Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ős kaján

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV5 - 1X136 2012.01.31 21:00:00
Hát itt. Örülök hát, annak pláne, hogy nem láttam a komédiás hetet, de örömöm rövid és velős, ugyanis hallottam azt a mondatot, "örülök, mert az aranyhalat végre rendeltetésszerűen tudtuk használni, mert a funkcióját betöltötte". Akklimatizációm pár másodperc…..
ős kaján 2012.02.01 12:01:11
@IrisG: hát én is így vagyok ezzel, Sixxx sokkal szórakoztatóbb volt, ez a poszt meg tiszta erőltetett nyögvenyelős műmájerkedés - meg hogy aki gyalázza aa jótékonysági hetet az ki lesz baszva? Érdmes utánanézni mi trtént a tavaly vett álatokkal meg a kökémnyszedőkkel - Anikó számai köszönő viszonyban sem voltak a valósággal
hogyvolt VV4 - 4X65 2011.02.18 13:00:00
Ha újra kezdhetném, újra kezdeném. Meteorológus lennék. Jobban mondva időjós béka, mert őstehetség vagyok. Elég lenne egy rohadt nagy befőttesüveg meg egy létra, én meg a front előtt két nappal már ügyesen másznék fel-alá, keresnék egy csomó pénzt és röhögnék a…..
ős kaján 2011.02.21 16:05:11
@sannya: vagy a Geoszabó, na asse semmi
Amint azt már korábban megírtuk, Delhusa Gjonnal indítja az őszt az RTL. Csütörtök óta adják ezt a megrázó kisfilmet, amiben Rambó keresi szerelmét, "aki társa lehet egy életen át". Ha a filmtől még nem sült ki az agyad, akkor olvasd el ezt a sajtóközleményt:…..
Vastagbőr Schmitt és Schmidt 2010.06.25 13:01:00
A ma.hu úgy értesült a múlt héten, hogy Schmitt Pálnak az unokaöccse, az alig 30 esztendős Schmitt Pál Péter lehet a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója. Ezt állítólag Szűts Ildikó távozó vezérigazgató jelentette be a Posta felső vezetésének. Schmitt Pál Péter eddig…..
ős kaján 2010.06.25 14:50:30
Az Iron Maiden énekese minap teljesen kiborult színpadon a zenekar egyik koncertjén Washingtonban. Éppen jött volna az El Dorado című új daluk premierje, mikor Bruce Dickinson elkezdett bocsánatot kérni azoktól, akik letöltötték az ingyenes számot a honlapjukról, mivel az szerinte…..
ős kaján 2010.06.25 14:49:19
 A Flickr-en aki feltölt egy fotót megjelölheti, hogy pontosan hol lőtte a képet - szép szóval geotegelheti azt. Egy Eric Fisher nevű fószernek eszébe jutott, hogy városonként megnézi, hogy a helyiek (akiknek a a szülőhelye vagy a lakhelye az adott település) merre…..
Pocsék válogatás erre a pocsék napra.Köcsög vuvuzelaNem félek hihiHeti fasztortásJó buli voltAlaposan dokumentált eseményekKözkívánatraRSTONEPilfMilfA szerkesztői szem teljes hiányaPárduc Köszi az összes gecy kis beküldőnek!..
Hihetetlen, de egy éve történt. A mashKULTURE és Bankos egy mix-szel emlékezik, hallgassátok töltsétek. ..
Hosszú, ámde annál alulmotiváltabb karrierem alatt számtalan munkahelyet végigpróbálhattam és ezek mindegyikén gyakoroltam a munkahelyen való alvás veszélyes, de bizsergetően élvezetes gyakorlatát. Ez azonban egy igen nehéz tevékenység, aki már próbálta, tudja miről beszélek.…..
ős kaján 2010.06.25 10:31:09
@p.a.r.t.i.z.a.n: ehhehehehe
A Hitlert idegesítő és a Gandalfot harca kényszerítő vuvuzelák után aljasul más írányból ütött a következő vicc: A francia és az olasz csapat tagjai tegnap közösen meglátogattak egy fokvárosi árvaházat. „Szívszorító volt látni a…..
Talán beköszönt végre a nyár, és a következő hétvégét tartalmasabban is el lehet tölteni mint az ablak mögött nézve, hogy zuhog az eső. A balatoniak kitartóak, az elmúlt hétvégén körbejártam a tavat, és mindenhol reménykedő arcokat láttam, hogy talán mégis lesz…..
ős kaján 2010.06.25 10:26:48
„Háromhónapnyi levelezés és húsz év szünet után a nyárutón sikerült összehozniuk az első találkozást” - Egyik kedves olvasónk csak hosszasabban tudja elmesélni élményeit, melyből egy terjedelmes kézirat született. Mostantól néhány pénteken keresztül az övé a…..
ős kaján 2010.06.25 10:22:50
hát ez nem az a tipikus független nő esete, mint például ez itt egyzene.blog.hu/2010/06/25/elbow_independent_woman_radio_1_live_lounge de hát a függetlenek is függenek azért valalmitől, ha más nem hát önmaguktól - de azért fasznak húzza az agyát, ha nem akar tőle semmit! Ez minimum gonoszság, ne gyűrögesse még jobban össze a másik amúgy sem simára vasalt lelkét bakker!
Tisztelt Szerkesztő!   Egy olyan történetet szeretnék megosztani Önnel és a blog olvasóival, amely minden képzeletet felülmúl, és még egy olcsó filmvígjáték dramaturgjának sem jutna eszébe, mondván túl erőltetett. Különösen ajánlom annak a bizonyos közgazdász…..
ős kaján 2010.06.25 10:19:56
jézusom, komoly történet, olyan igazi magyarosch! Aztán beszélhetünk ám a női jogokról, meg a 21ik századról bakker! Hogy legyen így egy nő független? egyzene.blog.hu/2010/06/25/elbow_independent_woman_radio_1_live_lounge pedig vannak rá példák. Jócskán. Bár ha valaki tényleg szeret szopni, és ha még elő is léptetik/pénzt is kap érte, hát szopjon, de ne csodálokozzon, hogy utána lekurvázzák.