Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barumka

0 bejegyzést írt és 354 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013-ban érkezett meg a Volkswagen a világbajnokságra és mindent vittek a németek. 2014-ben érkezik meg a Hyundai, de tőlük nem számíthatunk hasonló eredményre. Várhatóan az idei esztendő is arról szól majd, hogy ki lesz a második, a VW előnye ugyanis nem behozható. Jobb lenne…..
Lángol a vita a WRC-kről. Mindenki szereti őket, a nézők és a szövetség ragaszkodna hozzájuk, csak a mezőny eleje fogalmazott meg egy másik javaslatot. Nyilván ők is szeretik a WRC-ket, de máshogy. A rajongók pedig ki vannak akadva, hogy sz.rt sem lehet nézni, csak harminc evót.…..
Egy furcsa (de valami azt súgja: nem egyedi) lakásmizéria története következik Németországból, de Dániel története bármely más országban megtörténhetett volna. A kérdés persze az, hogyan kerülhetők el az ilyen és hasonló esetek, mire érdemes figyelni – mindebben majd…..
Fantasztikus érzés lehet magasan a hófedte hegyek között, a röpködő mínuszokban a meleg vízből bámulni a csodálatos tájra. A legjobb síterepek luxus szállodái büszkélkedhetnek néhány igazán pazar panorámás medencével.   Hotel Villa Honegg, Svájc A Hotel Villa Honegg 914 méter magasan, Svájc…..
A Rali Európa-bajnokság ötödik futamán a korábbi világbajnoki helyszínre, az "ezer-kanyar" földjére látogatott a mezőny. Az impozáns mezőnyben ott volt mindenki, aki az ERC-ben számít: Kopecky (Skoda), Breen, Delecour, Bouffier (mindhárman Peugeot), Kubica (Citroen DS3), Sarrazin…..
barumka 2013.05.18 20:11:39
ByeAlex már a backstage-ben nagyon koncentrált. Legalábbis az Eurovízió honlapjának szerkesztője ezt állapította meg. Magyar csapat elárulta neki, hogy módosítottak a kivetítőkön futó videón. Hogy még az angol kisasszonyok is megértésék miről énekel ez a szíp magyar legíny,…..
Ne menjenek tovább, megvan a hét hülyéje, aktuális barma az Istennek: a volvós nő ezt most tényleg megérdemelte, sőt, óriási szerencséje volt, hogy nem ölt meg néhány motorost. A 400 tagú konvoj rendőrségi engedéllyel haladt North Myrtle Beach irányába, ahol a helyi drag…..
Zsíír Blog Ötödik nap 2013.04.13 22:48:38
Április 5-én megnéztem a Fat, sick and nearly dead című dokumentumfilmet, ami megváltoztatta az életemet. Eldöntöttem, hogy első célként 10 napig saját magam által préselt zöldség és gyümülcsleveket fogok inni. Ha ez sikerül és még jól leszek, akkor 30…..
Az Izsákon agyonvert férfi ügye nagyon sok mindenre világít rá, amivel nem nagyon néztünk eddig szembe. A történet magában is brutális lenne - két rendőr agyonvert egy lopásért bevitt férfit - de az élettársának adott magyarázat, miszerint leesett a székről és meghalt;…..
... a bokrot, ami az útjába kerül. Kissé szélesre, de el azért mégsem vette!   A lengyelek korábbi Forma1-es pilótája most a WRC2-ben indult a portugál ralin. Kategóriájában egy negyedik idővel nyitott, majd folyamatosan gyorsult: a második gyorson harmadik időt ment, utána…..
42 éves nő vagyok, 2 egyetemi diplomával (nem büfészak, de sajnos nem is mérnöki) és 2 aktív felsőfokú nyelvtudással rendelkezem (világnyelvekből). Bp-en keresek állást, lassan 1,5 éve. A  kB. 20 év munkaviszonyom folyamán 3 munkahelyem volt eddig, az utolsóról 2012 év…..
