Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enyje-benyje

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy pillanatig azt hittem, Észak-Koreában készült az Allvoices képriportja, de nem, a dél-koreai Anszanban fotózták le, hogy milyen elbánásban részesülnek azok a fiatalok, akiket átnevelő táborba küldenek a szüleik. Az anszanihoz hasonló táborokba főleg olyan kamaszok kerülnek,…..
enyje-benyje 2010.12.07 15:18:14
@Bockó:
kognitív disszonancia.... minél inkább bebizonyítod neki, hogy ostoba, annál inkább te leszel a hülye a szemében. Főleg a butább rétegre jellemző...
enyje-benyje 2010.12.07 15:49:00
@krampam:

Ne haragudj, de te soha nem leszel képes bebizonyítani az igazad. Nincs bizonyíték a kezedben. A hit ez semmi (már ha bizonyítani akarunk vele valamit). Ez van. Nekem viszont megdönthetetlen bizonyítékaim vannak, amiket te nem vagy képes sem megérten, sem felfogni, sem elfogadni. Én veled ellentétben, nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy van valami ami felettünk áll, te viszont élből elutasítod az én álláspontom. Itt most Isten (legyen ez akárki vagy akármi) létezésére gondolok, nem a Biblia tanításaira, mert azok marhaságok - leszámítva persze azt a részt ami a jó erkölcsről szól...

Szóval nem egészen ugyanaz a két oldal...
enyje-benyje 2010.12.07 16:34:13
@krampam:

Párttitkár? Hát azokban az időkben én még sehol nem voltam...:D

Nem szajkózta nekem senki, magamtól lett ilyen a felfogásom. Tanultam-tanulok, nyitott szemmel járok. Ennyi.

Egyébként nem a bizonytalanság az én álláspontom. Ugyan! Nagyon is biztos vagyok rengeteg dologban, de arrogáns lenne azt állítani, hogy én mindent tudok. Tőled is arrogáns. Természetes, hogy vannak fehér foltok. Csak keresni kell a válaszokat, az igazságot, nem azt amit valahol olvastam és megtetszett. Hanem az igazságot, még ha nem is tetszik.

A Bibliáról még annyit: te valóban elhiszed Ádám és Éva, vagy Noé bárkája történetét, meg a többi mesét? Szó szerint?
Egyelőre úgy tűnik, hogy -többek közt a 4chan nemrég vele kapcsolatban indított kampányának köszönhetően- a Wikileaks ma letartóztatott alapítója, Julian Assange, aki több, mint 230 ezer szavazatával nagyjából harmincezer vokssal vezet a második helyezett török miniszterelnök…..
enyje-benyje 2010.12.07 14:48:06
@dimple12:
Mivé lett jó ízlés...
enyje-benyje 2010.12.07 14:49:00
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..
enyje-benyje 2010.11.24 11:09:27
@Ger6ő: Szóval, ha valamiért este 7ig 8ig dolgoznom kellett, és fáradtság miatt óvatosabban, lassabban vezetek hazafelé akkor én egy köcsög vagyok? Nem lehetsz ennyire hülye és szar felfogású, már megbocsáss
enyje-benyje 2010.11.24 11:12:24
@c3as84: Na ezt kéne mindenkinek elolvasni, és végiggondolni...
Ennyi. Pont.
enyje-benyje 2010.11.24 11:15:07
@Doubledecker:
Igen ahogy gondolom. Így érezte jónak, még a szalonban is ezt javasolták. De tök mindegy, látom neked sem sikerült megragadni a lényeget... Csak egyszer menj te is AKÁRMILYEN okból lassabban a megszokottnál, és fuss bele egy baromba. Talán te is megvilágosodsz.
 Bevezető Ez a rövid útmutató abból a célból írtam (elsősorban a témával kapcsolatos szakmai anyagokra támaszkodva), hogy segítsek azoknak a családoknak, ahol az egyik családtag valamelyik szekta vagy manipulatív módszereket használó közösség vagy csoport tagjává…..
enyje-benyje 2010.11.23 01:34:45
@reikitanfolyam:
téged már beszívott ez a fekete lyuk látom

nos csak hogy tudd, egy barom fajtabelid megkörnyékezte a barátnőmet, de szerencsére intelligens csajról van szó, és mivel nem akarta feladni a próbálkozást muszáj voltam két baszott nagy fülessel hazazavarni a kis senkiházit, magyarázott valami feljelentésről, csak én meg közöltem vele, hogy 3 telefonbeszélgetés felvétele, és 6 tanú bizonyítja az elmebajba hajló zaklatását, úgyhogy inkább húzzon vissza csöndben a fajtájához. Lehet, hogy nem ez a jó módszer, hogy visszatereljük a rendes életbe az illetőt, de aki hülye halljon meg...
enyje-benyje 2010.11.23 19:51:17
@reikitanfolyam:

Nem jelent az semmit ha ide leírom, h mi történt. A telefonbeszélgetéseket a párom tudtával, közösen rögzítettük, hogy később még hasznát vegyük.
A nagy kinectezés, move-ozás, retrózás közben ne felejtsük el, hogy ma indul be igazán az OnLive nevű on demand játékszolgáltatás, ami egyes szakértők szerint az egész játékipar jövőjét meghatározhatja. A rendszert másfél éve mutatták be egy fejlesztői konferencián, és…..
Szilvay Péter Kreatív-olvasónak köszönjük, hogy észrevette, amit mi nem, hogy a két legcsodálatosabb gyorsétterem-lánc hogyan kezdi az évet! ..
enyje-benyje 2010.11.05 13:55:29
@Kontárblog:

Te nagyon hülye, ez nem élő állat. Bírom ezeket a városi legendákat, hogy miféle hulladékból készül a gyors kaja. OMG
Nem túlzok, ha azt mondom, hogy az RTL Klub majd egy évtizede uralja a csütörtök estéket, hiszen a Showder, valamint annak váltóműsorai, élükön a Gálvölgyi Show-val, szinte verhetetlenek voltak a TV2 számára. Azonban szeptember 23-án olyasmi történt, ami mindenképpen…..
A Fehér Ház, vagyis a White House, a világ legnagyobb hatalmú emberének, a mindenkori amerikai elnöknek az otthona és munkahelye. A Pennsylvania Avenue 1600 cím alatt elhelyezkedő épület kódneve az amerikai titkosszolgálaton belül Crown. A kongresszus 1790 nyarán határozatot hozott,…..
enyje-benyje 2010.10.26 10:31:24
@pistola: Te is valami elborult elme lehetsz. Azért utálod mert jól csinálják a dolgaikat (velünk ellentétben ugye)?
enyje-benyje 2010.10.26 10:41:36
@BennyPP:
Aham. Kurva nagy befolyása lehet a világra egy "drogbárónak". Hogy három lehetőséget említsek:

- az USA kormánya vagy pénzel egy drogbárót, valamilyen érdektől vezérelve
- vagy likvidál egyet, ha épp nagyon nem tetszik amit művel (igen.igen, volt már rá példa, zsé kategóriás amcsi filmeket meg nem nézek mielőtt valaki megkérdezni...)
- a harmadik lehetőség meg, hogy le se szarják őket...

ezek nagyon faszán elvannak a maguk kis porfészkükben a világról meg fingjuk sincs, csak legyen anyag, abból meg lé.
enyje-benyje 2010.10.26 10:45:54
@alesi:
jajjj jajj jaj....

Melyik magánhadsereg is előzi le őket? Vagy akkor csak azt mond meg, hogy melyik az az 5 reguláris?

A műholdakra telepített atomról, meg az orosz és kínai informatikai fölényről alkotott agyrémed alapján még sokat kell fejlődnöd, ha el akarod végezni a 8 általánost.
 Szalmonella mérgezésben vesztette életét Angelina Jolie (†35) színésznő. Fóton, a Gyermekvárosban egy balkáni háborús mozi forgatásának egyik ebédszünetében fogyasztott szalmonella baktériummal fertőzött tojáslevest a tragikus sorsú művésznő. A feszített…..
enyje-benyje 2010.10.12 00:46:59
@Hepciás:

Így van: szabad, de jó lenne ha az ember az arcát is adni a véleménye mellé.
enyje-benyje 2010.10.12 00:51:16
@enyje-benyje: ájnó, ájnó, de ki az a Susanne Tsala?
enyje-benyje 2010.10.12 00:52:48
@Hepciás: késő van, olvas eggyel feljebb
Oszkárság Ostoba hülye geci T9 2010.09.28 13:42:00
Most már megírom ezt. Én hülye állat másfél éve ismét képes voltam megvenni a Nokia aktuális egyik legjobb telefonját, mert de jó az nekem. Abba külön bele sem megyek, hogy az S60 oprendszer micsoda egy okádék szar, nincs egy büdös gondolatom, amit előre kitalálna. Hogy nincs…..
enyje-benyje 2010.09.28 22:24:15
@INSIDER: Te nagyon hülye gyerek: az nem INKONTINENS, hanem INKOMPETENS. Olyan jó, hogy próbálod nagyon intelligens módon forgatni a szavakat, néha még be is nyögsz egy-egy olyat amitől hú de okosnak akarsz tűnni, lehordod a másikat, és a végén kiderül, hogy még annál is hülyébb vagy akit az előbb fikáztál.

