Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skyie

6 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RPG Mind Szerepblog Líthas! 2011.08.16 11:00:00
Nos, idáig is eljutottam... blogot indítottam.Mint az talán látható, az asztali szerepjátékok, LARP-ok, és hasonlók képezik majd a blog témagerincét. Világuralomra törő és totális webleigázó terveim nincsenek az oldallal; majd meglátjuk, mi sül ki belőle. :)..
 Vannak állatok, amelyek minduntalan beleköpnek az ember levesébe. Momentán nem egy plafonra, az ebédlőasztal fölé rögzített köpködő kobrára gondoltam, hanem olyasféle állatokra, amelyek az ember szépen elgondolt hal- és vadgazdaságát dúlják fel és utána a NAV nem akarja…..
A történet azóta kiterebélyesedett, átalakult, új környezetet, sőt, egy teljesen új világot kapott. Ha érdekel, írj, és elküldöm...
Ócsa.blog.hu Ócsai filmforgatás 2009.06.11 20:52:00
 Ócsán is forgatják Ken Follett A katedrális című könyvének nyolcrészes sorozatát. Ken Follett könyve nagyon  népszerű, több mint harminc nyelvre fordították le és  tizennégy millió példányban kelt el. A forgatás nagy részére Ócsán fog sor kerülni, itt…..
2007 november 22-én, Csütörtökön nyitottuk meg kizárólag online működő szerepjáték szaküzletünket.Folyamatosan bővülő kínálatunkkal és kedvezményes árainkkal várjuk a szerepjáték, a fantasy és scifi szerelmeseit!   http://szerepjatekbolt.hu   Üdvözlettel:…..
skyie 2011.01.17 22:34:23
@Sheodon: Jól látod, egy kis (röpke három éves...) szünet volt, mivel a Szerző(k) mással (is) foglalkoztak ez alatt az idő alatt. Hamarosan folytatjuk! Köszönjük a látogatást.
Otthonom, Ynev ... 2010.10.21 00:10:51
Kedves idetévedő kalandozók,jelenleg az oldal nem frissiíthető.  skyie..
Egy új, holland bringatársaság, az Urban Arrow új irányból közelítette meg a városi kerékpározást (azért nem teljesen új, erről a postások nyilván tudnának mesélni). A Cargo Bike, avagy teherbringa sok olyan autós számára jelenthet alternatívát, aki szívesen közlekedne…..
Otthonom, Ynev Előszó 2010.04.13 22:17:00
Az első lapra írj ezüsttelmásodikra jusson bölcs szóközepére kaland, küzdés, könnys a végére minden, mi jó. ..
Otthonom, Ynev 2. 2010.05.16 22:13:00
A kastélyba igyekvő kordé nagyot zökkent egy kiálló kövön. A pocsolyából felfröccsenő sár szürke foltokkal pettyezte be az oldalsó deszkákat és a viaszosvászon ponyvát; a bakon üldögélő öregember bosszúsan morrant egyet. A kordét húzó, szürke fülű szamár, talán…..
Otthonom, Ynev 1. 2010.04.19 16:27:00
Mintegy háromszáz évvel ezelőtt, a Terin folyó deltájától északra, a hegyvidék peremén vertek tanyát a viszályok szaggatta Riegoy-öbölből érkező telepesek. A szirtek tövében, dús lombú erdőségek ölelésében találtak végül otthonra, egy völgyben, melyet friss vizű hegyi…..