Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kubatov_kommunista

0 bejegyzést írt és 645 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt heti tűzkerék után számos levelet kaptunk, ám többségük annyira viaszos volt, hogy nem tudtuk azokat kibontani. Ezen a héten a bodobácsozás rejtelmeibe vezetjük be a testiségben változatosságot kereső olvasóinkat. A bodobácsozásnál a férfi és a nő 4, vagy akár 120…..
Novak Djokovics feladta a 2011-es wimbledoni tenisztornát, mert kutyája, Pierre elpusztult. Mint arról az Index is beszámolt, Novak Djokovics kutyáját, Pierre-t, többszöri kérvényezés ellenére sem engedték be az All England Court versenyközpontba. „Ez az egész az én hibám,…..
kubatov_kommunista 2011.06.28 17:47:09
A KDNP-elnöke szerint mivel teljesen ismeretlen Kínában a magyar állam teremtéstörténete, ezért kötelességünk szövetségesként megismertetni őket közös múltunk legfontosabb epizódjával. A kulturális misszió keretében a kereszténydemokrata politikus körbejárja az ázsiai…..
És nem győztünk. Míg tavaly ilyenkor a Fidesz az IMF ellen vívta gazdasági szabadságharcunkat, függetlenségünkért, ma a Fidesz gazdasági megállapodást kötött Kínával. 1 milliárd eurós hitelkerettel, és 2015-re 20 milliárd dollárra növelt kétoldalú gazdasági kapcsolattal.…..
kubatov_kommunista 2011.06.25 21:32:36
@Crescendo: Igazad van - ebben a pontban, DE a helyzetet ne redukáljuk le ilyen egyszerűre.
kubatov_kommunista 2011.06.26 09:57:05
@Crescendo: upsz. tegnap már nem néztem vissza...
szóval amit írsz abban tökéletesen igazat adok. tökéletesen.
erre szoktam volt mondani, hogy '89-ben a kapitalizmus is meghalt, helyette lett az úgymond globalizmus vagy az a valami ami ma van - mindenki nevezze annak aminek akarja.
ma már nem nagyon lehet nyugat-eu-ban sem egy sufniból kiindulva egy-egy normál embernek (szakmunkás, szakmérnök) pénzt csinálni, mert megeszik kilora a nagyobb vállalatok. magyarul bármit is akar az ember elsősorban sok pénzre van szükség aztán utána munkára. Ebben tökéletesen egyetértünk - igazat adok.

A piac erősen korlátozott, egyetértünk. Túltermelés van, az emberek egy része fölösleges, az áruk jó része szintén, a pénznek is forogni kéne - hát erőltetik az egészet. EGyetértünk.
Az állami hatás is rendkívül erős abban is egyetértünk. igen kevés magánvállalkozó vagy vég tudja azt mondani, hogy nem függ az államtól ('haveroktól') közvetett vagy közvetlen formában. (mondjuk ha nem az alapszíntű élelmszer és ruházati termelés és kereskedelmet nézzük akkor szinte senki - szerintem.)

DE ezek után is úgy vélem, hogy az állampolgár inkább mondjon véleményt és ítéljen 1-1 cég/multi felett - cseréljen, terméket/szolgáltatást, cseréljen kereskedőt, szolgáltatót, bármit, mint sem hogy legyen egy központi állami akarat vagy valami a feje felett.
Pusztán csak ezt szerettem volna mondani/kihozni az egészből.
Lamperth-Lendvai-Gyurcsány szerelmi háromszög állhat az MSZP belviszályai hátterében, az eldurvult kongresszusról újabb hangfelvétel szivárgott ki.Miután Mesterházy Attila ledarálta a Gyurcsány Ferenc által átadott, az őszödi beszéd gyanúsítottjait tartalmazó listát, újabb…..
kubatov_kommunista 2011.06.23 16:25:25
kubatov_kommunista 2011.06.24 09:20:07
@alfacharlybravo: nem feltétlen. egy OVI-Hoffmann-Gál trió ugyanúgy erőltetett. a 2 trió bármely más kevererése már jobb tetszik (nekem). ettől te még örülhetsz. Pá.
ja és zsidó, zsidó, zsidó - csak neked, csak itt, csak most. én 3x mondtam böböbö
Michael Knight Forintot Svájcnak! 2011.06.20 11:34:00
Szerintem vezesse be Svájc egyoldalúan a forintot fizetőeszközként! Ez sokak problémáját megoldaná, ráadásul nem csak nálunk, de az alpesi országban is."Szinte biztosra vehető", hogy az euróövezet a következő öt évben - de esetleg már 2013-ig - felbomlik. A…..
Kis Moszkva Apa, kezdődik! 2011.06.18 15:45:00
Szombaton ismét melegfelvonulás, amikor a melegek évente egyszer látható közösséget alkothatnak. Szombaton ismét melegfelvonulás, amikor a homofóbok évente egyszer méginkább látható közösséget alkotnak.Egyébként semmi extra, csak a szokásos forgatókönyv. Civilszervezetek,…..
kubatov_kommunista 2011.06.18 20:35:43
@Kult: "Visszafele megyünk a balkánra barátocskáim"