A Világevő blogon alapvetően kizárólag pozitív jelenségekkel foglalkozom, az egész blog arra szolgál, hogy meghozza a kedvet a gasztronómiához, az evéshez, a főzéshez, az étterembe járáshoz. Ez most egy kivételes poszt lesz ilyen szempontból is, ugyanis egy étterem…..
Az első nap megállíthatatlan volt Robert Kubica a Kanári-szigeteken zajló ERC-ralifutamon. Szakaszról-szakaszra növelte előnyét, hisz' minden gyorson a legjobb időt futotta. A mai nap viszont egy valakinek sikerült megállítani őt... Az itthoni hideg és sokszor szomorkás, még…..
Régebben egy porschés posztunkban utaltunk arra, hogy a GT-autók alkalmatlan eszközzel elkövetett rali-kísérletek lennének. Az igazság az, hogy egyébként nagyon bírjuk a sajnos itthon ismeretlen, de a Benelux bajnokságokban, és Dél-Európában roppant népszerű R-GT…..
A Mr. Skin nevű szaklap minden évben kiválasztja az év legjobb filmes-tévés pucérkodásait, mi meg idén nem választjuk szét őket, hanem egy nagyon pucér posztban betolunk belőlük kilencet videón, egyet meg képen. Helen Hunt új filmes meztelenkedéséről az istennek nem…..
Börtönszleng Pábáresz 2012.09.15 14:53:59
Pábáresz: cigaretta – Botond, emlékszel, mikor bejöttem a zárkába, még azt hittem, Gógyi jógyerek. Szarul nézett ki, tény és való, de a pacek néha olyan jógyerekes volt. Zoral. Biztos gondolkodni próbált olyankor. – Ne is mondd a jógyereket! Szavad ne feledd,…..
barumka 2012.09.16 10:32:17
A legegyszerűbb válasz persze erre az lenne, hogy azért, mert másképp nem jutnak hozzá. A helyzet azonban ennél jóval bonyolultabb – derül ki egy felmérésből. Meglepő eredményre jutottak az escort lányok és klienseik körében felmérést végző kutatók. A legtöbben…..
barumka 2012.09.06 11:38:34
@Marcangoló Korelnök: Előjáték tesó, előjáték. Meg kell adni a módját azért, és nem úgy mint a csajok, hogy csak fél évig, utána csak a csípőjét emeli föl ha éppen nem hulla fáradt. Ha megadod a módját a szexnek, akkor híre megy, és ha tipli van, jön a másik :-)
barumka 2012.09.06 12:07:07
@Mj: Az ember a tapasztalati alapján ítél szerintem. Aki nem, az nem csinálja jól. Nem egy bizonyos nő típust kerestem soha, bár a giliszták ki voltak mindig zárva, hanem azonnali szimpátia alapján döntöttem. Nem egy éjszakás kalandnak indultak a hosszútávú kapcsolataim, hanem beszélgetéssel, vagyis mint utólag kiderült, ámítással. Rengeteg ismerősöm küzd az én problémámmal. Van köztük több diplomás, agyig művelt, és segélyen élő is. Mindenkinek van sokkal több rossz tapasztalata, mint jó, és ebben már nem a pasik a hibásak. Egyetlen egy bajom van, nem vagyok szemét a csajokkal. Ha aláznám őket, meg rongyként kezelném, akkor sikerem lenne a párkapcsolatban, ebben biztos vagyok. Mert, és kérlek olvass utána, sok csaj beismerte, hogy a "rossz fiúkra" buknak. Lehet ez a csak dagi, sovány, idős fiatal, vagy bármilyen.
barumka 2012.09.06 12:27:09
@Mj: :-) :-)
Rendszeresen szoktunk nézői biztonságról posztolni (pl. itt, vagy itt), ahol általában a nézőket, a rendezőket, valamint a pálya személyzetét szoktuk ostorozni. Van azonban, amikor a helyzet védhetetlen. Ma a Barum Rali 13. gyorsasági szakaszán a 32-es rajtszámú Kopácek-Singer…..