Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bigthereal

0 bejegyzést írt és 1702 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai Jace Downey nagyon durván szexfüggő volt, olyannyira, hogy egészen hajmeresztő kockázatokat is vállalt. Mígnem eljött egy pont, amikor nagyon komolyan elgondolkodott az öngyilkosságon...
bigthereal 2018.03.09 13:20:24
„...s ha urak akartok maradni, szűrjetek a magasban olyan bort, a milyen csak az isteneknek, a királyoknak s a magyar embereknek való. S ezeknek is csak ünnepnapon.” (Eötvös Károly) A rendszerváltozás előtt egy dunántúli faluban dolgoztam. Volt a faluban két fivér – a…..
bigthereal 2013.11.21 12:22:38
bigthereal 2013.11.21 12:50:51
@ausländer Sipi:

milyen gyilkos? honnan tudhatta, hogy azt valaki megissza? akkor ne rakjon tüzet a kazánba, mert valaki bemászik és megég?
ne tartson pitbullt, mert valaki bemegy a kertbe, és a kutya széttépi?

mennyire kell a bűnözők érdekeit figyelembe venni?
meddig kell őket védeni?
Kétségtelen, hogy a hétvégi, huzatos kárpát-medencei történések sorában a Székelyek Nagy Menetelése nevű demonstráció kiemelt helyet foglal el. A Kökös és Bereck nevű települések - azaz Gábor Áron születési helye és hősi halálának helyszíne - közötti, körülbelül 55…..
bigthereal 2013.10.27 23:12:38
A katolikus egyház, Róma polgármestere, valamint a Prefektus is egyhangon tiltja nemcsak az egyházi, ünnepélyes keretek között lezajló temetést, hanem azt is, hogy Erich Priebke Rómában legyen egyáltalán elföldelve: "Róma antifasiszta város és mindig is az volt. Nálunk nincs helye…..
bigthereal 2013.10.14 22:35:44
@Balango: meglepődtek, hogy meghalt, mint a városgazda a téli havazáson:P

aszitték, hogy majd szublimál

@Back4Good: ugyan miért lenne a vagyonom egy másik államé? örökös hiányában a magyar állam örököl.

argentína rontotta el, miért nem nyugodhat a felesége mellett? még a halottakon is bosszút kell állni?

mint a komenisták, akik fejjel lefelé temették el áldozataikat.
A Tumblr nevű, különös és tanulságos echo chamber-ben a szokásos napi (hol jogos, hol fárasztóan önismétlő) Magyarország-ostorozásban rendszeresen előjön az a téma, hogy a magyarok mennyire nem beszélnek idegen nyelveket. Most is újra ezen megy a vita, ezúttal a Ténytár által…..
Manapság egyre divatosabbá válik az a téves nézet, hogy a buzik is emberek, és hogy őket is édesanya szülte. Egyre több meleg bújik elő, vonul fel, aztán még nekik áll feljebb, ha a normális emberek nyíltan lerohadtbuzizzák, ratyizzák vagy köcsögözik őket. Lassan már meg sem lehet rugdosni a buzikat…..
Sexy Asian Girls Lulu 2013.10.04 06:00:00
..
bigthereal 2013.10.05 13:14:57
@vbn: mert divatbuzi vagy...
Tavaly augusztusban a Jobbik tüntetést szervezett Devecserbe. A szónokok a romák elleni harcra, a magyarországi cigányság kiirtására buzdítottak. A tüntetés résztvevői ezután megindultak a település romák lakta részei felé, hangosan cigányellenes rigmusokat skandáltak, és végül házakat dobáltak meg…..
Elsősorban a sorozatos rezsicsökkentések hatására mélységi rekordot döntött az infláció. Önmagában ez kedvező hír, bár ahogy az már a gazdaságban lenni szokott, semmi sem fekete-fehér.Majd negyven éve, 1974 júniusában volt utoljára olyan alacsony az infláció Magyarországon,…..
bigthereal 2013.09.14 12:05:48
Úgy tűnik, a miniszterelnök minden téren kiszolgálja azokat, akikre úgy érzi, szüksége van a 2014-es választások megnyeréséhez, vagy a választási vereség utáni balhékhoz. Ez a feltételezés többször felvetődött már a stadionépítésekkel kapcsolatban. Sokan gondolják…..
bigthereal 2013.09.11 00:53:00
Megmondóembernek lenni jó! Pláne akkor, ha liberális az ember, mert így ugye rendre figyelmen kívül lehet hagyni az igazságot. Továbbá a liberális mindenhez ért, mindent mindent lát, és természetesen mindenről van mértékadó véleménye is. Az örökké szivárványszínű…..
bigthereal 2013.09.09 15:02:15
@kukatr: "mindkét oldalról elfogultság nélkül nyilatkozó"

te szerencsétlen, hogy tudsz elfogultság néklül nyilatkozni, ha az egyik oldal te magad vagy?
azért szurkolunk a magyaroknak, mert elfogultak vagyunk, te nem?

