Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JackChurchill

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már most tessék bevésni a naptárba, hogy október 17-én, vasárnap 21:00 órakor a Discovery Channelen három részes tudományos sorozat indul Stephen Hawkinggal. Aa világ egyik legismertebb és legelismertebb élő fizikusa a Kozmoszt alkotó csillagok, bolygók, galaxisok és szupernóvák…..
JackChurchill 2010.09.22 16:04:57
Kettős Mérce Ezek hülyék! 2010.09.20 08:07:00
 Valami történész társaság kezdeményezi, hogy Szabó Ervin nevét vegyék el a FSZEK megnevezéséből és a helyére valaki mást rakjanak.  Az indok az, hogy Szabó Ervin kommunista volt. Agyrém. Nem csak azért agyrém, mert egy történész társaság nem tudja mi a…..
JackChurchill 2010.09.20 13:00:56
 Brother Love a mai írás szerzője - a később íródott Egyházellenes ötlete valójában ezen a poszton alapszik. Az alábbi sorok írója nem ateista, és tiszteletben tartja minden ember vallásos meggyőződését. A modoros hívő „Márk és Krisztián – a…..
JackChurchill 2010.09.16 22:17:56
@Rowar Atkinson: Arra hogy hogy működik a világ arra igen. Társadalmi kérdésekre nyilván nem, de még nem találkoztam olyan egyházzal ami jobb válaszokat adott volna rá mint egy közepesen értelmes gimnazista aki azért néha elgondolkodik dolgokon..
JackChurchill 2010.09.16 22:37:48
@Rowar Atkinson: "Egyházról én nem beszéltem, hitről lehetne itt beszélni esetleg-ez nem ugyanaz. "

Igen de azért (főként a katolikus, izraelita és iszlám ) egyház nélkül, ami gyakorlatilag igyekezett megőrizni az elmúlt ezerpárszáz évben az alapítói hitét, és adott esetben a saját képére formálni most egészen másféle hitekről beszélnénk.
 Tegnapelőtt Flash Mobot hirdetünk a VII. kerületi önkormányzat elé, a Szimpla nyitvatartásának korlátozása miatt.   Tegnap megtartottuk a Flash Mobot, ahol ott volt a Szimpla üzletvezetője, tulajdonosa, Jávor Benedek LMP-s főpolgármester jelölt és Moldován László VII.…..
JackChurchill 2010.09.16 21:58:02
@JoeHorseDick: Lol... Alkohol árusító üzlet.. Mert haver a tulaj, eh... Minden ok?
Az evolúcióra számtalan bizonyíték van. Rengetegszer megfigyeltük már, ahogy új szervek alakulnak ki, pusztán a véletlen hatására, és létrejön egy új faj. Nem is kételkedik ebben egy tanult ember sem. Itt egy újabb bizonyíték: Videóval!..
JackChurchill 2010.09.16 14:48:26
@wmiki:
"az evolúció arról szól, ha nem tudnád, hogy véletlenek sorozatának hatására egy új faj születik egy régiből, új szervekkel
van bizonyítékod arra, hogy itt nem ez történt?
vagy csak jöttél a tudományt mocskolni? "

