Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katusbabus2

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bettie Page, köszönjük szépen. Mindig érdekes látni, hogyan gondolkodnak a másik oldalon. És ahogy nézem, nem sokat változott a helyzet a 2000-es évek közepe óta, max. többen lettek. A Modoros szerkesztői sajnos még Bécsen túl nem sok helyütt jártak, ezért öröm, ha végre van…..
katusbabus2 2014.11.02 15:27:03
@CheTamás: vuszterszósz az. :)
Óriási divat (és üzlet) világszerte a plaeo-diéta, ami megoldást kínál a civilizációs betegségekre, elhízásra és rengeteg egyéb problémára, mindössze azt követeli meg a követőitől, hogy táplálkozzanak úgy, mint egy ősember.  De mennyire megalapozottak a…..
katusbabus2 2013.03.02 22:10:33
katusbabus2 2013.03.02 22:32:57
@Balázs.K:
Kedves Balázs!
Én nem ágálok semmi ellen, jobban mondva minden ellen, amit diétának neveznek, mert soha nincs semminek értelme, ami nem egy átfogó rendszeren alapul, és egy életmódot hirdet.Lásd a példám:
Eddig is éltek meg magas kort emberek, és ezután is fognak, de nem egy konkrét diéta miatt, hanem a szerencsés genetika, egészséges, személyre szabott étrend, rendszeres testmozgás, nyugodt élet és mértékletesség miatt, így együttvéve.
Másrészt.Nincs, és nem is volt soha okom semmilyen diétát kipróbálni, mióta az eszemet tudom egészségesen táplálkozom, és soha nem volt egy deka súlyfeleslegem sem.Úgy gondolom addig, amíg ez így marad, nincs is okom megismerkednem vele. :)