Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ceezare

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg lenne sokkal jobb dolgom is, mint szombat este azzal foglalkozni, hogy az állam tőgyéből két marokkal pénz pumpáló, de a nézettségét legszívesebben eltitkoló Echo TV (0,3 százalékos közönségarány 19:00-23:00 között a 18-59-es korosztályban) egyik semmitmondó műsorában Bayer Zsolt, akit a…..
ceezare 2018.12.08 22:44:18
Bevallom, kíváncsian vártam a magyar és a brit miniszterelnök budapesti találkozóját, méghozzá egyetlen téma miatt: ez pedig a brit szociális juttatások jövőjéről szóló egyeztetés. Az borítékolható volt, hogy konkrétumok nem fognak kiderülni, ám ez az az eset, amikor a…..
A hódmezővásárhelyi választási bizottság átadta a nyertes képviselőjelöltnek az igazolást az eredményről.Ez így elég egyszerűnek hangzik, bemegyek, jónapot, átveszem, köszönöm, kijövök.Nade nem rólam van szó, hanem a bájgúnár Lázár Jánosról! Ő aztán megadta a…..
Annak ellenére, hogy az Egyesült Királyság lelkes támogatója volt az Európai Unió 2004-es „keleti nyitásának”, hónapok óta brutális adok-kapok megy a helyi médiában a keleti-európai bevándorlókról és annak hatásairól. Bizonyos konzervatívok, miután elmondásuk szerint a…..
ceezare 2014.01.11 18:39:06
Anglia nem kulonbozik mas orszagoktol, valsag idejen mindig feleresodnek az ilyen idegen ellenes hangok, Tatcher idejen a pakikkal meg az indiaiakkal is ugyanezt jatszottak.

Nigel Farage (UKIP vezer) pusztan egy bohoc volt a EU parlamentben a valsag elott akin mindenki jol elszorakozott ahogy szivatta az EU kepviseloket, valsagota meg feljottek 9%-ra (otthon jo pelda a Jobbik erre), nyilvan nem kell magyarazni miert.

Amit egyebkent szemely szerint undoritonak talalok az az, h mindenkit besopornek egy kategoriaba, Eastern European, kesz...egyiknek sincs toke ahhoz h neven nevezze a dolgokat, mondjuk pl h a lengyelek szervezetten viszik ki az embereket abbol a celbol h segelyeket vegyenek fel, konretan ugynoksegeket mukodtetnek Angliaban es Lengyelorszagban is ilyen celokbol.
A magyarok 2012 elott szinte lathatatlanok voltak a statisztikakon, akkor is vmi 11 ezer emberrel kerultunk fel, kerdem en mi az a tobb tizezer lengyelhez meg litvanhoz kepest aki minden evben idejon, arrol nem is beszelve h egyetlen magyarral nem talalkoztam meg aki pl onkormanyzati lakast berelne (ugye ez az egyik UKIP altal szajkozott problema), ezzel szemben pl a bangladesiek vagy a pakik csaladonkent 3-4 ilyen lakast is megigenyelnek amit aztan kiadnak kulfoldieknek.

Az biztos h amig EU-n belul vannak addig ez az egesz csak hangulatkeltes szintjen marad ugyanis nem fog tudni olyan szabalyozast hozni ami csak Kelet Europaiakra ervenyes, egy olyan orszagnak mint pl Spanyolorszag meg nem mondhatja azt h ne gyertek ide mert akkor a tobb szazezer brit aki ott van egesz evben az is mehet vissza (erdekes egyebkent h pl a Spanyolokat meg se emlitik ebben a vitaban, pedig nagy szamban erkeznek es mindenfele szakma vagy nyelvtudas nelkul)

