Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ice machine

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz, de nem nagyon nehéz mérkőzésen vertük Nagy-Britanniát a ljubljanai vb negyedik fordulójában. Az első harmad nem hozott gólt, a másodikban és a harmadikban egyet-egyet szereztünk, 2-0-ra nyertünk. Ellenfelünk a végén egy büntetőt is kihagyott. Két fanatsztikus…..
ice machine 2010.04.21 21:34:12
@Tengereczki Pál: egyre tisztábban látszik, hogy az első negyed nyerése = lesz a teljes meccs nyerésével, meglátjuk...
Szegény Tokaji :(
Ott leszek a zászlónál, ha már nem lehetek ott :)
MAGYAROK!
ice machine 2010.04.21 21:35:33
@ice machine: az ott az a szlovén főváros, de ha hangosak lesztek, akkor egy kicsit Budapest is lehet belőle, mindenki ordítsa be a korongot, és nincs probléma :)
ice machine 2010.04.21 23:10:59
@Von Siebenbuergen: Te is jól látod, minő meglepő! ;) pontosan a centermunkából kéne nyomnunk erőteljesebben az elején, én nem hiszem, hogy akkor komoly baj lehet az első negyedben (de akár később)

Talán felelőtlen, gyerekes, haszontalan. Mindegy. A "nagy" kérdésem: ha tippelni kéne, mennyi esélyt adnátok egyik ill. másik csapatnak pölö %-osan kifejezve a DÖNTŐBEN (de szép is leírni:)) ? Tudom, hogy komolytalan, mégis. Itt az idő nagyot álmodni és a fiúknak újra nagyot tenni!
Saját tipp-szerűség: 60-40 ide ;)
Remélem, hogy már az elejétől jó játékkal tudunk kirukkolni, és győzzön a jobbik, mondta a lengyelek elleni mérkőzés előtt Szélig Viktor csapatkapitány. Azt mindenki tudja, hogy ma délután többet kell mutatnunk, mint tegnap. Hajtás alatt elmeséljük, hogy miért. Kemény…..
ice machine 2010.04.18 14:52:54
Az izlandi vulkánkitörés miatt nehéz helyzetbe kerültek a britek, csütörtökön és pénteken sem tudtak elrepülni Szlovéniába. Péntek hajnalban busszal indultak útnak, épphogy odaérnek a vb-re, de szeretnék nem az eredeti időpontban lejátszani nyitómeccsüket. Pavle Kavcic,…..
Az osztrákok és a norvégok elleni mérkőzéseken az volt a leglényegesebb, hogy lássuk, milyen erőállapotban van a csapat. Kiderült, hogy megfelelő a fizikai állóképességünk, látszott, hogy magas tempó mellett is bírunk azonos iramban végigjátszani mérkőzéseket, vagy…..
ice machine 2010.04.13 23:49:39
@sutyi2: ismerős szitu ;) egyetlen különbség, hogy nekem időben most nagyon nem fér bele még 1-2 nap sem... jó szakdogázást Neked :D
Na de majd Kassára majd megyek, ha... ;)