Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rui

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mr. Phe, a volt elítélt osztotta meg velünk a börtönben megélt élményeit, ahol mindegy, ha már jogerősen elítéltek, vagy csak előzetesbe kerültél, egyformán szívsz, igaz, előzetesben még munkát sem vállalhatsz. Lefizetett fegyőrök, kivételezett rabok, kokózó…..
Őszintén együttérzek mindenkivel, akinek bármi köze is volt a tűzijátékhoz, a bombamestertől vagy kitől elkezdve az összes mindenkiig, aki már két hete építette a kilövőállásokat, a szervezőkkel és persze a nézőkkel, ekkora szopást elképzelni is nehéz, hogy tudniillik a…..
Rui 2006.08.21 13:11:49
Szerintem mindenki aki kiment, saját maga is informálódhatott volna az időjárásról.
TV, rádió, txt, internet, WAP etc.. a XXI. században élünk. És akkor eldönti hogy kimegy-e vagy sem. Persze a katasztrófavédelem ill. az érdeklődő szerv, biztosan részletesebb leírást kap.
Egy hete azt hallgatjuk hogy vasárnaptól ill. hétfőtől eső lehűlés várható. Tehát ezt indulás előtt bárki saját maga elintézhette volna! Én is beszéltem 7-órakor vasmegyével, és mondták eszement nagy vihar volt. Az ottani viharok eddig nagy %-ban pestet is elérték. Egyébként a fehérvári, ajkai és egyéb nyugatmo.-i szervek is közölhették volna a pesti kollégákkal hogy mire számítsanak, mivel mo.-n mindenki tudja hogy mi van aug 20.-án Budapesten. Elvégre egy társadalom lennénk vagy mi.

Mindezek mellett szerintem, felháborító, felfoghatatlan, és a végletekig abszurd hogy nem állították le, legalább amikor már menekült a nép. Még a legdurvább filmekben sem zene és tüzijáték kíséretében menekül ca. 1 millió ember.
A hangosítást arra kellett volna felhasználni, hogy ebben a helyzetben valami információval lássák el az embereket, merre menejenek merre, meg kellett volna próbálni nyugatni őket, még akkor is ha ez a jelen helyzetben egy mission impossible volt. Egyébként én nem voltam ott, de XIII. kerületi lakásunkban az erkélyre nem lehett kimenn, pedig háttal volt az uralkodó széliránynak.
Felelősség egyértelműen a városé, tehát Demszky, a szervezők-é és a megrendelőké...
A médiának meg van mit tanulnia....
Legjobban a gyerekeseket sajnálom, mert hogy ezt nem heverik két nap alatt abban biztos vagyok!