Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nevada

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vágyaink néha annyira erősek, hogy felülmúlnak minden képzeletet. Ilyenkor megszűnik a realitás és csak az ösztönök és az érzékiség dominál... Persze vannak akik ezt nem így látják, de ők vagy prűdek, vagy nem éreztek még soha zsigeri késztetést egy nő, vagy férfi…..
Nevada 2013.08.24 01:32:48
@Michel Djerzinski:

Szerintem neked fogalmad sincs ezekről a dolgokról, csak azért írod ezt. Ezt hapsiként mondom, és nem lányregényeken nőttem fel.
548 óra New York ???? 2011.09.27 18:59:00
Sok víz lefolyt a Hudsonön azóta, hogy nem írtunk a blogra. Először is szeretnénk mindenkitől elnézést kérni, akiket cserben hagytunk, és nap mint nap várták az újabb bejegyzéseket. Nem szeretnék konkrétan belemenni mi történt, de úgy alakult, hogy hamarabb hazajöttünk.…..
Nevada 2011.09.27 21:43:56
548 óra New York Az első nap 2011.06.23 03:18:00
Sikerült megint több napos késéssel írnunk. Nem így terveztük, szerettünk volna minden nap végén összedobni valami kis beszámolót, de valamiért sosem jött össze; talán kicsit sokat voltunk talpon, és fáradtak voltunk az íráshoz. Tehát megkésve bár, de ... itt a hétfői nap…..
Nevada 2011.08.15 16:36:49
@art: 18.-án csütörtökön. :)
Bérlő: Szentendrei Tűzoltóság Bérlő profilja: Tűzoltás Irodaház: Tűzoltó Laktanya   Belsőépítész: Tűzoltók…..
Nevada 2011.05.23 17:57:13
@Yenner:
Na ez szép volt! Ez pontosan így van.Ráböknek valakikre és onnantól fogva ők a z ősbűnösök.Attól a pillanattól kezdve őket kell utálni.És sokan simán megeszik ezt a mutogatást és utálást. Csúnyán vissza tud ütni ám.
A drogriporter nevű specifikus blogon találtam az alábbi összeállítást az amerikai hatóságok drogprevenciós propagandájáról a késő kilencvenes évekig. Ízelítőül két videó, a többit az alábbi linken lehet megtekinteni. ..
Tudta-e Ön, hogy az új szabályok szerint vásárlóként eldöntheti, javíttatná-e az elromlott árut, vagy inkább cserét szeretne? Értik ugye, a javíthatlanság nem feltétele a dolognak. L. plazmatévéjében egy 85 ezer forintos digitális panel romlott el, nem is egyszer, mégsem…..
Nevada 2007.07.05 16:57:03
balafánt:a törvény,pontosan úgy fogalmaz,hogy követelhetem a cserét,a forgalmazó meg megtagadhatja,bizonyos esetekben.Pl:Piti hibánál nincs csere!A felügyelőség példájával élve engem elhajthatnak pl:azonnal és minimális költségigénnyel járó javíthatóság esetén.A törvény ez úgy fogalmazza meg,hogy:" figyelembe véve ..... a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget;Magyarra fordítva: aszerződésszegés súlya=piti-hiba nem piti-hiba.Szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget:megoldható a probléma azonnal,ne adj isten rövid időn belül vagy sem.
Az én esetemben,melyiket látod alkalmazhatónak?
A javítások összeadásánál:Ha ők állják a költséget akkor mindem mindíg javitható?Amikor saját költségen javittatsz valamit mondjuk háromszor ugyanazt a hibát.Mi jut eszedbe,hogy már háromszor tízezer forintot ráköltöttem egy harminezer forintos árura,vagy,hogy már harmincezernél tartunk?A költség folyamatosan azt a terméket terheli,csak időbeli különbséggel.Főleg ha a hiba ua.
másKÉP:A dolgot amit felvetettél elfogadnám,ha ilyen egyszerü lenne,hogy bekapcsolom és se kép,se hang.Ennél speciálisabb hibáról van szó.A Te példáddal élve:ha az autód műszerei egyszer csak meg bolondulnak,ilyen előfordul ugye.Elviszed,megjavítják,és mondjuk másfél hónap múlva pont ilyet produkál.Neked mi jut az eszedbe?És mit fogsz mondani a szervizben,ha visszaviszed?