te egyformán szeretsz románt szerbet norvégot magyart? ez az internacionalizmus, ami marx meg lenin akart?
az agymosott liberális értékksemlegesség? a nemzetek nélküli európa?
Megérkezett a fiatal és okos srácok egy csoportja Bukarestbe.  Így kezdődött: Délelőtt Bukarestben: Bukaresti belváros mongoljárás után Megérkeztek. Aki nem áll be a sorba, így jár. Lehetne ezeket a rendőröket a magyar bajnokikra is…..
A közoktatási törvény módosításai ismertek voltak eddig is - a gyakorlatban azonban sok százezer iskolás és szüleik most, az új iskolaév kezdetével ismerkednek meg a friss rendelkezésekkel. Nem fogok a törvény által előírt változások mindegyikével foglalkozni, kizárólag a 16…..
ras2 Tanévnyitó iskolasirató 2013.08.31 22:48:26
Pusztuljatok bilincses iskolák! - mondta a költő (igaz, felkiáltójel nélkül), s most úgy néz ki, felerészben teljesül ifjúkori kívánsága: az iskola pusztul, a bilincsek maradnak. Orbánék sok gazemberséget követtek el, de a legnagyobb gaztett valószínűleg ez, amit az iskolával…..
bigthereal 2013.09.01 20:26:30
@Tarkedli: gratulálok, nagyon jó ilyen pozitív beszámolókat olvasni!
bigthereal 2013.09.01 20:56:16
@lionking: " Nálunk a családban senki nem vallásos, ergo nem akarom hogy az unokám ilyenben részt vegyen"

még valami baja lenne...
bigthereal 2013.09.01 22:01:29
@lionking: honnan tudod, hogy az unokád is ateista? megkérdezted tőle?

@pushup: honnan tudod, hogy nem létezik? mondta neked valaki?
A kormány sokféle módon igyekszik a családok segítségére lenni a gyermeknevelésben. Most például a rendőri erőket veti be a zabolátlan nebulók rendszabályozására: szeptembertől iskolarendőr is képviseli az állam erőszak-monopóliumát az iskolákban. Az ide vezető tervezet…..
2013.08.25, vasárnap: A Savaria Karneválon zenéltek az emberek, amikor "valaki felszólította a dobosokat, hogy azonnal hagyják abba amit csinálnak, ugyanis ők nem fizettek helypénzt, úgyhogy nem is játszhatnak itt. A dolgot akkor kezdte mindenki komolyan venni, amikor vagy…..
Valószínűleg hosszú napokig fogunk még rágódni az augusztus 20-i nagyívű, ünnepi események egyikén-másikán, minden bizonnyal még számtalanszor keresztre feszítjük Alföldit nemzeti rockoperánk újraértelmezéséért, vagy hazánk nagyjainak megmondásaiban próbálunk majd…..
bigthereal 2013.08.22 10:09:35
@Pan Modry: igen?

kicsit gondolkodj már el a magyar nyelven, és ha valami dereng a belső sötétségben, már nem fogsz ekkora baromságokat írni...

egyébként a románok is csak úgy nyertek háborút, hogy 16-ban a németek taktikai okokból nem nyomták bele őket a fekete-tengerbe, 44-ben meg hátba támadták a szövetségeseiket

szép
bigthereal 2013.08.22 10:36:23
@Jenyei: lenyűgözőek az érveid:P:D

magyar hírlapot soha nem olvastam, nem is fogok
bigthereal 2013.08.22 10:44:49
@vladimir964: "mélymagyar magyarkodókat."

fokozd még...

olyan is van, hogy mélyamerikai amerikaiaskodó?
vagy mélyfrancia franciáskodó?
vagy mélycseh cseheskedő?
esetleg mélyspanyol? mélyportugál?

idióta...
Miért gyűlöljük Alföldit és a liberálisokat az István, a király kapcsán? Alföldi Istvánt, a keresztény Magyarország megteremtőjét többször igen negatív színben tüntette fel. További magyarázat nem szükséges. Alföldi Koppányt, a független Magyarország harcosát…..
bigthereal 2013.08.21 21:48:47
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..
bigthereal 2013.08.18 22:26:02
@Csehszlovák Kém: " ha egy független blogger felhívja a figyelmet"

ez lennél te?