Igaz a "LOL" meg a "Tsók" is sokat elárul rólad.

Még valami: a Nokai igenis tehet róla, hogy nem tud egy MINDENKI által könnyen használható OS-t összehozni...
enyje-benyje 2010.09.29 00:40:12
@INSIDER: Igen: a vizelet visszatartó képesség hiányát jelöli, és nyilván egy egészségügyi suli felsőbb osztályaiban tanulják. Viszont akármennyire próbálom a szöveget újra és újra végigolvasni és értelmezni, nem látom az összefüggést, hogy miként jönnek ide ilyesfajta -legfőképp- időskori gondok. Abban viszont biztos vagyok, hogy ilyen szintű hülyeséggel te tuti nem vagy technokrata. Ha meg igen akkor max egy tehéncsorda felett bábáskodsz. (gyk.: a technokrata általában vezető beosztású -általában műszaki- beosztású egyén)

Nagyon jól tudom, hogy mit jelent a LOL. Az viszont ismét az igazamat bizonyítja, hogy fel sem fogtad mit kifogásoltam benne. Gratulálok.

Legalább ismernéd el (vagy hazudnád), hogy félregépelted. Akkor legalább nem csinálnál még nagyobb hülyét magadból ;)

Ja igen: mivel nem vagyok divatmajom, soha nem lesz iPhoneom (bocs minden iPhoneostól) Most van egy Samsung. Holnap talán valamelyik HTC. Vagy egy Galaxy S.
Belsőség Dróton dzsal a petró! 2010.09.18 23:21:51
230 kilónyi akku volt alattam, benne 16 kilowattórányi töltés. Középmotor, hátsókerék-hajtás, bivaly nyomaték, 800 forintos tankolás, mi kell még? Egy jó navi! Vélemények az azonos című írásunkról...
Az iPhone-forradalom új helyzetet termetett a mobilpiacon. Az Apple a többiektől teljesen eltérő irányból közelítette meg a telefonálást, „újragondolt” terméke egyértelmű burzsuj ikon lett. A többi gyártó, mint a Nokia, a Sony Ericsson, az LG vagy a Samsung láthatóan…..
Augusztus 23-án Afganisztánban meghalt egy fiatal magyar katonanő. Nem jó hír ez senkinek, különösen nem a családnak, a barátoknak és a közeli hozzátartozóknak, és nem vagyunk hozzászokva ehhez mi, hírfogyasztók sem. Ismerve a Magyar Honvédség kvalitásait, már az is csoda, hogy…..
Lehet, hogy Stephen Hawking a világ egyik legnagyobb koponyája, de az biztos, hogy mostanában nagyon levert. Először arról beszél, hogy az idegenek IGENIS léteznek, de egyáltalán nem békések a szándékaik, inkább leigáznának bennünket. Most pedig azt mondja: ha nem hagyjuk el a…..
enyje-benyje 2010.08.11 19:37:23
@Bergeroth: igazad van, az anyagot nem, de az őt leíró információt igen, innen már csak egy lépés...
enyje-benyje 2010.08.11 20:06:42
@molnari: Az összes TTK könyv megvan. Azért Köszi:)

Nem csak Hawking ír ám, hanem Pl Michio Kaku, vagy Carl Sagan is. Mind a ketten Hawkinhoz hasonló elmék, de ők sokkal nyitottabbak a hihetetlenebb dolgokra. Hawking sem azt mondja, hogy képtelenség, hanem azt, hogy a mostani technológiai fejlődést előre vetítve nem látja még a nagy áttörést, az idő pedig fogy. Hiába lehetünk képesek 10.000 év múlva uralni a teret, ha 200-300 éven belül kihalunk...

Aki szerint lehetetlen egy olyan dolog ami a fizika szerint lehetséges az szerintem nem normális... Ez nem szolt senkinek. Csak úgy leírtam.
enyje-benyje 2010.08.11 20:25:02
@Bergeroth: Ez így van. De én nem a máról beszélek, hanem a holnapról. Ha megnézed minden technikai eszköz úgy kezdi a pályafutását, hogy senkinek nem kell, vagy drága, vagy nem költséghatékony, vagy nem biztonságos, vagy minek egyáltalán. Majd 100, vagy 1000 év múlva.
A jóképű fiúk csalfaságát hivatott alátámasztani ez a történet, ahol a 10 éves kapcsolat utáni tapasztalatszerzős időszakban esik pofára a lány, aki sosem gondolta hogy ilyesmibe botlik, aztán meg mégis. Az én történetem másfél évvel ezelőtt esett meg. Egy hosszú, 10 éves…..