Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Satpal Ram

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jövőben ennyi hely marad a Margitszigetre tartó családoknak, babakocsisoknak, osztálykirándulóknak:                          Most, hogy lezárták az északi járdát és megnyitották a délit, kimentünk megnézni, hogy…..
Amikor vasárnap belefutottam a Gyalogoshíd épül a Dunán című hírbe, hatos fokozatú izgalmi állapotba kerültem: az elmúlt hetekben sokat tanulmányoztam Budapest városfejlesztési koncepcióit, és szinte mindegyiknek hangsúlyos eleme volt valamilyen belvárosi gyalogoshíd. A…..
"...fütyülök én az építészetre mert önmagában nem érdekes sem a stílus, sem a forma. Rettenetesen érdekel viszont az, hogy az általam valamilyen módon megformált térben milyen élet lesz lehetséges. (…) Egyszóval úgy fejezném ki, a többlet kérdése…..
Satpal Ram 2010.10.16 11:06:17
@is: Finta nem egyenlő modern építészet. A blog sem a modern építészetről, hanem Finta x-edik ocsmány épületéről szól.
Klasszikus zárás körüli történetnek indult, amikor a biztonságiak egyrészt már nagyon mennének haza, másrészt eljött az ő idejük és kicsit keménykedhetnek a lassan szedelőzködőkkel. Csakhogy keménykedés helyett most majdnem agyonverés lett a dologból, a vadparasztok még egy…..
Mi sem tudjuk, hogy fake (annyira nem is érdekel), mindenesetre itt a sztori: valaki állítólag feltörte Vona Gábor azóta törölt iwiwes accountját, és az ott található levelezésről készült screenshotokat kitette a netre. További infók az üggyel részletesebben foglalkozó…..
Bizonyára - velem együtt - sokakat meglep, hogy most már napok óta tartósan a Jobbik vezeti ennek a blognak a szavazását. Több ezer voks érkezett, s bár természetesen egy ilyen szavazás nem lehet reprezentatív, és közismert az is, hogy a Jobbik nagyon erős (felülreprezentált) az…..
Satpal Ram 2010.02.15 10:35:56
@galicius:
Na persze elplvasták a jobbik programot mi :-)
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Satpal Ram 2010.01.21 11:12:34
@NGA: Ezzel öntudatlanul megerősítetted a véleményemet, csak most más kifejezéseket használtál hozzá. Védelmedre legyen mondva, hogy amíg ilyen közeg vesz körül(pl. B&B), nem felróható neked, hogy nem veszed észre, hogy nem ezen múlik.
Satpal Ram 2010.01.21 11:19:22
@NGA: Nem akartam személyeskedni bocs.
Satpal Ram 2010.01.21 12:39:04
@Aladár69:Én is Café-t hallgatok reggelente, meg mr2 és info.
Hasonlókban reménykedtem mint te. Ha tényleg megszűnik a Café az akkor dupla bukó sajnos.
A Népszabadság ma a harmadik oldalon kérte számon, hogy a Magyar Televízió mégis miért nem tudósított a Táncsics Alapítvány díjátadójáról, és azért zárójelek közé préselve megjegyezték, hogy a Táncsics Alapítvány egyébként az MSZP pártalapítványa. Bezzeg tavaly, meg…..
Satpal Ram 2009.12.08 17:31:11
@AczélGyuribácsi: ha egy komcsi alapítványtól díjat vesz át onnantól kezdve már a pártharc eszköze, és erről csak a bolsik tehetnek, na meg ő.
Vasárnap szövetségi népszavazás volt Svájcban a minaretek építésének teljes betiltásáról. A referendumon a szavazók 55%-a vett részt, és dupla többséggel - az összes szavazat 57,5%-ával, illetve a 23 kanton közül 19½-ben többséggel - elfogadták a Svájci Néppárt…..
Satpal Ram 2009.11.30 13:18:12
@"azta":
annyira azért biztosan mint mi és a honfoglaló magyarok
Satpal Ram 2009.11.30 13:24:22
@Kotkodus:

"szerencsére Európa már régen kihámozta a vallást a politikából"

akkor ki tud több meghatározó európai kormány vagy ellenzéki pártot mondani, amely nevében nem szerepel a keresztény kifejezés című vetélkedőt elindítanám :-)
Satpal Ram 2009.11.30 13:42:38
@forrestg: "Több országban ugyanakkor (pl. Hollandiában lehet sejteni) az izraeli tikosszolgálat vette rá a szélsőjobb pártokat, hogy ne a zsidóságot, hanem az iszlámot szidalmazzák."

Hááát nem tudom, miért szidták a zsidókat, de azt sejtem mi a bajuk a bevándorlókkal. Nem hiszem, hogy az izraeli titkosszolgálat speciális tudása kellett ehhez.
 Körülbelül egy hónapja szinte mindenhol felbukkan Szeles Mónika, hogy könyvét reklámozza Amerikában. Nemrég a National Public Radio new york-i műsorában válaszolt kérdésekre az egykori tenisz sztár. Brian Lehrer többször tért ki az interjú alatt Mónika gyermekkorára, hiszen…..
Satpal Ram 2009.05.15 13:50:03
@somogg:

csak a legfrissebbek közül egy: http://inforadio.hu/hir/kulfold/hir-278175

Ezzel nem akarom védeni a saját gennyeinket, csak jelezni akarom, hogy azért nem fekete és fehér minden. Az angoloknál nem volt 40 évig proletárdiktatúra meg szovjet és náci megszállás, ami olyan erkölcsi mélységbe taszította az országot amiből nem egyszerű kikeveredni. Itthon a társadalomnak kellene aktívabbnak lennie, hogy fékek legyenek a rendszerben, sajnos nagyon sok a tennivaló ez ügyben még. Én itthon próbálkozom.
Satpal Ram 2009.05.15 13:52:37
@somogg: Ja, és ha pl. Anglia vs Magyarország akkor talán Széchenyi az etalon.
A szerencsétlenül induló sítábor történetének második részét is megkaptuk, Ákos levelében megdöbbentő részleteket közöl: táborozókat felpofozó biztonsági őrök, mentőautóban aludni kényszerülő mentősök és sms-ben kapott finom fenyegetés a Homár poszt miatt. Mi még…..
Peren kívüli egyezség keretében négymillió forintot és két éves kamatait, összesen 4,5 millió forintot fizetett a Rebisz jogutóda, a Készenléti Rendőrség Nagy Lászlónak. A korábban szakmunkásként dolgozó férfi bal szemére teljesen megvakult, miután 2006. október 23-án a…..
w Nagy-Magyarország nem ország 2007.07.04 04:30:00
Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett.…..