hahahaha... te meg a függetlenség:P:D
bigthereal 2013.08.18 22:32:59
@Trotta: te nekem ugatsz, szerencsétlen?:)

kicsi olvasgass, tanulj, láss világot, esetleg szerezz diplomát, vagy kettőt, járj meccsre vagy 30 évig, ismerd meg a magyar és európai történelmet, és akkor esetleg beszélgethetünk

addig a neved: kuss!
Olvasónkat megfenyegették azért, mert meleg, majd a kiérkező rendőrök a fenyegető pártját fogták. 2013. augusztus 14-én hajnali három óra körül egy buliról sétáltunk hazafelé. Egyikünk betért a Baross utcai / Harminckettesek terei nemzeti dohányboltba. Ketten az utcán…..
bigthereal 2013.08.16 13:26:11
@Bruno Banks: ez nagyon egyszerű...

nem kell a nyíl utcán csókolózni

fiú-lánynak sem kötelező, sőt, többnyire csak hormonilag túltengett kamaszok teszik, felnőttektől ritkán látni ilyet, és elég visszataszító is.

ez a gyerek meg állítólag felnőtt, akkor mit kérkedik a buziságával?
A TETT Facebook-oldalán jelent meg a következő történet. Buzizás, amit a rendőrség először leszar. Aztán már a támadókat támogatja. 2013. augusztus 14-én hajnali három óra körül egy buliról sétáltunk hazafelé. Egyikünk betért a baross utcai / harminckettesek…..
bigthereal 2013.08.16 09:35:52
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: bizony, egy cifra kis provokáció...

a gyerekről rögtön volt egy cuki kis fénykép, de nem most készült, mert nagykabátban van, bár lehet, hogy mindig úgy jár, hogy meleg legyen neki...

itt valami bűzlik
Most már tényleg eljutottunk arra a pontra, amikor megálljt kell parancsolni a megalomán kormányzati agymenésnek. Nagyon rossz irány, amennyiben az állam a lelkekre akar állandó nyomást helyezni. Ismerjük ezt a hangulatot a rendszerváltás előttről. Magunk mindig tartózkodtunk…..
bigthereal 2013.08.11 11:13:01
@káeurópaibankoló: "Ahol lakom, nincs egy roma se"

akkor minek ugatsz bele ilyen kérdésekbe?

előbb talán tájékozódj...
bigthereal 2013.08.11 11:18:54
@Kék az ég: "Nem, hogy a kertjeben, de meg berelt lakasaban is azt csinal valaki amit akar!"

ebben is nagyon tévedsz

sajátjában mindenki mindazt megtehet, amivel másokat nem zavar

tudod, ez a társadalmi normák, a békés egymás mellett élés minimuma

ide csak két példát hozok miskolcról

1, fészekrakó-ügy, ahol cigányokkal árasztották el az avas bérházait, és hetek alatt lepusztíották a lakásokat úgy, hogy neked arról fogalmad sincs

2, selyemréti strand, pár hete adták át, de cigány családok valahogy szereztek jegyeket és bejutottak nagy számban.
onnan kezdve vége volt az idilli strandolásnak, a legenyhébb az volt, hogy karóval verték az úszómestert...

a szabályok mindenkire vonatkoznak, azokat be kell tartani, egyébként megszűnik a jogrend
bigthereal 2013.08.11 12:31:49
@komplikato: elég buta vagy, de elmagyarázom:P

első esetben a SAJÁT lakásaikat tették tönkre, amit csalással szereztek meg állami támogatás felhasználásával. igaz, hogy a lakókörnyezetet is tönrketették, pl. elvitték a lépcsőház ajtaját a MÉH-be, csak úgy:P de alapvetően a saját lakásaikat pusztítotték el. ez azonban jelentős hatással volt és van lakótársaikra és azok lakásaira is.

második eset pedig a társadalmi normák nyílt megszegése, ami az elsőben is megvalósul. ilyet nem lehet
vannak társadalmi érdekek, mint pl. a porta, a kert, a járda rendben tartása, és igenis, a kormány követelje meg, hogy a közérdek érvényesüljön, azoktól, is, akik ezt egyébként nyilvánosan és nyugodtan leszarják (akár szó szerint is)

magyarul: aki nem tartja be a szabályokat, azokkal minden eszköz felhasználásával tartassák be!
Egy német fotós, Walter Kössler tartalékos tüzér több mint ezer fotót készített a német hadseregről az első világháborúban. A képeket időközben Amerikába kivándorolt leszármazottai őrizték meg, ám mindeddig nem került a nyilvánosság elé. A fényképész dédunokája,…..
bigthereal 2013.08.10 18:19:32
@endike: más lenne ma a világ, ha megnyerjük az I. vh-t...

kár, hogy nem sikerült