Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leni08

45 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Palotát eddig minden alkalommal - habár egyre csökkenő mértékben- sikerült megvernünk. Így a szakvezetés is úgy állt a meccshez, hogy mindenképpen pontot, pontokat kell szereznünk, hogy sikerüljön bent maradnunk. A hiányzók sorát Kacsa bővítette tovább, így az alapítók…..
3-0-ig szinte a pályán sem voltunk, utána kezdtük felvenni a ritmust. A felzárkózás azonban elmaradt, ugyanis sem elöl, sem hátul nem hoztunk jó döntéseket. Az Armada elleninél vállalhatóbb játék és eredmény azonban így is összejött...
A hallottak alapján Miki, Ádi és Léni hiányában is egy jó darabig egyenrangú ellenfelei voltunk az Armadának, majd egyéni hibáinkat kihasználva kivégeztek bennünket. Ennél biztos többet kell mutatnunk, hogy a középmezőnyben tudjunk végezni...de marha nehéz lesz...
leni08 2011.09.19 12:21:34
@dave86:
De sajnos igen. Ádinak egyenlőre ismeretlen okból fáj a lába, nem tudja hajlítani a térdét. Miki ráesett a talpélére és lábközépcsonttörést szenvedett (3-4 hét mankó+gipsz), nekem keresztszalag szakadás és porcbeszakadásom van műtétre várok. Szóval vannak problémáink... Köszönjük az érdeklődést!