Ha még csak a balkánon mennénk visszafelé de sajnos időben is a középkorba.
Nem egy XXI. század kompatibilis népség. úgy vannak a demokráciával, mint kisgyerek a társasjátékkal. Ha nem ő nyer, hisztizik és változtatni akar a szabályokon.
Egy anekdota szerint a szocializmus idején Rákosi Mátyás pártfőtitkár megbízta Illyés Gyulát és Kodály Zoltánt egy másik, „szocialista” himnusz szerzésével, amely szerinte a címerhez hasonlóan, változtatásra szorult. Kodály Zoltán megjegyzése erre annyi volt: „Minek új?…..
  Ma van a bohócforradalom és egyéb szakszervezeti tüntetések napja, az érdekvédelmi szervezetek országszerte sok minden más mellett elsősorban a korkedvezményes nyugdíj szabályainak radikális szigorítása ellen tiltakoznak. Tiltakoznának a rendvédelmi szervezetek munkatársai…..
Több budapesti polgármester, köztük Rogán Antal javaslatcsomagja nyomán a kormány egy országos, átfogó rehabilitációs programot indít hajléktalanoknak még az idén. A sajtótájékoztatón Rogán Antal V. kerületi polgármester elmondta, hogy az "Új kezdet" nevű…..
kubatov_kommunista 2011.06.15 16:15:01
Vörösbortól ragadó padló, iszonyatos bűz és szeméthegy fogadta a Pénzcentrum.hu egyik olvasóját, amikor pénzfelvét reményében betért az egyik fővárosi OTP atm-szobájába. A gyomorforgató kalandról képek is készültek.Már-már meg sem rökönyödik a nagyvárosi…..
w Lehet más a korrupció 2011.06.10 07:00:00
A Tesco vállalat mindössze kilencven éve foglalkozik kiskereskedelemmel, így kevés fogalmuk van arról, hogy hova érdemes új áruházat építeni, mekkorát, és kell-e egyáltalán. Bizonytalanságukat azzal próbálják leplezni, hogy a forgalmukra mutogatnak, mondván, hogy a magyarok…..
kubatov_kommunista 2011.06.10 11:03:57
Igazad van csak nem működik a gyakorlatban. magyarországon még annyira se.
Szóval ez a plaza dolog is kicsit olyan mint a hitel. A hitelért is most a bankok a hibásak. Becsaptak, átvertek a sok csillogó millióval és én mint állampolgár a 2 szintes házamban tulajdonképp áldozat vagyok... (ezt mondják) Én meg nézek ki a fejéből, hogy mi van? Igaz nem vettem fel 20 milliót csak kevesebbet - én hibám... ja.
A plaza dologgal is ez a baj. a kis hentes b@szik 10-15 féle árunál többet árulni - a parasztnak legyen az jó a disznócomb meg karaj mit pattog itt az igényeivel, hogy agyvelőt szeretne, meg hátszín (ne adj isten dél-amerikait), meg főt marhanyelvet (frisset is ráadásul) hűtőbe nem fektetek - nehogy már nekem legyen kockázat.
Miért nincs magyarországon halpiac - nincs tenger - ugyan már 2011-ben... vagy legalább a nagyvárosokban valami ahol hűtve kapható hal (virágot lehet repülőn szállítani akkor halat is lehet), miért nincsenek olyan pékségek amelyek 30 beszállítóval dolgoznak, zölségesek amelyeknél az igaz magyar krumpli, hagyma, répa, stb. mellett, ilyen-olyan egzotikus szarok is vannak (merthogy azok IS kellenek)
Magyarországon nem változott volna semmi csak a multik kavarták fel a sz@rt... hát most büntetik őket.

