Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Byrd Mark

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
Byrd Mark 2014.06.15 09:35:45
@Xezs: ja. igaz, de nem vette be a korábbi kommenteket már annyira túlmoderáltam, hogy el is írtam. Egyébként meg nagyon idegesítő úgy olvasni. Vegyétek a fáradságot, ennyi. Mutass példát. Erről szól a cikk is. Legalább te. Én be se engedném az ékezet nélküli kommentárt. Ez olyan mint a meleg sör. Meginnád?
Filmdroid Travolta, a keresztapa 2011.01.26 21:27:10
Na ki a Főnök? John Travolta. Nagy a valószínűsége, hogy ő fogja eljátszani New York egyik maffiavezérét, John Gottit.  Marc Fiore, a Fiore Films fejese és a Gotti tervezet producere nagyon szeretné, ha Travoltát le tudnák szerződtetni. "Kiváló színész. John Gotti pedig…..
Remek dolog, hogy Süveges Gergő, az m2 intendánsa blogol, ráadásul a blog.hu-n, így első kézből lehet megtudni egy rakás belsős infót a köztévé átalakításáról. A legfrissebb posztból többek között az derül ki, hogy Süveges át szeretné keresztelni az általános…..
Gyurcsány Ferenc vásárolni volt, és ezt egy blogbejegyzésben is megírta. A boglári Tescoban nagybevásárlást tartott, és a tejeknél érdekes választás elé került: most melyiket vegye meg, az olcsó, 120 forintnál alig drágább szlovák tejet, vagy a 240 Ft-os magyar tejet? Te…..
 Amikor azt mondjuk, nem bízom az orvosomban, akkor általában két dologra szoktunk gondolni. Nem bízom az orvosomban, mert úgy látom, hányaveti és érdektelen figura, aki bizonyosan sokkal komolyabban bánna saját hozzátartozóival. Alig vet rám egy pillantást, sokszor felém sem…..
Byrd Mark 2010.07.21 22:11:49
Igazság szerint én csak egyet vártam az új böngészőtől: hogy az url-sáv értelmesebb legyen, és a Chrome-hoz vagy a Firefoxhoz hasonlóan megértse, ha nem webcímet, hanem csak valami hülyeséget pötyögök be.Ezt nem sikerült.Felmerült ugyanakkor néhány kompatibilitási probléma.…..
Van mit ünnepelni: 1860-ban érkezett Gössbe a grazi Max Kober az összespórolt pénzével, hogy sörgyárat alapítson a majd száz éve üresen álló, romos gössi zárda területén. A hétvégén csapra verték a Gösser 150 éves jubileumi sörét. Évtizedek kellettek hozzá, hogy a…..
Byrd Mark 2010.06.28 16:40:42
Köztudott, hogy James Hetfieldnek, a Metallica énekesének, régebben elég sok gondja akadt az alkohollal. Elmondása (és a Some Kind Of Monster című film) szerint függősége miatt a 2000-es évek elején a zenekara is majdnem feloszlott. Hetfield azonban elvonóra ment, állítólag ma már…..
Byrd Mark 2010.05.31 10:23:58
@FaBRiK: nekem is megfordult a fejemben. de a Jákob maradjon Jakab.
és Kalapáti Gergő a szólógitáros.
Byrd Mark 2010.05.31 09:30:47
Örülünk, Vincent? Két bakkecske 2010.05.27 22:28:00
Jé, a szlovákok tényleg megfosztják a kettős állampolgáraikat a szlovák állampolgárságtól. Ki gondolta volna? Hát mindenki, kivéve a Fideszt, az ő sajtóját és a reménytelenül hülyéket. A Heti Válasz még a szavazás napján is azt írta, hogy "Bajban a szlovákok:…..
Byrd Mark 2010.05.28 12:17:50
Ha esetleg nem tudná valaki Gyurcsány nem is olyan rég kiadott egy könyvet Gyarapodó Magyarország címmel. A könyv az utóbbi nyolc év MSZP-SZDSZ kormány sikereiről (nyehehehe) szól. Beharangozásképp Feri közölte, hogy "az ország bizony gyarapodott, csak mi más fele…..
Byrd Mark 2010.04.20 10:52:12
@színjáték az egészvilág: igazad van! de a politikus (a kurva anyját a mentelmi jogával) feladata, hogy példát mutasson! Kossuth, Széchenyi a saját vagyonukat képesek voltak beleölni, hogy jobb legyen az ország!
Tegnap már megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információink szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor…..
Mandiner blog Nagymagyar bandázás 2009.08.26 08:31:00
  Tavaly kezdődött, a Magyarok Szövetsége nevezetű társaság szervezett egy Kurultaj nevű programot, amin különösebb reklám nélkül több ezer ember részt vett.   Idén nem Kurultajt, hanem a Magyarok Országos Gyűlését szervezték meg Bösztörpusztán. Sok meglepetés…..
Nemrég elkészült Péterfy Bori legújabb klipje a Téged nem című szerzeményre. A dal a majd csak most következő második Péterfy Bori & Love Band-lemezen lesz rajta, de már egy ideje digitális formában megvásárolható egy rakás remix társaságában. A klipet Gács Tamás…..