:02:22
Kedves Olvasók ! Ismételten, új vállalkozó szellemű managert köszönthetünk a köreinkben, a már meglévő kitűnő szerkesztőtársak mellet. Kívánjunk neki sok szerencsét a bajnoki idényekhez. Egy újabb angol csapat csatlakozott hozzánk, úgy látszik ez a bajnokság sokak…..