Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qanic

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogdémon, Petike, köszi a főcímlapot!  Döntsön a Piac! / Milo Minderbinder, amerikai közgazdász, 1944./ Azért  szeretnék most már amerikai lenni, mert az amerikai nép nem ilyen geci aljas, mint a magyar. Az amerikainépnek joga van megvédenie nemzeti érdekeit , az…..
qanic 2010.04.21 15:47:16
@Panther_V:

Ateista vagyok, anyagi előnyökért nem lépek be sem szektába (szientológia) sem pártba (LMP). A ZENÉT nem olvasom, hanem hallgatom. A zajt ki nem állhatom. A fajom homo sapiens és nem taurus domestica.

Hogy ki ne felejtsek valamit: A kutyafáját!
qanic 2010.04.21 17:54:57
@Panther_V:

Ja, 8 527 756 505 bájtot foglal. Szó szerint foglal, ritkán nézem, végig pedig soha, mert az már túl ámerikai nekem.
Úgy néz ki, hogy ez a választás sem múlik el komoly tévedésem nélkül: egyelőre ugyanis semmi jele annak, hogy a két forduló között felpörögne a kampány. A lapokban már a következő kormány névsora fut, időnként meglepő nevekkel, az elemző pedig – miután lényegében…..
w Virágozzék száz virág 2010.04.14 07:00:00
Leonardo da Vinci egyszer kiszámolta, hogy hegy méretű kutya nem létezhet, mert a kutya vázszerkezete egy kritikus tömeg felett nem bírná el a testet, ha viszont azt is átszerkesztjük, akkor az már nem kutya. Végignézek ezen a győztes párton, és azt érzem, amit gigantikus…..
qanic 2010.04.14 15:00:35
Kedves Árpád,

Most láttam az egyik fórumban az alábbi idézetet, jót mosolyogtam rajta(d), így gondoltam megosztom veled:

(Index, 2006. április 13., Tóta W. Árpád): „A Fidesz vezérkarának két napig senki nem merte megmondani az eredményt. Döntetlenről, sőt győzelemről hadováltak… Nincsenek tartalékok, sem emberben, sem retorikában; nincs már mit ígérni, nincs mivel ijesztgetni, nincs már annyijuk se, mint eddig volt. Innen nehéz felegyenesedni is, nemhogy nyerni. Az eredmény világos cáfolata annak a blőd ostobaságnak, hogy ők lennének a nemzet, az emberek, a teljes bioszféra. Hogy ők a mindenség mínusz Gyurcsány Ferenc (…) És Dávid Ibolya most beleveri Orbán orrát a szarkupacba, amit szövetség címén maga alá csinált négy év alatt. Semmi oka nincs épp most behódolni. Elég, ha leül egy csendes sarokba, és egy kosár nyugtatóval megvárja a Fideszről leváló tömegeket. Kiváló pozícióban van, ugyanis ő nem csinált segget a szájából, nem próbálta konzervatív mezben előadni Kádár Jánost. Hamarosan újraosztják a jobboldali piacot, amit épp a tönkrevert MDF alól halászott el a Fidesz tíz évvel ezelőtt. Dávid Ibolya elővásárlási joggal mehet shoppingolni a kiárusításra. Hazaviheti trófeának a zakót, amit Orbán túrt magának.”

Kellene írnod egy cikket az index főoldalára a hitelességről, amiben a fenti idézet is szerepel. Különös tekintettel arra, hogy kinek az orrát kellene beleverni abba a fényesen tekergőző "szarkupacba", ami a te életműved...

Ui: Egyébként tetszenek az írásaid, bár talán a bulvármédiához mérten egy kicsit komolytalanok. Nem gondoltál még rá, hogy esetleg a Hócipőben vagy a Kuruc.info-n kellene próbálkoznod?