Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lomposfarkas

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a jelenet annyira szörnyű és félelmetes, hogy csak fekete-fehérben készülhetett el! Az érdekesség: Lee van Cleef későbbi western sztár ezúttal hős tudósként égeti ki az uborkaszörny szemét. Gyengébb idegzetűeknek nem ajánlom:)   ..
Lomposfarkas 2010.12.16 22:58:03
Kövér László ma újfent kinyilatkoztatott. A Fidesz fő ideológusa kilépett a parlamenti elnök szerepéből, és a lengyel szenátus elnökével folytatott megbeszélések utáni nemzetközi sajtótájékoztatón kijelölte a közeljövő főcsapását a hazai médiahatóság és a média…..
A Tv2 Mokka című műsora rengeteg mókás pillanatot tartogat a reggeli tévénézőnek, csak aztán félre ne nyelje az ember a pirítóst a röhögéstől. A tegnap reggeli adásban például Kárász Róbert műsorvezetői kvalitásait tesztelte sikerrel a szerkesztőgárda. Egy láthatóan…..
Lomposfarkas 2010.12.01 09:40:11
Star Wars A legjobb jelmez ever 2010.09.24 10:23:00
Apuka bemászott R2-D2-ba és irányítja: mozog, pittyeg, fütyül és még villogtat is. Zseniális.  ..
Lomposfarkas 2010.09.24 15:24:54
Onlinemarketing blog Recseg-ropog 2010.09.22 14:10:00
Rossz nézni, ahogy a közösségi média kezdi szétverni a hagyományos, eddig megszokott kommunikációs beidegződéseket. Eddig az teljesen normális volt, hogy húztunk egy határidőt: eddig nincs semmi információ, majd innentől kezdve van minden.A kíváncsi emberek maradtak kíváncsiak,…..
A Művelt Alkoholista Sznobvacsora 2010.09.10 06:00:00
Azzal kezdődött, hogy hamarabb hazajöttem a családdal Balatonról egyrészt a vénasszonyok tele miatt, másrészt, mert még életemben nem fizettem pénzt ilyen botrányosan pocsék szállásért. Viszont így maradt költőpénz, vagy legalábbis maradt volna, ha nem döntök úgy, hogy…..
Tegnap megvolt az első forduló (szavazni még ott is lehet a vb-döntő utolsó percéig), itt meg jön menten a második, mert nem akarom, hogy a népharag elemésszen. Olyan sok jó tipp jött az újabb tíz főből álló amazonadagra, hogy ihaj, ki is maradt még így is három-négy hölgy,…..
Lomposfarkas 2010.07.07 18:19:13
w Légy résen! 2010.06.30 06:15:00
Még nem tudhatjuk, mi mindent fognak elkúrni. Csak azt, hogy lesz bőven elkúrás; részben felkészületlenségből és kapkodásból, részben meg azért, mert nagyon is felkészültek a pusztításra. De semmi sem fekete vagy fehér: a voluntarista konzervatív kormányzás jó pár ügyben…..
w Caligula a lovát ugratja 2010.06.25 05:30:00
Az keveseket érdekel, hogy az Alkotmánybíróságba vagy az Állami Számvevőszék élére pártlelkű droidok kerülnek. Hogy mire jók ezek a szervek, eleve nem sokan értik, ezek csak távoli Audi-kulcsok. A köztársasági elnök, az már látványosabb szerep, annak ellenére, hogy arról…..
A Szekszárdi borvidék Petőfi Irodalmi Múzeum-beli 2009-es bemutatkozásáról szólt önálló blogom első borokat tartalmazó posztja, azóta csaknem egy év eltelt. Amikor eljön a születésnapom, majd szólok, hogy felköszönthessenek, szűk két hetet várni kell. A 2010-es…..