Ezt neked hol mesélték? Tudod mit olvassál el?!?! Richard Dawkins: A világtalan órásmester. Ott le van írva hogy mi az evolúció, és nem éppen így működik.
IDDQD Játékbuzi-e vagy? 2010.09.06 13:14:00
Üdvözöljük a cím alapján idekattintó homofóbokat és melegjogi aktivistákat! Köszönjük szépen a plusz egy oldalletöltést, egyébként nincs itt semmi látnivaló, nem melegekről lesz szó. Hanem pécébuzikról, konzolbuzikról, és még egy csomó hasonló állatfajtáról,…..
JackChurchill 2010.09.06 14:16:55
Kedves olvasó! Biztosan emlékszel a múlt hét péntekjén megjelent, és A mormon-összeesküvés címet viselő posztra itt, a konteóblogon; nos, annak a legvégén ezt írtam: "Nagyon tudnám értékelni, ha a bennfentesek (vagyis mormon vallású felebarátaink) közül is nyilatkozna…..
JackChurchill 2010.09.06 11:42:32
@Link Elek: Náluk igen, de a repülő spagetti-szörny mindegyiknél hatalmasabb!!!
JackChurchill 2010.09.06 11:43:51
@vicispán: A lényeg hogy tudjuk hol igaz és hol nem. És ez működik. Mért nem csinálunk hittel mükdödö fényforrást pl? Mert az meg nem....
A Kispál és a Borz búcsúkoncertje nem véletlenül mozgatja meg a közvéleményt: aki szereti, aki nem, elismeri, hogy egy kultikus zenekar búcsúzik, amely nagy hatással volt a magyar könnyűzene több, mint másfél évtizedére. Volt olyan ismert, mint az Illés vagy az Omega, tinilányok…..
JackChurchill 2010.08.09 09:33:16
@mikhail: De mekkora? Az ilyet már ki szokták állítani valahol, tartósítva.
Haldokló pelikánok; fekete, olajjal áztatott tengerpartok; munkanélkülivé vált halászok – csak pár emlékezetes és egyben megdöbbentő címlapfotó és főcím arról, hogy a British Petrol olajkonszernnek sikerült összehoznia a legnagyobb környezeti katasztrófát Csernobil óta…..
Tudniillik Dúró Dóra, Novák Előd felesége a Barikád egyik szerkesztője...
Kövér László tegnap négy év után levágatta a haját. Tudjuk, hogy politikai okokból nőtt ilyen sokáig, ezért egy nagyon fontos kezdeményezést ajánlanánk figyelmébe.A Mexikói-Öbölben a hetek óta a tengerbe ömlő olajat, ugyanis emberi hajjal próbálják felszívni, mert a haj…..
JackChurchill 2010.05.30 09:35:37
 Picsázmány:  „A házasságot, családot nem azért támogatja az állam jelképes és anyagi módon, hogy az állampolgárok szexuális önmegvalósítását finanszírozza, hanem azért, mert gyerekek születnek, akik fenntartják a nemzetet és eltartják az idősebb…..
JackChurchill 2010.05.28 00:57:05
Az elmúlt napokban a kétharmados parlamenti többséggel rendelkező FIDESZ-KDNP szövetség minden korábbi tempót meghaladva kezdett neki a jogalkotási munkának. Hagyjuk most, hogy a jogalkotási munka dandárját a legtöbb demokratikus országban általában igazságügy-minisztériumok képzett kodifikátorai…..
JackChurchill 2010.05.28 00:18:27
@neeskens: Szerinted a svájciak azért szavaztak a mecsetépítés ellen a népszavazáson, mert ott mindenki arabgyűlölő rasszista, szerinted miről szól a fátyol-vita Franciaországban?

Itt pont a vallásos hagyományok lerázásáról van szó, svájc és franciaroszág azt mondja hogy kösz, nem kell a vallásotok. Arábiában meg pont ezt mondják, csak ott nekünk.

Azon nem gondolkodtál még el, hogyha irakban születsz akkor most nem keresztény vagy hanem az iszlámban hiszel, ha meg mondjuk indiában akkor hindu? Senkinek semmi baja a keresztény kultúrával, nem erről van szó.

