Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diabolica

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
Ezt nem is értem: ti képesek lennétek kilépni azért egy kapcsolatból mert a másik meztelen nőkről nézeget képeket, vagy -úristen!- filmeket?A kép innenSziasztok!Egy tartósnak/tartalmasnak induló kapcsolatnak állítanék itt emléket. A szakítás még friss élmény, ezért…..
Metszően okos nőként és hihetetlen ironikus humorral megáldott Anitaként is egyet kell értenem a levél írójával, szívből gyűlölöm az ilyen őszintétlen helyzeteket.A kép innenSziasztok, én két történettel mutatnék be egy számomra mindennapos jelenséget, ami nem biztos, hogy…..
diabolica 2010.11.22 11:41:11
@mütyür: nem szó szerint értem, de ha a lány "ugrik" a lehetőségre, akkor az azért hirtelen sokkal kevésbé vonzó..
 Ez a sztori nagy vonalakban hasonlít a csütörtökön mozikba kerülő Ünnepek után című filmre, van benne egy családos férfi, aki egy másik nőbe szerelmes és karácsony.     Sziasztok! Az én sztorim kicsit hosszabb,remélem azért bírjátok J Ő, fiú, 39, legyen…..
„Csakhogy én tudok viselkedni ittasan, ő pedig rendszeresen csinál valami balesetet, már kétszer esett el lépcsőn, és számtalanszor esett le bárszékekről” – na, most aztán feldobták a labdát! A következő menetben a nő és az alkohol bizarr kapcsolatában fogunk…..
A nomád-sorozatban továbbra is Budapest legkellemesebb munkakörnyezetét keresem, ezúttal a Stex házba tévedtem a laptopommal. Valójában a választásom most nem spontán elhatározásból vagy baráti ajánlásból eredt, a főiskolai éveim alatt sokat jártam ide, egyrészt mert korán…..
diabolica 2010.08.03 13:54:54
@Walmer: teljesen egyetértek, ősbunkó taplók a pincérek, a hely jó lenne, de miattuk nem járok oda.
Eredetileg más bejegyzést terveztem, de az élet – mint olyan gyakran , itt Indiában – közbeszólt. Ugyanis tegnap este egy olyan szomorú történetről szereztünk tudomást, amit úgy érezzük, hogy érdemes megosztani másokkal is...márcsak azért is, mert tökéletesen…..
Ha egy férj rákattan a pornófilmekre és a szexpartner kereső portálokra, akkor egy érzékeny feleség eltöpreng: vajon ki a hibás? A feleség úgy érzi, hogy a szexuális életük márpedig rendben van, ám a férj mégis más utakon járna. Vagy csak fantáziál róla és még nem lépett…..
„Kiugrik egy bokor mögül Joci, bottal a kezében és elkezd ordibálni” - amikor a féltékenység már rögeszmévé válik egy srácnál filmszerű események áradatát indíthatja el. A csaj végre kiadja az útját egy kissé flúgos srácnak, ám a szakítás mégsem választja…..
Reklám a javából Nyakigláb 2010.06.08 08:38:00
Engedjétek meg, hogy bemutassam szerkesztőségünk legújabb tagját. Eladtuk a létrát, a hölgy ezekkel a lábakkal álló helyzetből is kicseréli a villanykörtéket. ..
„A lány mélben közölte, hogy Görögországba megy nyaralni, 2 hétre és utána találkozhatunk. Hát, nem láttam többet. Biztos felfalta egy cápa” – a kreatív visszautasítás arra is jó, hogy ügyes hazugságot tanuljunk attól a csajtól, aki korábban finoman…..
FérjBlog Az Álomnő 2010.05.06 07:34:00
Volt egy írás az álomnőről a csajokról blogon, nem mennék bele a kritikájába, mert az elején elcsúszott az egész, és inkább arról szólt, hogy egy nő egy adott életkornak megfelelő képzelgések szerint, mikor tart valakit jó csajnak, esetleg ő maga milyen szeretne lenni. Ez…..
diabolica 2010.05.06 13:29:31
@azallamenvagyok: értem én, az írás többi része ezt is sugallta, és teljesen egyetértek vele...de a tohonya fráter melletti kitartás mégis ezt jelentette, legalábbis az alapján ahogy leírod..
diabolica 2010.05.06 12:57:13
@TBal: Egyetértek, a leírtak a mindent elviselő, tehetetlen nőt írják le..az álomnőnek kötelessége rá szólni és ellenkezni a párjával, ha szükséges, és persze fordítva is, és biztos vagyok benne, hogy a tiszteletet is a határozottságával váltaná ki a férfiból. Ki akarna egy olyan nőt maga mellé, aki ott van, ahova teszik, mindent lenyel, és mindent elvisel. És fordítva, senkinek nem vágyik egy balfasz férfira.
Nosztalgikus tinitörténet az osztály elé kiállva szerelmet valló lánnyal és a fiúval, akinek elege volt a hülyítésből. Egyszer volt hol nem volt. Volt egyszer egy lány (mondjuk Jázmin). A lány azt hitte boldog, amíg be nem lépett az életébe a fiú (mondjuk Nomád). Ő hónapokig…..
"Évekig ment a titkolózás, és mindenki boldog volt. A lányok nem tudtak egymásról" Következő történetünk férfi főszereplője egy igazi gazember, aki a saját csapdájába esik. Két nőt hülyít be, ráadásul még azt a baklövést is elköveti, hogy az egyiket elveszi…..
„Nem a szabadságomat féltem. Rettegek a jövőtől. Vajon jó apa leszek? Jó férj?” A családalapítás életünk legfontosabb döntése. Valaki egyszerűen áll hozzá, valaki problémát csinál belőle, és pánikba esik. Következő történetünk férfi szereplője hirtelen…..