Lomposfarkas 2010.05.21 09:39:55
Na, hát ezt akartátok, most megkapjátok. Pesty László Feketedoboz szerint az internetre való, hogy Desewffy Tibor MSZP-közeli szociológus azt merte mondani a székely himnuszra, hogy középszerű műdal. Mindezt a StoryTv-ben, ráadásul úgy, hogy a műsor felháborodott vendége volt…..
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
Jó látni, hogy az összes létező csatornán terjed a kisfilm (80.000 felett a nézők száma, a videó feltöltése utáni második(!) napon), és a lelkes önkéntes terjesztők minden lehetőséget megragadnak arra, hogy a kormányhoz is eljuttassák azt. A kapcsolat.hu-ról ugyan negyed…..
A Képviselő Funky történetének legdrámaibb postja következik, mindenki kapaszkodjon meg a választókerületébe. És lehetőleg üljön is le valami biztonságosra. Csak egy kép: Nem látszik semmi fura? Hát akkor megmutatjuk közelebbről is: Búcsúzóul Nancy Sinatra próbálja egy…..
Lomposfarkas 2010.03.08 09:37:31
Vona Gáborék most méretnek meg először. Kiderül, hogy valódi politikai erő-e a Jobbik, vagy csak szerencsés hullámlovas. (Fotó: jobbik.hu) A múlt héten új időszámítás kezdődött a Jobbik életében. Elkezdték őket komolyan venni. Ott kezdték el a pártot támadni, ahol…..
Lomposfarkas 2010.03.02 12:37:50
Se jó demokrácia, se erős gazdaság. Ha nem erősítjük meg a rendszer legitimációját, Budaházy Györgyből hamarosan tényleg mártír lesz. Tegnap este az RTL Klub Akták című műsora bemutatta azokat a hangfelvételeket, amelyek alapján a Magyarok Nyilai nevű szervezet tagjait…..
A Nike nálam nem tud hibázni, egyszerűen nincs rossz húzásuk (na jó, a Wieden ideiglenes elhagyását leszámítva), szinte nincs olyan filmjük, amit nem szeretnék meg első látásra. Az új kampánnyal sincs ez másként, a Human Chain névre keresztelt film is azonnal belopta magát a…..
Lomposfarkas 2010.02.15 15:00:56
Mi lehet annak a szülőnek a fejében, aki öngyilkos merénylőnek öltözteti a gyerekét - vagy megengedi ezt a jelmezt a kölöknek - farsangkor? Ez annyira beteg, hogy valahogy nem tudok félig sem mosolyogni rajta, pedig nyilván - legalábbis nagyon remélem - valamiféle morbid…..
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
de Sade márki Martinique 2010.01.21 19:59:00
Martinique is csak olyan, mint a többi. Süt a nap, kék a víz, giccses a naplemente, egy barna bőrű pincérlány rummal locsolgatja a torkom, gyanítom, némi baksisért a farkamra is jutna belőle. Ennek ellenére egyedül aludtam. Ma búvárkodtam és a szivárványszínű halak között…..
A Zugügyvédnek az alábbi ügyet  egy híres-hírhedt blogger bejegyzéséből küldték át, mindenképpen jogi csemege, és ezért ne politikai szemszögből vizsgáljuk. Érdekes a felperes gondolkodásmódja, gondoljuk végig, az analógia alapján milyen jogi konzekvenciája lenne annak,…..
Lomposfarkas 2009.09.21 17:28:57
Bevallom, átlépett fölöttem a világ egy része. Még akár tavaly ilyenkor is bátran belevágtam egy online kampány tervezésébe, de mára a legtöbb kontaktom "felnőtt": máshol dolgozik, főnök lett, már nem ad ajánlatot. Ez persze az alap feladatom, a tanácsadás…..
Több mint 30 rákos beteg 411 lakosból. Halott háziállatok. Az önkormányzat tagad.*A bánkútiak azt gyanítják, hogy mutyi van a dolog mögött. Az önkormányzat ugyanis azt állítja, hogy a vízhálózat fel lett újítva, a csövek ki lettek cserélve. Ezt papírral is igazolni tudják,…..