Üdv.,

Léni
leni08 2011.09.19 12:56:30
@dave86:
Köszönjük!
 Sajnos az első percekben már eldőlni látszott a találkozó, de hozva szokásos küzdős játékunkat emelt fővel jöhettünk le a pályáról. Az ellenfél megérdemelten nyerte a találkozót, és érte el a 2. helyet, de viselkedésük a pályán gusztustalan, nem ebbe a ligába…..
 Andrew, Dávid, Háni hiányában és Léni első félidei sérülése miatt a 2. félidőt már csak egy cserével toltuk végig. Az első félidő közepén megítélt bűntető kellett ahhoz, hogy a Vodka feloldódjon a szervezetünkben, utána már egyre töbet maradtunk le róluk,…..
 A kiállni is alig tudó CSTB ellen bűnrossz védekezést bemutatva verettük meg magunkat. Kár érte, itt kezdett elúszni a bajnokság...
 A Paksi elleni meccshez hasonlóan nagy meccset játszottunk a Molokóval, az első félidőben ők, a másodikban mi domináltunk inkább. Kis szerencsével nyerhettünk volna, az eredmény reális...
Az ellenfél nem jelent meg...
 Az első félidőben emberhátrányban játszó Armada ellen nem sikerült meggyőző fölényt kiharcolni. A 3 pont így is meg lehetett volna, mindössze 20 mp kellett volna hozzá (igaz a meccs szervezési okokból kb. 43 perces volt). Kár ezért a két pontért, a Reneszánsz ellen a…..
     A harmadik fordulóban a Palota FC volt a soros ellenfelünk, akikkel évről évre szorosabb meccset játszunk. Reméljük, hogy ez a jövőben nem így lesz, mivel a tegnapinál szorosabb eredmény jövőre már nem ér majd 3 pontot… Rögtön az első percektől…..
FöldturkÁszok Két meccs 3 pont 2011.03.27 17:37:00
FöldturkÁszok vs stohl buci 3:4&FölturkÁszok vs Paksi Halászlé 3:0    Felemás szezonkezdeten vagyunk túl… Ez a két meccsünk eltérő kimenetelén is látszik, illetve azon, hogy a tavalyi szezonhoz képest hogy mennek a dolgaink. Az őszi szezonhoz hasonlóan…..
Góllövőlista:Kacsa(16)Léni(8)Geri(7)Miki(4)Ádi(4)Andrew(1)Zoli(1) Eredmények:stohl buci - FöldturkÁszok   4:3Gól: Andrew, Kacsa, LéniPaksi Halászlé - FöldturkÁszok  0:3Gól: Geri (2), KacsaPalota Fc - FöldturkÁszok 4:5Gól: Kacsa(2), Zoli, Miki, LéniSS…..
 Kifejezetten jó iramú meccsen, egy felkészült, jó ellenféllel színvonalas felkészülési meccset játszottunk. Látszott az "idény eleji" forma a csapaton, de nem voltak kirívó, óriási problémák. Az ellenfélnek köszönjük, hogy kijöttek ide, és komolyan vették a…..
  Az átszervezett bajnokság kezdetével csapatunk betölti harmadik életévét. Belemerültem az eltefoci honlapjának archívumába, és egy kis statisztikát vázolnék fel, amit eddig a csapat elért.Első szezonunkban, 2008 tavaszán a C/2 ligába nyertünk besorolást,…..
FöldturkÁszok Visszatekintés 2010.12.19 19:29:43
Egymás után másodszor értük el a harmadik helyet, ami nagyszerű eredmény! Nem sok hiányzott egy még jobb szerepléshez, de a gyengébbhez sem kellett volna éppenséggel jelentősen kevesebb. Szerintem reális képet tükröz a tabella végső állása. Többször is volt…..
Normális játékra alkalmatlan körülmények között szenvedtünk vereséget a szerencsével jól sáfárkodó PPBK ellen. Szép lett volna egy szezonzáró győzelem, de mind a pálya minősége, mind az eddig a kezünket fogó fortuna ellenünk volt a meccsen, ráadásul meg sem dolgouztunk…..
"Megakadt a szálka a torkunkon..."  Léni Szerda este elszenvedtük második vereségünket az idei őszi szezonban. Nem szeretnék azzal foglalkozni, hogy egy győzelem vagy egy döntetlen mit jelentett volna. Egy mérkőzésünk van hátra, azt mindenképpen meg kell nyernünk.…..
Egy nappal a Zsírmedence elleni mérkőzésünk (4:3) után, azaz szerdán ismét játszottunk, ezúttal a Palota FC ellen, akik nagyon jól szerepelnek idén. Az összecsapást megelőzően 8 mérkőzésükön hatszor diadalmaskodtak, és csak kétszer szenvedtek vereséget. És a két csapat, aki…..
Mielőtt Miki beszámolóját olvasnánk, érdemes ellátogatni a Zsírmedence honlapjára:http://majmedence.blog.hu/2010/11/16/bayern_zsirmedence_foldturkasz_united_3_4_1_0   Ezen a héten kétszer lépünk pályára a csepeli JÁG-arénában, mivel a Zsírmedence elleni mérkőzésünket erre…..
A Pontlopók csapata is 0 pontosként vágott neki a meccsnek, így mi voltunk az összecsapás egyértelmű esélyesei. Szóval az eheti fellépésünk a Kiábrándítók ellenihez hasonló mérkőzésnek ígérkezett, de nem igazán lett az… Dávid mellett sajnos Gerit és Zsolót is…..
Nehézkesen indult a szerdai fellépésünk, a HÉV-pótló „jóvoltából” éppen csak odaértünk időben Csepelre. Ezt az ellenfél nem mondhatta el magáról, így a kezdés is csúszott. Csak azért ezzel kezdem, mert nekünk sajnos nem szokott jót tenni, ha ilyen kizökkentő…..
Rendhagyó módon a múlt heti vereség rezüméjét együtt írom – az időközben már tegnapinak számító – győzelemmel. Egyrészt nehéz arról a mérkőzésről bármit is írni, másrészt bíztam benne, hogy az Armada ellen már jobb játékkal hozakodunk elő, és akkor a…..
Idei harmadik ellenfelünk az NSZK csapata volt, akiket eddig mindkét találkozásunk során legyőztünk (10:2, illetve 6:4). Az említett két mérkőzés az A-Ligában volt, mivel érdekes módon – ha hihetünk az eltefoci archívumának - az NSZK egyszer csak megjelent itt, anélkül,…..
leni08 2010.10.17 13:24:06
Az előző két összecsapásunkon egyaránt vereséget szenvedtünk az idén ismét címvédőként fellépő Torpedótól (6:9, ill. 2:6). Az új szezonbeli első meccsünkön (3:2 a Fehérvár ellen) mutatott játék sem feltétlenül mutatott arra, hogy most fogjuk először legyőzni őket. De…..