egyébként viszont ha lenne normális kereskedelem, mivel a piac véges a vásárlóerő véges, a munkanélküliség drága - abban lehet, hogy lenne ráció, hogy x számú kiskereskedelmi egység mellé adok ki y számú plaza engedélyt.
De ezt nem itt és így értettem magyarországra.
kubatov_kommunista 2011.06.10 12:12:21
@Cartman (ex Cartman): Erről van szó - nekem is a marha a gyengém, tudom. Ráadásul ahol lakom nincs is a környéken nagyobb plaza/bevásárló.
Van egy hentes a közelbe, de ha odamegyek, hogy hátszín kell vagy ez kell vagy az kell, mert azt szeretnék ebédre, akkor... hát az nincs. Lemegyek a piacra 25 hentes egymás mellett ugyanazt árulja mind.
Egyél disznót meg gyorsérlelésű kolbászt, szalonnát. Egyen a rossebb.
Házi fokhagymás tokaszalonnát, füstölt hurkát vagy más jó dolgokat már ne is a keressek.
Lehet, hogy a termelőtől lenne a legegyszerűbb és legolcsóbb megvenni az árut, na de b... meg a XXI. századba ne így működjön már a (kis)kereskedelem... én nem vendéglő vagyok, hanem egy végfogyasztó egy 2 milliós nagyvárosban.
addict Öko-pornó az erdőkért 2011.06.07 10:00:00
“Mondj valami fontosat, és senki nem fog figyelni. Mondj valami fontosat meztelenül, és az emberek máris meghallgatnak.” Ez az örök érvényű igazság nem csak a reklámokra, de manapság a szélsőséges aktivistákra is igaz, hiszen a médiában sorra bukkannak fel a pucér…..
A HírCsárdának nyilatkozott először a májusban alakult első magyar Vegán Vadászegylet elnöke, Füsti Lajos. Az elnök sáros, terepszínű ruhában, és kifestett arccal mesélt az egylet életéről. „Bocsássanak meg a ruházatomért, de éppen egy komoly kalandon vagyok túl,…..
kubatov_kommunista 2011.06.04 18:29:00
 A Magyar Nemzet arról értesült, hogy a kormány tervei szerint nagykorú gyermekeket kötelezheti az állam: tartsák el szüleiket, ha azok önhibájukon kívül nem képesek erre. Az egyelőre halovány ötlet részleteit még nem ismerheti a közvélemény, ám az elgondolás olyannyira…..
kubatov_kommunista 2011.06.04 11:55:03
@gyilkos fűegér: igen, sejtem én, hogy arra megy ki a játék, hogy az állam kivonuljon a nyugdíjrendszerből, csak ez az egész ahogy csinálni akarják...
hozunk egy törvény, hogy tartsák el a gyerekek a szülőket aztán bazár bezár, pénzcsap elzár - ha azt mondom, hogy egy kicsit középkori, akkor keveset mondtam.
Michael Knight Tárgyalástechnika 2011.06.02 18:12:00
Az Orbán-kormány nem pusztán kormány. A kormány a mi szakszervezetünk, Orbán Viktor pedig a mi harcos szakszervezeti vezetőnk. Ha Ő velünk, ugyan ki ellenünk? Már-már hajlottam arra, hogy írok ma valami szépet a kormányról, és elnyomok a Fidesz prominenseinek a feje…..
Tarlós István kérte a KRESZ módosítását annak érdekében, hogy használhassák a buszsávot azok az autók, amelyekben a sofőrrel együtt hárman ülnek. A mai sajtótájékoztatón azonban nem csak ez derült ki. A szabály azonban a buszokra is vonatkozik: azok a járatok, amin a…..
kubatov_kommunista 2011.06.02 19:26:09
Varánusz Túró rudi korrupció 2011.05.30 06:02:00
Egyre forróbb a helyzet az egészségügyben. A Magyar Rezidens Szövetség kedden ultimátumot adott a kormánynak: év végéig vagy rendezik a kezdő orvosok bérét, vagy alá szolgája, felmondanak és kitelepülnek, innentől határon túli magyarok lesznek ők is európai fizetésért.…..