Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azusz

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A deutérium mentes víz fogyasztásakor fontos, hogy akkor igazán hatásos ha a testünkben lévő vizet teljesen kicseréljük deutérium mentes vízre. Olvasson bővebben a deutérium mentes vízről (csökkentett deutérium mentes víz)  és egyéb rendkívül hatékony rák ellenes…..
A deutérium mentes víz ára 1500 Ft/1,5 liter. Ez Preventa 125 víz. Rá kell mennünk jobb oldali (vagy fenti) webáruház menüre, aztán étrend kiegészítőkre kattintsunk. Ezután keressünk rá arra hogy preventa, vagy deutérium ebben a webáruházban.Őszintén szólva én még…..
Fontos, hogy víztisztítóval tisztított vizet fogyasszuk, ha lehetőségünk van rá. A víztisztító - vízszűrő kínálatból a fordított ozmózis víztisztítókat érdemes választani, mivel ezek a víztisztítók több mint 99%-át kiszűrik a szennyeződéseknek. A tisztított vízből…..
Büdi, azbesztes víz + víztisztító berendezés = kristálytiszta vízKristálytiszta víz, tehát IHATÓ VÍZ. [Oxigénes víz infókért görgess lejjebb]Ha az ember egyszer rááldoz egy víztisztító berendezésre, utána a legritkább esetben bánja meg. Miért? Mert pl. a teája…..
Lúgos víz, oxigénes vízTudtad, hogy oxigénes vízzel nagyon egyszerű lúgosítani? Az oxigénes víz jóformán lúgos víz. Mindezt ha víztisztító vagy vízszűrő berendezéssel teszed, még jobb lesz az eredmény. Lúgosítás vízzel, könnyen. Tudtad azt, hogy simán le lehet fogyni…..
Rendkívül lényeges, hogy tiszta vizet igyunk. Szerveztünk természetes védekezéséhez, az immunrendszer megfelelő működéséhez nagyon fontos a tiszta víz. Sajnos a csapvízről ez általában nem mondható el, de még az ásványvizekről sem. Ezeket a vizeket még szűrni kell…..
A deutérium mentes vízrőlA csökkentett deutérium tartalmú víz, másnéves deutérium mentes víz gyógy hatású? Milyen vizet igyunk, ami gyógyíthatja a rákot?Tudta, hogy az oxigénterápia segítségével harcolhatunk a daganatok ellen? Az orvosok szerint megfelelő szövet…..
 Az oxigénes víz hatásai film első része  Kulcsszó: oxigénes víz hatásai..
 További blogok az oxigénnel dúsított víz és az oxigénes víz témájához kapcsolódóan:Oxigénes víz wordpress blogOxigénes víz blog.hu blog..
Először is azért, mert a szifonos oxigénes víz magyar találmány.Másodszor azért, mert az oxigénszifon polírozott rozsdamentes acél, nehéz és jó vastag, nyomásálló fallal. Nem szokásos egy szifontól.Aztán azért is, mert 1 liter vízhez 2000 mg oxigén társul ami az átlagos…..
 További infók az oxigénes víz forgalmazó weboldalán: Oxigénes víz  Csapjunk a közepébe: érdemes-e inni az oxigénes vizet? A válasz röviden: igen, nagyon is. De pontosan miért? Azért, hogy helyreállítsuk a sejtek oxigénellátását szervezetünkben. Az…..
 Igen.Az oxigénes vizet számtalan módon szeretjük nevezni.Például: oxigenizált víz. Vagy oxigéndús víz. Esetleg oxigénvíz. De hallottam már oxigénezett vizet is.De nem mindegy, hogy:ezek az oxigénnel házasított vizek PET palackból, vagy oxigénszifonból (oxigénes…..
Mi lehet az oxigénes víz trükk?Az oxigénes szifonból hogy kijöjjön a víz túlnyomásnak kell lennie az oxigénes szifonon belül. Ezt a nyomást az oxigén gáz garantálja így ez a hajtógáz is. Ez azt jelenti, hogy ha mind a 2000 mg (vagy akár 2200 mg) oxigént szeretnénk a…..
 Lúgosítson oxigénes vízzel: Oxigénes víz..
Bővebb információ az oxigén patronról: Az oxigénes víz weboldala Mi az oxigénpatron?   Az oxigén patron hasonló a szóda patronhoz, azonban az oxigén patronban - nevéből adódóan - oxigén gáz található. Ez az oxigén patron az oxigénes víz készítéséhez szükséges.…..
Bővebb információ az oxigénnel dúsított vízről:Az oxigénes víz weboldalán Mi az oxigénnel dúsított víz? Az oxigénnel dúsított víz elkészítése hasonlatos a szódavízhez, azonban az oxigénnel dúsított víznek lágy, kellemes íze van. Fontos, hogy szifonnal…..
NEM AJÁNLOTT!Az oxigén patron nagy nyomása miatt semmilyen körülmények között sem ajánlott oxigénes vizet készíteni több oxigén patronnal...
 Az oxigénes víz hatásai, a tapasztalatok a következő oldalon tekinthetők meg:oxigénes víz hatásai ..
Az aktuális oxigén patron cserehelyekről az oxigénes víz forgalmazó honlapján lehet tájékozódni:oxigénes víz Az oxigén patron csere helyek listája folyamatosan bővül!..
Kérem Önöket, repülőre ne vigyék fel az oxigénpatront, ha külföldön is szeretnének oxigénes vizet fogyasztani. Tesztelés még nem történt, de az oxigénpatronok repülőn lehet hogy felrobbannak a nyomáskülönbség miatt. Mivel az oxigén robbanékony, ezért veszélyes lehet a…..