Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hellob

26 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ő a mi másfél éves mopsz kutyánk, Mimi. Nem igazán szeret fürdeni, de nagyon rendes kutyus, békésen tűri a macerálást! Ugyanilyen jól tűri a biciklikosárban való utazást, télen a kutyakabátot, pulcsit, és a műtétje után a nyaktölcsért. Vicces kis cukiság" - írta…..
Tökéletes kocogópartnernek tűnnek, a kutyákkal sem foglalkoznak, de úszni inkább ne vigyük őket...
Edina küldte el nekünk a Dailymail cikkét a gondoskodó vidramamáról, aki a hasára ölelve utaztatta át az alaszkai öblön szundikáló kölykét...
Emlékszünk még a MOL stresszmentes sorsjegyére? A SuperShop ugyan nem annyira átlátszó és egyértelmű, de egy kis bogarászással tökéletesen megállapítható, hogy nyert, vagy sem. Ez még az értékesítés előtt, vagy akár közben is megtehető, ha úgy adódik. Nem tudom,…..
A Magyar Posta szolgáltatásait igénybe venni lassan felér egy extrém sporttal, most pl. Erika gondolta azt, hogy a Budapestről-Londonba ajánlottként feladott diplomája egyszer csak megérkezik hozzá. De hiába, a küldemény még Magyarországon eltűnt, ő meg diploma nélkül maradt.…..
 A videón Alxandra kismalaca és öt bearded collie kutyusa szaladgál vidáman és felhőtlenül. Jó programnak tűnik, most cserélnénk. (A zenéért külön pirospont, egy ideje eléggé szeretjük.)  ..
Rövid, de lényeges folytatása a Sony Ericssonos szívásnak: a szolgáltató korrekten járt el a soha ki nem cserélhető telefon ügyében, és 2 nappal a poszt után egy cserenokiával oldaották meg a problémát. Kedves Homár! Köszönöm, hogy megjelent a történetem, két napra rá…..
Norbert nem érti, hogy a Saxoo eladója miért nem jött rá, hogy ő egy eladó, aki azért van ott, hogy Norbertnek segítsen a vásárlásban. Talán nem volt egészen pontos a munkaköri leírása, mindenesetre sem köszönni, sem eligazítani nem tudott, így a vásárló máshol költötte el…..
Adalbert már baromira unta a szakítós sztorikat, ezért beküldte a sajátját a következőkkel: "Ja, a teljesség kedvéért 22 éves, budapesti egyetemista vagyok, és mondjuk Adalbert leszek, mert az hejj-de-jó. Tudni kell rólam, hogy sok, a legtöbb ember szemében igen rövid…..
Anikó három videót töltött föl az Indavideóra Diegoról, a kölyökmopszról. Nem tudtunk választani, úgyhogy tessenek parancsolni: az elsőn megcsodálhatjuk, ahogy a 6 hetes kis vakarcs esetlenkedik, a másodikon viszont már kezd belőle előbújni a vadállat. És mivel ezek mind nagyon…..
A. egy hónapon át abban a hitben élt, hogy a HurráNyaralunk.hu-nak befizetett százezer forint foglalási előlegért cserében júniusban egy jót fog nyaralni. Aztán jött a meglepetés: mégsincs hely a kiválasztott szállodában. Most pedig az utazási iroda elmagyarázza nekünk, hogyan…..
"Ő itt Zizi, a 8 hónapos drótszőrű tacsilány, és a "barátnője". (Zizmó valamiért fiúnak hiszi magát. És pitbullnak... kerge harcitacsi" - írta nekünk HB.  ..
Ahová csak nyúl a lány, nős pasik mindenütt. Válófélben, szakítófélben, különélve, gyerekkel. Vagy mindezt titkolva, terhes feleséget csalva, csak szimplán félredugva.Nem ez az első posztom , de a legutóbbi óta eltelt másfél év. Azóta megesett velem néhány tanulságos…..
