Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hagymalevy

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem kinyírta a fekvőrendőr a motoros rendőrt: még nézni is rossz, ahogy a gép megpattan, majd a hátsó kerék a levegőbe emelkedik. A Mexikó városban felvett videón a kormányőrség alakulata látható: szinte hihetetlen, hogy emeli ki a farát a konvojt vezető gép, majd…..
Mindig veszek pályamatricát, tényleg, mindig. Az M6 építésekor kétszer éves matricát is vettem, mert a régi hatos forgalma elviselhetetlenül lassú volt - a tőlem normális esetben négy percre lévő munkahelyemre háromnegyed óra alatt értem be reggelenként. Pályán meg öt perc…..
TComment A hurkok mindenit! 2012.05.16 06:10:00
Az utakon nem kizárólag közlekedéstechnikai mérnökök közlekednek, hanem csipkeverők, pékek, sőt, méhészek is. Honnan a fenéből kéne tudniuk, hogy az téglalap alakban összevagdalt aszfaltnak bármi köze is van a lámpához? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
 Kiemelt figyelem és rekordnagyságú licit mellett talált gazdára az első Magyarországon gyártott Mercedes-Benz B-osztály személyautó a Vatera online piacterén. A három hét alatt több tízezer érdeklődőt vonzó jótékonysági aukció teljes, 20.110.000 forintos bevételét a…..
Egy nagyon érdekes tesztet szeretnék megmutatni nektek, amit kivételesen nem újságírók, hanem két profi motorversenyző hozott tető alá: Roland Resch és Martin Bauer. Arra keresték a választ, hogy a teljesen gyári motorokhoz képest hány másodpercet lehet lefaragni, ha a piacon…..
hagymalevy 2011.07.14 15:27:58
@Félsvéd:
Nem kell magyarázkodnod, főleg olyanoknak nem, akik csak fikázni tudják más igyekezetét!
Talán emlékeznek még Gergőre, aki annak idején egy levélben mesélte el, hogyan indult feleségért Chilébe és hogyan kötött ki végül egy Renault Thalia kormánya mögött. Nos, Gergőék életében azóta történt egy s más, míg végül Londonban kötöttek ki, ahonnan szintén…..
Egyre biztosabb, hogy itt mindent a sötét oldal irányít. Most már nem lehet letagadni...
A Terminator a nagyvason Nagyon finom vagyok, ha azt mondom: a T4 Mototerminatorai nem lettek olyan legendásak, mint az a Fat Boy, amit nem sokkal a Terminator 2. forgatása előtt mutatott be a Harley Davidson - a film világhírnevet adott neki. Nem kizárt, hogy az okos termékelhelyezésnek…..
hagymalevy 2011.06.24 10:02:21
@Alvin666: teljesen igazad van. Ebbe a filmbe pont ez a motor volt való. Amúgy is Amerikában játszódik a kilencvenes években.
Winkler letette a telefont, kidugta fejét a monitor mögül: „Árpád ez a te területed!” Nem igazán értettem, mire mondja, és aztán sem lettem sokkal okosabb, hogy kifejtette: „Valami régi CBR Vácott, kevés kilométerrel egy kereskedőnél... hívd fel.” Pár…..
A tegnapi hírben leírt sejtéseimet nagyon sokan készpénznek vették, és pályamotoros körökben egy pániklavina indult el, ami semmiképpen nem tesz jót ennek – az amúgy is sérülékeny – közösségnek.   Semmit nem tudunk arról hivatalosan, hogy milyen sorsa lesz a…..
hagymalevy 2011.04.18 13:11:33
@vernyul: lehet a Hringnél alkudni kellett volna Rezsőnek. Még ha kevesebb pénz is jön be nekik, az is jobb, mint a semmi....Persze vannak költségek, pályabírók, mentő ügyelet, de ezek nem hiszem, hogy az egekbe rúgnak....Én nagyon sajnálom, hogy úgy tűnik megszűnik ez a lehetőség, sokkal szívesebben motorozom ott, mint közúton, ahol a kátyúkat, az öreg tatákat, a kátyúkat, fiatal suhancokat, és újra a kátyúkat és a kátyúkat kell kerülgetni...Ausztria meg kicsit messze van, hogy csak kiugorj egy óra motorozásra:-(
 Sajnos rossz hirt kaptam... A hungaroringes motoros pályanapok veszélybe kerülhetnek. Most beszéltem (Bulcsú) Rezsővel, jelenleg úton van Bol'Dor-ba. Szomorú hangon mondta, hogy Április 30-án felhagy a nyílt napok szervezésével. Timinek és Katinak (két munkatársának) is fel…..
Múlt héten egy olvasónk azt szerette volna kideríteni, miért kerül nála 15x többe az internet, mint az ország többi területén. A UPC egy másik olvasónk hasonló kérdésére válaszolt. Kiderült, hogy helyi hagyományok és jellegzetességek is befolyásolják a hálózat…..
hagymalevy 2010.09.24 14:59:28
@Trunkel:
Köszi a tippet. Én is 29-es vagyok, végre letelik a hűségidőm. A monortel vagy UPC a 29-es körzetben abszolút monopol helyzetben van és ezt ki is használják. Az új, gyorsabb technológia üzemeltetési költsége magasabb, mint a régi elavulté, sőt az sem csak úgy kinőtt a földből, úgyhogy a beruházásért is fizetni kellett valakinek, szóval senki ne mondja nekem, hogy azért ilyen magas az ára. Lehúzás az egész, csak Mi birkák fizetünk, mint a katonatiszt, mert nincs hova menni.
Az előfizetők átverése és lehúzása megy itt, példa erre:
lejárt a hűségidőm tavaly 1M/4000HUF fizettem érte. Közben a 2M került már 4000HUF-ba, de a szolgáltató a hűségidő letelte után nem tett át abba a kategóriába automatikusan -de nem is értesített az új lehetőségről és, hogy lejárt a hűségidőm, mert ugye az nem az érdeke- tehát vagyis míg az új belépők ugyanazon az áron dupla sebességet kaptak, addig én, mint több éve meglévő ügyfelük a felét. Mikor betelefonáltam szintén hebegés habogás, de még egy "elnézést kérünk" sem volt. Ezekről ennyit. Na most megyek és megnézem magentáékat:-)
Várom a kedves upc-s hozzászólást is!
 Nem tudom másnak a motor mit jelent, mert én még soha nem voltam más, azonban számomra sem mindig ugyanazt jelentette. Volt, amikor az egyik legjobban áhított tárgy volt a szobám ajtajának belső felére kiragasztott Honda CB, bármit megadtam volna érte. Volt, amikor szimplán egy…..
hagymalevy 2010.04.14 14:49:48
@C16SE: Igen, mindenki mást szeret. Aki ezt szereti az együtt örül a Dokival, aki nem,az meg a sajátjának. Még jó, hogy nem vagyunk egyformák, akkor milyen drága lett volna, ha mindenki erre licitál?
@Diesel125: De már engem is érdekel, hogy mennyi jhurót kellett kicsengetni érte??