Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kubatov szavazó

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Társaság a Szabadságjogokért százszor hasznosabb az országnak, mint Németh Szilárd és a többi élősködő fideszes valaha is lesz. Pár éve történt Budapesten, hogy egy külvárosi kerület úgy döntött, minek fenntartani a kerület óvodáinak-iskoláinak külön konyhát, szerencsésebb odaadni egy olyan…..
Helyszín: Zirci ApátságIdőpont: 2015. augusztus 5. 10:00-15:30 Magyarországon ilyen még nem volt, ciszterci szerzetesek kezdtek kézműves sörfőzésbe. Ezzel kiteljesedik az alkotás öröme, mely további örömök forrásává válik, összhangban az idegenforgalmi tevékenységgel. Vigyázat, szemléletformáló…..
Bombaként robbant tegnap késő délután a hír: lemondott Hende Csaba. A honvédelmi miniszter „önkéntes” távozása annak ellenére ért meglepetésként mindenkit, hogy menesztéséről több alkalommal lehetett már hallani, Orbán Viktor ez idáig mégis ragaszkodott miniszteréhez.…..
Dehogy is. Pillanatok alatt bejárta ma az internetet ez a fotó, amit Balogh László készített a bicskei vasútállomáson. Az eredeti képaláírás szerint rendőrök állnak egy menekült család mellett, akik el akartak szaladni az állomás területéről. - Hungarian policemen stand by the family of migrants as…..
Kubatov szavazó 2015.09.04 14:16:20
A mai napon megint megmozdul pár ember, hiszik sokan, csak a menekültekért. Pedig ez a megmozdulás, ami 19.00 órától kezdődik a Nyugatinál és körülbelül 21.00 óráig tart, a Kossuth téren, már régen nem csak a menekültekről szól! Rólunk szól, magyarokról, megítélésünkről…..
Kubatov szavazó 2015.09.02 12:01:12
Régóta nem jelentkeztem elemzéssel. S ez sem igazán az lesz. Van azonban valami, ami foglalkoztat. Semmi eget rengető, de nekem azért fontos. Egy ideje már kerestem hozzá a hangot, a formát. Ez maradt.  (Fotó: Facebook) Most különösen nem azokhoz szólok, akik mindent és…..
Húsvéti fészeknek nézte a Pancho Arénát a húsvéti nyúl és teleszarta focistákkal. Éppen a stadion átadására készült az ünneplő tömeg, amikor a felcsúti arénára hatalmas sötétség szállt, pedig Németh Lászlóné nem is volt a közelben. A TEK helyszínen tartózkodó…..
Kubatov szavazó 2014.04.26 16:37:00
Kihagyja a futball-vb-t Ifj. Knézy Jenő, miután egy 2008-as asszonyverési ügyben most megszületett ítélet szerint hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és emiatt a képernyőről is lekerül. Először úgy nézett ki, úgy megverte a feleségét, hogy eltört az…..
Kubatov szavazó 2014.04.09 08:29:39
‪#‎_OVB:‬ ‪#‎NaNe‬! Ifj. ‪#‎Knezy‬ ‪#‎Csak‬ ‪#‎Chuck‬ ‪#‎Jeno‬, a ‪#‎novero‬ #‎csak‬ felfuggessztve?
Van meg hova fejlodni csaladon beluli eroszak ugyben (is) ‪#‎Orbanisztan‬ ban vagy csak siman ‪#‎jobbanteljesit‬ ett az ugyved? (Dr. ‪#‎Kamarás‬ Péter, c. egyetemi docens., ifj. ‪#‎Knézy‬ jenő ügyvédje)
"Kihagyja a futball-vb-t Ifj. Knézy Jenő, miután egy 2008-as asszonyverési ügyben most megszületett ítélet szerint hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és emiatt a képernyőről is lekerül. Először úgy nézett ki, úgy megverte a feleségét, hogy eltört az állkapcsa, de később kiderült, hogy erről nem volt szó, ""#csak" egy vagy több pofonról. Jogerős ítélet nem tudni, mikor lesz, Knézy addig viszont nem vezethet műsort, míg az meg nem születik.
#Knezy 2008: "amikor akkori felesége feljelentette, hogy megverte őt, eltörte az állkapcsát, apósát pedig inzultálta.
Első alkalommal 10 hónapot kapott felfüggesztve, majd a bírósági ítéletet hatályon kívül he­lyezték. "
"#Knezy 2009: "Ifj. Knézy Jenő: Gyöngyi is megbánhatta, hogy feljelentett!
"Bízom benne, minél hamarabb kiderül az igazság. Valóban, volt korábban egy ügyem, mikor a bíróság előtt álltam, az is nagy port kavart. Akkor egy fiatal párral szóváltásba keveredtem, de nőt sose vertem! Beszélő viszonyban vagyok gyerekeim édesanyjukkal, és most is azt mondta az első feleségem, Palcsó Brigitta, és egyik másik volt élettársam is: ha kell, ők is kiállnak mellettem. Tanúskodnak, hogy őket sem bántottam soha! Az biztos, nagyon sok időbe telik majd, míg meg tudom Gyöngyinek bocsátani, hogy befeketítette a nevemet. Ettől függetlenül nagyon boldog vagyok és szerelmes. Krisztinában megtaláltam a másik felemet. A távlati terveimben az szerepel, hogy elveszem feleségül!"

"#Knezy 2014: "Knézy Jenő a történetek óta elvált feleségétől, most ‪#‎Oszvald‬ Marika lányával, Hídvégi Krisztinával él együtt, akinek volt férje az a a ‪#‎Rendes‬ Zoltán, aki most ‪#‎Czippán‬ Anett vőlegénye." Kusza-tosza...
Segítsünk a Magyar Nép Vezető Ereje, Pártunk és Kormányunk propagandistáinak, találjuk ki együtt az idei tavasz jelszavait! Gondolatébresztőnek itt van a Magyar Nép Vezető Ereje, Pártunk és Kormányunk jelszóajánlata 1988-ból. Szerintetek van olyan lózung a listán, amelyik ma…..
Kubatov szavazó 2014.01.27 15:29:26
Kár erőlködni, a közvélemény nem fog felháborodni, bármennyire is szeretnék, nem lesz hatása az ellendrukkereknek, az emberek nagyon is jól tudják, mi az érdekük, Magyarországon az atomenergia a nyerő – írta ma egy rendszeresen kommentelő Fidesz-szimpatizáns a blog fb-oldalára.…..
Egy január 20-ai cikkel futtat a Blikk egy Indafilmen megjelent alkotást. Az "Orbán Viktor: Hihetetlenül elvert az apám" című cikkükkel fedezték fel újra a nálunk vagy fél éve bemutatott, Orbán Viktorral készült 2013-as mini dokumentumfilmet, melynek a címe: Mi…..
Kubatov szavazó 2014.01.20 16:09:45