Cameron meg menni fog mert egy hiteltelen senkihazi, raadasul azok az emberek akiket evvel a retorikaval meg tud szolitani nem arrol hiresek h ket pubozas meg segelyfelvetel kozott elmennek szavazni.
A következő írásunk Nagy Sanya tollából érkezett, aki nem más, mint a Hódítás blog írója, és személy szerint már én is kóstoltam a főztjét a februári Restaurant Day-en. Köszönet a postért, és a képekért! (speed) Figyelem! Teljesen szubjektív poszt következik egy olyan…..
Cégvezetőként szerzett tapasztalataimból legutóbb megosztottam veletek néhány hasznosnak vélt tippet a munkakeresés első fázisával kapcsolatban, amely az állásinterjún való megjelenésig tart. Több pozitív visszajelzést kaptam elismert szakemberektől a cikket illetően. Sokan…..
Konferenciát szervezett vasárnap az LMP Ökopolisz nevű alapítványa Merre van előre? címmel. Jó kérdés, bár nem egyértelmű, hogy kire vonatkozik: az LMP-re? Vagy az országra? Az előadók elsősorban az országról beszéltek, az előadók személye viszont talán inkább az LMP…..
ceezare 2013.06.03 23:18:15
@user792: rona egyedul eleg penzt meg tudna mozgatni ha nagyon akarna...
Sokan sokszor hajlamosak csak a sikertörténeteket meghallani a külföldi munkavállalás kapcsán, pedig jócskán akadnak árnyoldalak is. A mai posztból kiderül, a londoni munkavállalás is jócskán szolgálhat nehéz pillanatokkal, legyen szó a munkáról, a magánéletről (bérelt…..
Megint sikerült ánuszt formázó szopókát csinálnia saját szájszervéből Jimmy fia Krisztiánnak. Ha jól emlékszünk, a Zámbó-rokon úgy indult el az X-Faktor idei válogatóin, hogy ő aztán saját erőből, keményen tolva fog itten előre jutni, nem a fater hírnevét és…..
ceezare 2012.11.08 14:28:58
@apd:ez hatalmas:DD
Alig egy hónapja nevezték ki Kumin Ferencet nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkárrá, így most viszi még őt a lendület, szorgalmasan körmöli a leveleket, pörög a Google, ki hol írja le, mondja ki a Földön azt, hogy "Hungary" és milyen szövegkörnyezetben.Hugh…..
ceezare 2012.07.18 16:24:29
jo lenne ha mindenki megállna egy pillanatra és elgondolkozna h mit is kritizál és miért,és evvel kit támogat és kit nem.
én nem kérek senkit h szeresse a fideszt,én magam sem vagyok rá képes,de azért lássuk már tisztán h az ilyen hugh grant féle nyilatkozatok, FT féle cikkek nem segítenek...
tetszik vagy nem, ezek a számotokra apróságnak tűnő nyilatkozatok,cikkek befolyásolják Mo. megitélését.angliai magyarként nap mint nap szembesülök avval,h egy egy cikk,interview milyen hatással van az emberek véleményére.ha pl egy Hugh Grant ilyet nyilatkozik,akkor másnap mindenki avval jön h hallották mekkora kommunizmus van otthon...
egyrészt Hugh Grant ne nyilatkozzon országokról,mert Ő egy kibaszott színész,akinek fogalma sincs h mi van otthon meg mi nincs,maximum olvasott vmi angol lapban vm idétlen cikket ,és eszébe jutott h az ügynöke már régóta rágja a fülét h álljon ki vmi ügyért,mert holywoodban mindenki ezt teszi.
Az angolszász sajtóról meg gazdasági "szakemberekről" meg politikai "szakértőkről" meg annyit h 100 éven belül kétszer okoztak gazdasági világválságot,ezenkívűl egy szemmel láthatóan hanyatló társadalomban élnek,szóval talán nem számít etalonnak amit ők mondanak.

lényeg ami lényeg,nem kell beszarni mindentől és mindenkitől,szokjon már le mindenki erről h amit nyugaton mondanak az ugy van,azoknak az embereknek a nagyrésze azt sem tudja h a fővárusunk Bukarest vagy Budapest,akkor mit véleményeznek ők bármit is,arről nem is beszélve h amikor a magyar nép elsőként állt fel a kommunizmus ellen,akkor ezek az országok tisztes távolból figyelték h h basznak meg minket tankokkal,ugyh ők csak ne oktassanak senkit demokráciából.
a levél tartalma persze kritizálható,meg Orbán két harmados rendszere is, de 1, ti adtatok neki ekkora hatalmat,2, a világban nem egyedülálló az ilyen jellegű hatlomgyakorlás kétharmaddal.
a demokrácia tiprásról meg egy szót se ha kérhetem, ha jol látom akkor egy nyilvános blogon véleményeket osztunk meg és egyikünk sem került munkatáborba....

