Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kocz

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kannibalizmus, azaz amikor egy ember egy másik emberi lény húsával táplálkozik, napjainkban is számos törzsnél megfigyelhető. Azonban mégis olyan szokatlan tevékenységnek tekintjük, hogy felkavaró, amikor olyan civilizált országból származó emberekről olvasunk, akik ezt teszik. Issei Sagawa…..
Kocz 2018.03.12 07:03:30
@nautilus123: Ha valakit érdekel, tényleg elég beteg ez az ország: lynnaisha.wordpress.com/2010/04/23/the-true-story-of-junko-furuta/
Szóval ő csak szét akart nézni a ládában amit tavaly ott hagyott a kis szekrény alatt. Az alatt a szekrény alatt, amiben a csecsebecséit őrzi. Mindenkinek van ilyen. Apró kis jelentéktelen tárgyak, amiről úgy gondolja mindenki, hogy emlék, vagy talán egy életesemény materiális…..
Már egy jó ideje izgatta a fantáziámat a gondolat, hogy le kéne cserélni az antik Sony Ericsson telefonomat, amit majdnem 4 éve kaptam Írországos kiutazásom előtt. Nagyon szeretem, aranyos és hűséges társam volt a mindennapokban, de az okostelefonok térhódítása miatt derogálónak…..
Modorosblog Higiéniafasizmus 2012.02.14 11:30:00
Erőst el van tájolva az emberiség manapság, nem csoda, hogy elkorcsosulunk. Az evolúció nem véletlenül lett kitalálva. Adott egy természetes mikro- és makrokörnyezet, a tápláléklánc - ennek a tetején volnánk mi - és az állandó körforgás. Az erősebb marad életben, a gyengébb…..
 Edzés ma: Fekvőtámasz III haladóLábemelés III haladóGuggolás II haladóHúzodzkodás I haladó Már érzem hogy kezdenek nehezedni a gyakorlatok, talán a négyesből nem fog sikerülni egyből a haladó. ..
Kocz 2012.02.09 11:53:52
Sajnos azt vettem észre hogy kevesen látogatják a blogot, hát namindegy. Tudjátok mi az Agykontroll? Egy technika a testünk manipulálására. Gyakorlatilag képesek vagyunk programozni magunkat. Például öngyógyításra is alkalmas, vagy arra, hogy megmondd a testednek, hogy melyik…..
Ezen a héten a Hét képe bollaeszter: Füst című képe, ami megelőzte az első bekerült aktképet is, gratulálunk Eszternek! ..
Csak annyit mondanék, hogy itt a tavasz, visszakerülhetnek a színek a fotókra :) MÚLT HETI KEDVENCEITEK A FALRÓL:   azegbenbalvan: vezess haza hombre fotója bollaeszter: Füst WadWanda: FényÍvek Agnete: Kék és narancssárga kizsgabi: fel is út, le is út Kóc: Bársony dombok…..
Kocz 2011.03.25 07:28:36
@anna schwelung: Jó teste van valóban a modellnek, de teljesen átlagos 85B melltartót hord. Bár már rég találkoztam vele, lehet azóta már nem :) Amúgy meg mindenkin van gyönyörködésre méltó forma, testrész, úgyhogy biztos neked sincs okod irigykedni :) Ja és Kóc voltam csak a Blog.hu-n nem engedi átírni a nicknevem...