A magyar termék védjeggyel ellátott brazil, egyiptomi és kínai fűszerekről szóló posztunkra reagált a a védjegyet kibocsájtó Magyar Termék Kft. és a gyártó is, így végre tisztázhatjuk hogy mitől magyar a magyar termék. Ezek szerint minden az, ami az országban nyeri el végső…..
Ő itt Lulu, a cukorpofa francia bulldog és a húsvétra kapott friss polipja. A gazdi, gus azt mesélte nekünk, hogy Lulu először annyira félt a lila kis gumiállattól, hogy a közelébe sem mert menni, mára viszont már vele alszik...
A. pénzén egy hónapig ült az utazási iroda, miután ő úgy tudta, lefoglalták neki a júniusi nyaralását. Nem tudni, mi történt az alatt a 30 nap alatt, amíg se szállása, se pénze nem volt, de erről nem is tudott. Az viszont bíztató, hogy Hurrá-Nyaralunk.hu visszaadja a pénzét…..
Könnyed hétkezdés, mutáló Bélák, hármas randik és csiklandozó végkifejlet.Helló minden szakítós! Nem tudok szép bevezetést írni, belevágok a közepébe. 14 voltam akkor, amikor a legjobb barátnőm -aki 1 évvel fiatalabb volt nálam- elhívott az édesanyja munkahelyének…..
Hamisciprusnak gyanús, hogy talán a csomagoláson feltüntetett magyar termék felirat nem is a csomagoláson belül található fűszerekre vonatkozik, hanem a csomagolóanyagra. Gondolja mindezt amiatt, amit a hajtás után mutatunk, sok-sok "magyar termék" védjeggyel árult,…..
"Ezúton szeretném bemutatni Önknek és a Nagyérdeműnek Pamacs névre hallgató dzsungáriai törpehörimet. Na jó... igazából nem hallgat a nevére, viszont botorság lenne őt emiatt alábecsülni, ugyanis jegesmedve felmenőkkel büszkélkedhet! Ez utóbbi állítást pedig két dolog…..
Reméljük a mocskosul nyomulós Reader's Digest stílust már messziről felismerte mindenki, de ha mégsem, a második bekezdés nem hagy kétséget: a Paprika Magazint a klasszikus ráerőltetős módszerrel próbálja eladni a kiadója. Az alábbi levelet kaptuk egy váratlanul érkező magazin…..
"A műanyagedényben a nyúltápot tartjuk, a képeken a nyuszi hosszabb küzdelme rövidítve látható, az utolsó morzsákért. A második kép a lényeg. Really cute" - írta az idei tavasz legjobb nyúlfotói mellé Szilvi. ..
D.A. csótányokkal múlatta az időt a BVSC uszodában, aztán gondolta jelzi a panaszkönyvben az undorító kis állatok jelenlétét, de a néni szerint már más megtette és úgyis mindegy, bármit tehetnek, a csótányok nem mennek sehova. Mi azért a csótányirtással megpróbálkoznánk a…..
"A kolbásztortát evő kutyáról rögtön az jutott eszembe, amikor a nyuszink, Pitypang szilveszterkor ünnepi vacsit kapott, szerencsére meg is van örökítve. Ez mondjuk nem kifejezetten ajándék volt, de nagyon örült neki, tele hassal pedig pihent egy nagyot" - írta nekünk…..
Persze hogy a borsnak van szára meg minden egyebe a termésén kívül, de mióta kerül az bele a csomagolásba?  Még sosem láttunk ilyet, amit a Horváth Rozisban talált Fdeyso.  A kérdésére pedig a válasz, hogy az őröltben nyilván ugyanez van, csak őrölve, úgy meg kit…..
Sándor nem tudta érvényesíteni a MOL éttermében a 30 %-os kedvezményét és ezt jól meg is írta nekünk. Most pedig megérkezett a MOL reakciója, elnézést kértek tőle és kápótolják a tévedésért, mi meg örülünk. Kedves Homár, a MOL kuponja annyit ér, amennyi rá van…..