Egyszerűen az istenezés nonszensz a parlamentben. A télapót se írják a törvénybe.
JackChurchill 2010.05.28 00:20:01
@neeskens: Attól még hogy ateista vagyok fontos a családom és a hazám. Szépek az előitéleted.
 Kedves barátaim tévedtem! Rossz irányba kerestem a nemzeti progressziót, az ország végleges európai értelemben vet lakhatóságának megteremtését! Tévedtem amikor azt hitem, hogy az lehet kiutat mutatni az ország fasizálódásából, tévedtem amikor azt gondoltam a liberalizmus…..
JackChurchill 2010.05.22 18:25:24
@FotelTroll: A szólásszabadságot korlátozó törvényt én is bármikor meg fogom szegni. Felőlem Vóna horogkeresztet is vehetett volna föl... Fölösleges tiltani,ha lehetne hordani legalább meg lehetne különböztetni a sima gárdistát a neonáciktól. Úgyanígy a vörös csillagot is engedélyezném, nem hiszem h veszélybe kerülne a demokrácia, vagy bárkinek bármilyen joga sérülne, csak előbb észre lehetne venni hogy ki a futóbolond.
Több „Molotov-koktélt” dobtak ma hajnalban egy romák lakta házra Hatvanban. A rendőrség azt is vizsgálja, hogy van-e etnikai szál a történtekben. - írja a HEOL. Szerintem az is baj, hogyha egy embernek is eszébe juthat egy országban egy ilyen hír hallatán az, hogy ez…..
JackChurchill 2010.05.22 18:13:31
@szocdemman: Jah, és ha valakinek nagy pofája van az megérdemli. Ugyan már... Kéne egy olyan statisztika pont mint amerikában, bőrszín/társadalmi helyzet stb alapján csoportoisítani a bünelkvetőket.. Az tisztázna mindent, és lenne honnan kiindulni a megoldásgyártással.
Amikor a Bayernnek kisorsolták az „A” jelű csoport tagjait, még abban a fázisban volt a világ, hogy van Gaal ólajtószerű bukása napok-hetek kérdése, a Juventus pedig sosem látott diadalmenet előtt áll, amelynek keretében nyilvánvalóan a földdel teszi egyenlővé…..
JackChurchill 2010.05.18 20:37:39
@Lojzi_: Áh, mindegy mostmár. :( Nem mondták még neked h nem szeretjük a spoilereket? Így meg se nézem.
Alig telt el néhány óra az új Parlament megalakulása után, az ifjonc pártok (s egy régi), máris annyira beleszerettek a légkörbe, hogy a 200 fős Parlament ötletéről -egyenlőre- hallani sem akarnak. No nem mintha ez számítana, de így a hiteléből veszít mind a Jobbik, mind…..
túlcukroztam a hajnali ötös kaficámat és (bartosista hatásra: The Beatdown) új műfajt vezettem be.  A Picsázmány:„A drogliberalizáció szerintünk nem járható út Magyarországon. A könnyűdrog felhasználókat ne bűnözőnek tekintse az állam, hanem ifjúságsegítők és…..
Udo megmongya Lehet más a róka? 2010.04.20 10:46:00
Miközben pártközeli források már azt rebesgetik, hogy a második forduló után az MSZP nevet-logót-Ildikót vált, a még harcban álló szocialista jelöltek kampányanyagairól szemérmesen lehagyják az MSZP logóját. Így válnak a szocik afféle álfüggetlen-álcivil, demokráciáért…..
Az LMP facebook üzenőfala megtelt szörnyülködő bejegyzésekkel. A párt szimpatizánsai "undorítónak", "szánalmasnak" tartják az MSZP taktikai kampány húzását, amely során az MSZP a Lehet Más a Politika szlogenjével próbál szavazatokat szerezni. Az üzenőfal…..
JackChurchill 2010.04.20 09:34:43
@-JzK-: Hol láttál te dörgölőzést? Mondjuk a pátyi ügyben az lMP honlapjára feltett nyilatkozatban?
JackChurchill 2010.04.20 09:52:31
@-JzK-: Na most komolyan, az hogy nem zárta ki hogy ha a Fidesz olyan javaslatot terjeszt be(pl velük egyeztetve) ami megfelel az LMP-nek, azt megszavazzák, az hol jelenti aszt hogy megszavaznak minden hülyeséget amit Viktorék beterjesztenek?

Ezt nem tudom felfogni, hogy Shifferék ezerszer elmondták hogy nem pártokkal fognak együtt szavazni hanem, hanem törvényjavaslatokra( és hogy ezzel adott esetben a Fidesz javaslataiot is támogathatják).
Az emberek egyszerűen nem értik miről beszélnek mert a Fidesz - Mszp koalíciónak sikerült idáig juttatnia egy fél országnyi embert hogy csak abban tudnak gondolkodni hogy "mi vagy ők". Siralmas.
Önkormányzati és országgyűlési képviselőt, emiatt lemondott polgármestert, és indexes újságírót is megfenyegettek, lejárattak, rágalmaztak a kétes ingatlanügyletben érdekelt felek...
JackChurchill 2010.04.17 18:54:10
@Spanish Vax: Rossz, hogy ezt látom az indextől. :S Kihúzni egy cikk-részt mert nagykutyákról van benne szó...
Balogh Zoltán Fideszes képviselő érdekes önvalomása az Indexnek.  “Tagadhatatlanul vannak szociokulturális különbségek egy Fidesz politikus életmódja, gondolkodásmódja, viselkedésmódja és a nem Fidesz politikus közösségeké között. Tehát ez egy speciális…..
Hogy képzelem el az  erős  baloldal  újjáépítését?   Annak örülök, hogy megértettétek: Ezt  a kérdést nem lehet  a  szőnyeg  alá  seperni. Annak kevésbé, hogy nem értettétek meg!…..
JackChurchill 2010.04.14 19:56:26
Kettős Mérce LMP! Lépj vissza! 2010.04.14 06:22:00
Vagy betollak a Fidesz seggébe...
JackChurchill 2010.04.14 12:17:43