Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zlil

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lássuk a tényeket! 1. Richard Field (az Amerikai Ház Kft. - az amerikai székhelyű ingatlanfejlesztő és üzemeltető Manor Group magyarországi leányvállalata - vezetője) az LMP legnagyobb szponzora. (A cég Újpalotán megvalósítandó Park City projektjéről itt…..
zlil 2010.04.13 18:30:47
@tony zionist: Hát hadd gratuláljak kedves tony zionist! Régen olvastam már a 'zsidó' szót ennyiszer egy ekkora bejegyzésben. Csak azt tudnám, hogy mi bajod van a zsidókkal???? és ha azok, akkor mi van?! SEMMI!
Hogy utálhatsz valakit azért, aminek született??? Szerinted ez intelligens emberre vall??? Egyáltalán egy ilyen megnyilvánulás után embernek mered nevezni magad???
"az LMP vezetését azonnal le kell tartóztatni, ezt az új zsidópártot pedig felszámolni" - hallod te magad ilyenkor??? Miért van az az érzésem, hogy te erősen Jobbikos vagy??? Talán azért mert pont az e párt követőire jellemző ez effajta megnyilvánulás...
Félreértések elkerülése érdekében azért csak elmondanám, hogy a megnyilvánulásod ellenére is tisztelem benned, hogy felvállalod a nézeteidet, de ki ne merné ezt megtenni arc nélkül....