Kumin meg irja csak a leveleit nyugodtan, végre vki helyére teszi az ilyen H.Grant féle álszent hülyéket meg a Nyugati "nagymegmondó" médiát...
ceezare 2012.07.18 17:51:33
@OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty!:
pontosan tudom mi folyik otthon.Te.
az ilyen embereknek mint te,teljesen mind1 h ki kormányoz meg hogy, simán egy frusztrált fasz vagy aki minden bánatáért mást hibáztat,orbánt gyurcsányt kumint a sarki boltos a sarki hentest,mind1,csak ne te legyél az.
tudod mit, meggondoltam magam, jol teszi az angol média amit tesz,te is jol teszed h az angol médiát véded az országod helyett, szurkolok neked h tartsd meg a mentalitásodat,sőt, őrökitsd át a következő generációra is, evvel is biztosítva a soha haza nem térésemet.
értesítés kikapcsolva,szalne fáradj a válasszal.
http://www.youtube.com/watch?v=NSaH9TfKUNQ..
ceezare 2012.05.18 11:17:13
DopeManTV Utállak SP!!! 2012.04.23 19:23:00
   Most már azért fölébredhetne Magyarország!  Mivel bombázzák itt a gyerekeket?  Ez károsabb, mint a designer drog. Tényleg ezek vagyunk?  Amatőr műkedvelőket, fürdőszobai énekesnek is kevés nímandokat bujtatnak sztárjelmezbe?  Nem vagyok irigy.…..
A bizottság megtette a jelentését Schmitt Pál plágiumügyében. De kérdem én, minek?? Mi itt a Nívó blogon eleddig nem foglalkoztunk a plágiumüggyel, de most már nem tudom megállni. Demokráciákban az a szokás, hogy ha alakul egy szakértői vizsgálóbizottság, egy olyan bizottság…..
Az ATV Civil a pályán c. műsorában a 2012. március 6-i adásban a „tanár úr” megint emlékezeteset alakított. Azt hiszem, sokan egyetértünk abban, hogy ha lenne nagyképűségi világbajnokság, ő méltán pályázhatna e babérokra.  De máris helyesbítenem kell,…..
ceezare 2012.03.14 04:54:15
ahogy ezt itt korábban vki mondta:a cikk írója egy fasz.
tökéletesen egyetértek :)
tipikusan olyan embernek képzellek el aki a kis buborék világában felnőve aféle sikként gondol a rasszizmus elleni harcra,aki próbál modern felvilágosult europainak tűnni azáltal h ilyen cikkekben hivja fel a figyelmet a a harc fontosságára és szavak, tettek erejére, ugyanakkor az is biztos h pont te vagy az aki este a sötét utcában átmész a másik oldalra ha látsz két cigány fiatalt, es arrébb huzodsz a buszon ha melléd ül egy cigány. de bezzeg a neten blogokon TASZ-ért meg faszért kiabálsz.
elárulok neked vmit, én. személyesen. ismerek. cigánypolitikusokat. mind egytől egyig bűnöző.
nem az én véleményem szerint, hanem mindenki szerint. azok szerint is akiket elvileg képvisel(a cigányok).nyilt titok,mindenki tud róla.olyat is ismerek aki azért politizál mert önkormányzaton keresztül pénzeket tud felvenni,olyat is aki azért mert igy békén hagyják a hatóságok.
na mármost amikor te taszért kiáltasz és azt mondod h nem szabad ilyesmit mondani,(hozzátenném nyilt titokrol van szó) meg mit képzel a havas meg a tököm, avval ezt a helyzetet konzerválod, és tabu témává teszed a cigány probléma alapvető forrását.A cigányság konkrétan bele fog roppani ebbe, mert nem jtnak el hozzájuk források és nincs aki érdemben képviselné tudná őket, a jelenlegi politikusaik meg érinthetetlenek az ilyen faszok miattt mint te.
És abból indult az egész vita h a cigányokat akartad védeni...
 Manapság a magyarországi sztárutánpótlás kinevelése elsősorban a kereskedelmi tévéken zajló karaoke versenyeken, másrészt pedig a videómegosztó portálokon tuningolt kattintásszámokkal villogó buzanoidok között zajlik. A verseny kiélezett, ezért a már-már…..
ceezare 2012.02.25 01:24:20
Két takarítónőt és a büfést küldik Pleschinger Gyula és Rogán Antal ellenében. A kormány „lényegében a tegnapi naptól fogva kész az IMF-tárgyalások megkezdésére” – mondta el Giró-Szász András kormányszóvivő. Az IMF válaszában közölte, „Mi ezt…..